Διακοπή αναζήτησης: Βρείτε μια εφαρμογή στο iPhone / iPad σας γρήγορα

Σταματήστε να αναζητάτε τις εφαρμογές σας και ξεκινήστε να τις ξεκινήσετε!

Ίσως φαίνεται αρκετά εύκολο να ανοίξετε μια εφαρμογή στο iPhone ή στο iPad σας. Απλά πατάς σε αυτό, σωστά; Ένα μεγάλο πρόβλημα: πρέπει να ξέρετε πού είναι η πρώτη. Αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα που δεν χρειάζεται να λύσετε. Υπάρχουν μερικές συντομεύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την γρήγορη εκκίνηση εφαρμογών χωρίς να κάνετε αναζήτηση στη σελίδα μετά από μια σελίδα με εικονίδια εφαρμογών.

01 από 03

Ανοίξτε την εφαρμογή γρήγορα με την αναζήτηση Spotlight

Η δυνατότητα Αναζήτηση Spotlight είναι πολύ δυνατή, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν τη χρησιμοποιούν ποτέ. Μπορείτε να ανοίξετε την Spotlight Search με δύο τρόπους: (1) Μπορείτε να σπρώξετε προς τα κάτω στην Αρχική οθόνη , προσέχοντας να μην περάσετε από το επάνω μέρος της οθόνης (που θα ανοίξει το Κέντρο ειδοποιήσεων ) ή μπορείτε να συνεχίσετε από αριστερά προς τα δεξιά στην Αρχική οθόνη μέχρι να μετακινηθείτε στην πρώτη σελίδα των εικονιδίων και στην Αναζήτηση διευρυμένου αντικειμένου.

Η Spotlight Search εμφανίζει αυτόματα τις προτάσεις εφαρμογών με βάση τις πιο χρησιμοποιούμενες και τις πιο πρόσφατα χρησιμοποιούμενες εφαρμογές, επομένως ίσως βρείτε την εφαρμογή σας αμέσως. Εάν όχι, απλά αρχίστε να πληκτρολογείτε τα πρώτα γράμματα του ονόματος της εφαρμογής στο πλαίσιο αναζήτησης και θα εμφανιστεί.

Η Spotlight Search εκτελεί μια αναζήτηση ολόκληρης της συσκευής σας, ώστε να μπορείτε επίσης να αναζητάτε επαφές, μουσική, ταινίες και βιβλία. Θα εκτελέσει ακόμη και μια αναζήτηση του ιστού, και για τις εφαρμογές που την υποστηρίζουν, η Spotlight Search μπορεί να κοιτάξει μέσα από τις εφαρμογές για τις πληροφορίες. Επομένως, μια αναζήτηση για μια ταινία μπορεί να προσφέρει μια συντόμευση σε αυτήν στην εφαρμογή Netflix. Περισσότερο "

02 του 03

Εκκινήστε την εφαρμογή ως γρηγορότερη από τη χρήση του ήχου χρησιμοποιώντας το Siri

Το Siri είναι γεμάτο από μεγάλες συντομεύσεις που πολλοί άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν επειδή είτε δεν ξέρουν γι 'αυτούς είτε αισθάνονται λίγο ανόητο μιλώντας με το iPhone ή το iPad τους. Αλλά αντί να ξοδεύετε λίγα λεπτά για να κυνηγάτε μια εφαρμογή, μπορείτε απλά να πείτε στο Siri να "ξεκινήσει το Netflix" ή "Open Safari".

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Siri κρατώντας πατημένο το κουμπί Home . Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, θα χρειαστεί πρώτα να ενεργοποιήσετε το Siri στις Ρυθμίσεις σας . Και αν έχετε ενεργοποιήσει το "Hey Siri" στις ρυθμίσεις Siri και το iPhone ή το iPad σας είναι συνδεδεμένο σε μια πηγή τροφοδοσίας, δεν χρειάζεται καν να κρατήσετε τη Siri να την ενεργοποιήσει. Απλά πείτε, "Hey Siri Open Netflix."

Φυσικά, υπάρχουν και πολλά άλλα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που συμβαδίζουν με το Siri , όπως αφήνοντας υπενθυμίσεις, προγραμματισμό συναντήσεων ή έλεγχο του καιρού έξω. Περισσότερο "

03 του 03

Εκκινήστε εφαρμογές από τη βάση

Screenshot του iPad

Ξέρετε ότι μπορείτε να ανταλλάξετε τις εφαρμογές στο iPhone ή το iPad σας; Η αποβάθρα είναι η περιοχή στο κάτω μέρος της αρχικής οθόνης που εμφανίζει τις ίδιες εφαρμογές ανεξάρτητα από την οθόνη των εφαρμογών που χρησιμοποιείτε την εποχή εκείνη. Αυτή η βάση θα κρατήσει τέσσερις εφαρμογές στο iPhone και πάνω από μια ντουζίνα στο iPad. Μπορείτε να μετακινήσετε τις εφαρμογές από και προς την αποβάθρα με τον ίδιο τρόπο που θα τις μετακινήσετε στην οθόνη .

Αυτό σας δίνει μια μεγάλη περιοχή για να τοποθετήσετε τις πιο χρησιμοποιούμενες εφαρμογές σας.

Καλύτερα: Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φάκελο και να το μετακινήσετε στην αποβάθρα, δίνοντάς σας γρήγορη πρόσβαση σε μεγαλύτερο αριθμό εφαρμογών.

Στο iPad, οι πιο πρόσφατα ανοιχτές εφαρμογές σας θα εμφανιστούν στην άκρα δεξιά πλευρά της αποβάθρας. Αυτό σας δίνει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να μεταβείτε εμπρός και πίσω μεταξύ των εφαρμογών. Μπορείτε να τραβήξετε ακόμη και την αποβάθρα ενώ βρίσκεστε μέσα σε μια εφαρμογή, γεγονός που καθιστά εύκολη την πολλαπλή εναπόθεση στο iPad σας . Περισσότερο "