Μυαλιστικά Παιχνίδια Minecraft: Επανεξέταση Επεισόδιο 2

Tell Tell Παιχνίδια επιστρέφει με τη δεύτερη δόση του Minecraft Story Mode!

ΠΡΙΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗ. Οι ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΜΗΜΑΤΕΣ ΤΟΥ SPOILER ΕΙΝΑΙ: "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" ΚΑΙ "ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ".


Telltale Games έχει επεκταθεί περαιτέρω στο μπλοκ, επεισοδιακό παιχνίδι περιπέτειας Minecraft: Story Mode με ένα ολοκαίνουργιο επεισόδιο, "Assembly Required". Με το κακό να κρύβεται πιο κοντά και πίσω από τους ήρωές μας, πρέπει να δράσουν γρήγορα. Σε αυτήν την αναθεώρηση θα αναφέρω μόνο τι συμβαίνει μέχρι το τέλος των ταξιδιών σας σε κάθε μία από τις αντίστοιχες πόλεις του Magnus και Ellegaard για να σώσετε τους σωρούς διασκέδασης για τον εαυτό σας.

01 από 04

Παιχνίδι

Το gameplay featured είναι ουσιαστικά ακριβώς το ίδιο σε σύγκριση με το πρώτο κεφάλαιο, όπως θα περίμενε κανείς. Διατηρεί την απλή ποιότητα του πρώτου επεισοδίου και επιτρέπει στον παίκτη να αισθάνεται τον έλεγχο της κατάστασης, όταν στην πραγματικότητα είναι απλά γεγονότα γρήγορου χρόνου ή τμήματα συνομιλίας με προαιρετικό διάλογο. Αυτές οι επιλογές να αποτύχουν, να πετύχουν, να μιλήσουν στο μυαλό τους ή να μείνουν σιωπηλοί δώσουν ένα αίσθημα "τι θα γίνει αν θα το έκανα αυτό" στον παίκτη και διδάσκει τον παίκτη να κολλήσει με το έντερο και να συνεχίσει το ταξίδι του με ό, τι ο βράχος μπορεί να εκτελεί τους εικονικούς τους ώμους.

02 από 04

Ιστορία

Ταξιδέψτε σε μοναδικά μέρη στη λειτουργία Minecraft Story !.

Αφού φτάσετε στο Ναό του Τάγματος της Πέτρας και αποφασίσετε ποιο μέλος θα βρεθεί ανάμεσα στον Magnus the Griefer (εκπροσωπούμενος από τον Axel) ή τον Ellegaard ο Μηχανικός Redstone (εκπροσωπούμενος από την Olivia), η περιπέτεια ξεκινάει στο Κάτω. Εσείς και ο φίλος που συμφωνήσατε με το ποιον να πάτε και να πάρετε θα ξεκινήσουν σε ένα ταξίδι για να βρουν το αντίστοιχο πρόσωπο που εκπροσωπούν. Ταξιδεύοντας μέσω του Minecart σε μια Nether Portal, είτε θα μεταφερθείτε στην Boom Town (Magnus) είτε στην Redstonia (Ellegaard) μετά από την επικίνδυνη ποδηλασία σας μέσω του Nether . Κάθε πόλη έχει τις δικές της περιπέτειες και τον δικό της τύπο χαρακτήρων για να αλληλεπιδράσει, καθιστώντας τις εμπειρίες τόσο χιουμοριστικές, γεμάτες ενθουσιασμό και πολλά άλλα.

