Εύρος ζώνης αναθεώρηση

Μια ανασκόπηση του χώρου εύρους ζώνης, μια υπηρεσία δοκιμών εύρους ζώνης

Το Bandwidth Place είναι ένας ιστότοπος δοκιμών ταχύτητας στο διαδίκτυο που είναι πολύ απλός στη χρήση και λειτουργεί με προγράμματα περιήγησης ιστού για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Με μία μόνο φορά κλικ, μπορείτε να ελέγξετε το εύρος ζώνης της σύνδεσής σας με διακομιστές που βρίσκονται σε τέσσερις ηπείρους.

Το Bandwidth Place θα συνδεθεί αυτόματα σε ένα διακομιστή που ανταποκρίνεται με το γρηγορότερο ping ή μπορείτε να επιλέξετε χειροκίνητα ένα από τα περίπου 20 που είναι διαθέσιμα και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε τα αποτελέσματά σας.

Δοκιμάστε την ταχύτητα του Internet σας στο Bandwidth Place

Bandwidth Place Pros & amp; Μειονεκτήματα

Παρόλο που το Bandwidth Place είναι ένας απλός ιστότοπος, κάνει ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε:

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Οι σκέψεις μου σχετικά με το εύρος ζώνης

Bandwidth Place είναι μια μεγάλη ιστοσελίδα για να δοκιμάσετε το εύρος ζώνης σας εάν ενδιαφέρεστε μόνο για την ταχύτητα αποστολής και λήψης. Ορισμένοι ιστότοποι δοκιμών ταχύτητας στο διαδίκτυο σας επιτρέπουν να συγκρίνετε τα αποτελέσματά σας με άλλους χρήστες της χώρας σας ή με άλλους χρήστες του ISP , αλλά αυτό δεν συμβαίνει με το Bandwidth Place.

Το Bandwidth Place είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν χρειαστεί να ελέγξετε το εύρος ζώνης από ένα πρόγραμμα περιήγησης που δεν υποστηρίζει plug-ins Flash ή Java, όπως από ένα τηλέφωνο ή tablet.

Ορισμένοι δημοφιλείς ιστότοποι ελέγχου ταχύτητας στο Internet, όπως το Speedtest.net , απαιτούν να λειτουργούν αυτά τα plugins για τη δοκιμή ταχύτητας, αλλά κάποιο πρόγραμμα περιήγησης στο Web δεν τις υποστηρίζει και ορισμένοι από εσάς ίσως δεν έχουν ενεργοποιημένες αυτές τις προσθήκες.

Το Bandwidth Place, όπως το SpeedOf.Me και το TestMy.net , χρησιμοποιεί HTML5 στη θέση τέτοιων προσθηκών, το οποίο είναι και πιο ακριβές με τα αποτελέσματα των δοκιμών καθώς και πιο ευέλικτο όταν πρόκειται για συμβατότητα συσκευών. Δείτε τα δοκιμαστικά μου ταχύτητας ταχύτητας Internet HTML5 έναντι του Flash: Ποιο είναι καλύτερο; για πολλά περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα.

Κάτι που μου αρέσει σχετικά με τις πιο εξελιγμένες περιοχές δοκιμών εύρους ζώνης είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό χρήστη για να παρακολουθείτε τα προηγούμενα αποτελέσματα. Αυτό έρχεται σε πρακτικές συνθήκες, όπως εάν αλλάξετε την υπηρεσία που έχετε με τον ISP σας, ώστε να μπορείτε να επαληθεύσετε ότι οι ταχύτητές σας έχουν αλλάξει.

Το Bandwidth Place δεν υποστηρίζει αυτό, αλλά μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματα εκτός σύνδεσης σε ένα αρχείο εικόνας, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την παρακολούθηση των αποτελεσμάτων σας με την πάροδο του χρόνου.

Δοκιμάστε την ταχύτητα του Internet σας στο Bandwidth Place