03 του 04

Εύρεση Magnus

Όταν πηγαίνετε στην πόλη Boom, θα βρείτε πολλούς θριάμβους, προσπαθώντας να πάρετε το φυλαχτό που σας έδωσε ο Gabriel αφού το χρησιμοποιήσατε για να εντοπίσετε τον Magnus. Οι τρομοκράτες στην Boom Town παίρνουν τη φυλακή, στέλνοντάς σας σε μια κυνηγετική κυνηγόσκυλο μέχρι να ανακτήσετε ό, τι είναι δικαίως δική σας. Αφού πάρετε πίσω την φυλαχτό σας, ο Jesse, ο Axel και ο Rueben κατευθύνονται προς τη σφαίρα του Magnus. Αφού μπουν μέσα, οι ήρωές μας πέφτουν ακριβώς εκεί που το θέλει ο Magnus και του λένε γρήγορα γιατί είναι εκεί. Μετά από πειθώ, ο Magnus λέει ότι θα επιστρέψει στο Ναό της Τάξης της Πέτρας, αλλά όχι μέχρι να τον νικήσει ένας αντάξιος αμφισβητίας και να πάρει τη θέση του ως βασιλιά της πόλης Boom. Ο Jesse προκαλεί τον Magnus και μετά από μια άγρια ​​μάχη μεταξύ των δύο, ο Jesse είναι στεφανωμένος πρωταθλητής. Μετά τον ξυλοδαρμό Magnus, το Witherstorm εμφανίζεται και κυνηγάει την ομάδα από την Boom Town πίσω στο Ναό της Τάξης της Πέτρας.

04 του 04

Βρίσκοντας τον Ellegaard

Αν ο παίκτης αποφασίσει να πάει στην Redstonia είναι η σωστή επιλογή για την αναζήτηση του Ellegaard, του δίνεται μια λιγότερο βίαιη προσέγγιση και δεν είναι ακριβώς που κυνηγάει σε όλη την πόλη. Κατά την άφιξη στην πόλη, η Ellegaard δίνει μια ομιλία για το πώς θα εισέλθει στο "Dome of Concentration" της και θα κλεισθεί από τον έξω κόσμο για να τελειώσει τις εργασίες της δημιουργίας της, το Command Block . Οι ήρωές μας είναι κλειδωμένοι έξω από τον θόλο της συγκέντρωσης και πρέπει να βρούμε έναν τρόπο μέσα. Ο Calvin (ο βοηθός του Ellegaard), αφαιρεί ένα Redstone Repeater, διακόπτοντας τη σύνδεση με τους μοχλούς που χρειάζεται να ενεργοποιηθούν για να μπουν στον θόλο, οι ήρωες προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο μέσα τους.


Μετά την απόκτηση ενός Redstone Repeater, ο Jesse ενεργοποιεί τη σύνδεση μεταξύ των μοχλών και του Redstone, βρίσκοντας έναν τρόπο μέσα στον τρούλο. Μετά από να περάσει από διάφορα αντικείμενα του Redstone, ο Jesse, ο Olivia και ο Rueben βρίσκουν τον Ellegaard να εργάζεται στο Block Command . Ο Jesse μπορεί είτε να την βοηθήσει να δημιουργήσει ένα μπλοκ εντολών για να βοηθήσει να καταστρέψει το Witherstorm ή να της πει απολύτως ότι δεν είναι κακή ιδέα επειδή ένα Command Block είναι αυτό που ξεκίνησε ολόκληρο το χάος. Ανεξάρτητα από την επιλογή, ο Ellegaard θα επιστρέψει μαζί σας στο Ναό της Τάξης της πέτρας, αφού θα εκδιωχθεί από την Ρεστοστόνια από την Witherstorm.

Συμπερασματικά

Minecraft: Episode Mode 2: Απαιτείται Συνέλευση φέρνει την ιστορία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, εισάγοντας πολλούς νέους χαρακτήρες, προσφέροντας παράλληλα πολύ περισσότερη εικόνα για το ποιος και τι είστε αντιμέτωποι. Με την πολύ γρήγορη απελευθέρωση ενός δεύτερου επεισοδίου στη σειρά, πολλοί άνθρωποι ήταν πολύ επιφυλακτικοί σχετικά με την ποιότητα του περιεχομένου πριν το παίξουν. Μπορώ να διαβεβαιώσω από τις εμπειρίες που είχα με το δεύτερο επεισόδιο ότι σίγουρα κρατάει από την άποψη της ποιότητας με την πρώτη, αν δεν ξεπερνά αυτό.