Πώς να κάνετε Screensavers της Apple TV

Ζωή πέρα ​​από τον εναέριο

Η Apple TV έρχεται με μια σειρά από όμορφα προφύλαξη οθόνης, συμπεριλαμβανομένης της αεροπορικής συλλογής των κινούμενων εικόνων των θέσεων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το σύστημα παρέχει επίσης επαγγελματικές συλλογές εικόνων, κάλυψη άλμπουμ και πολλά άλλα. Η Apple έχει προσφέρει μια μεγάλη σειρά συλλογών, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας σύνολα οθόνης χρησιμοποιώντας τις δικές σας εικόνες αν ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό.

Τι θα χρειαστείτε

Τι είναι ένα Screensaver;

Η Merriam-Webster περιγράφει μια προφύλαξη οθόνης ως "Πρόγραμμα υπολογιστή που εμφανίζει συνήθως διάφορες εικόνες στην οθόνη ενός υπολογιστή που είναι ενεργοποιημένος αλλά δεν χρησιμοποιείται". Το Screensavers επίσης βοηθά στη διατήρηση της ποιότητας pixel στην οθόνη σας.

Η Apple TV μπορεί να λειτουργήσει με εικόνες με δύο τρόπους: μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να δείτε τις εικόνες από τις δικές σας συλλογές εικόνων. ή να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες συλλογές εικόνων που θα χρησιμοποιηθούν ως προφύλαξη οθόνης. Τα πρώτα σύνολα εικόνων εμφανίζονται μόνο όταν τα ζητήσετε, ενώ η προφύλαξη οθόνης θα αρχίσει να εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη, όταν η Apple TV σας αχρηστεύεται, ακριβώς όπως μπορούν να κάνουν και τα screensavers της Apple. Μιλάμε για να χρησιμοποιήσετε το δικό σας περιεχόμενο ως προφύλαξη οθόνης σε αυτήν την αναφορά.

Έλεγχος των Screensavers της Apple TV

Τα προφύλαξη οθόνης ελέγχονται μέσω των ρυθμίσεων της Apple TV.

Πατήστε Ρυθμίσεις> Γενικά> Προφύλαξη οθόνης για να βρείτε τους πέντε διαφορετικούς τύπους προφύλαξης οθόνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην Apple TV. Αυτές περιλαμβάνουν την κεραία, τις φωτογραφίες της Apple, τη μουσική μου, την κοινή χρήση κατοικίας και τις φωτογραφίες μου. Θα μιλήσουμε για δύο μόνο από αυτά (Home Sharing και My Photos) σε αυτό το άρθρο, οι άλλοι εξηγούνται σε βάθος εδώ .

Συμβουλή: Η Apple εκδίδει τακτικά νέα Aerial βίντεο, αλλά μόνο μερικά αποθηκεύονται στην Apple TV σας ανά πάσα στιγμή.

Προετοιμασία των εικόνων σας για την Apple TV

Οι Οδηγίες Ανθρώπινης Διεπαφής της Apple TV σας συνιστούν να διασφαλίσετε ότι οι εικόνες είναι ξεκάθαρες και εύκολα αντιληπτές, επειδή οι χρήστες που παρακολουθούν την προφύλαξη οθόνης σας είναι πιθανό να το κοιτάζουν από το δωμάτιο.

Αυτό σημαίνει ότι όταν βάζετε μαζί τη δική σας συλλογή εικόνων για χρήση ως προφύλαξη οθόνης της Apple TV, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα εάν ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες της Apple για φωτογραφίες και εικόνες βίντεο που χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές - πληρώνει για να ταιριάζει με τους επαγγελματίες, σωστά; Η Apple λέει ότι οι προγραμματιστές που δημιουργούν εφαρμογές θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι οι εικόνες ταιριάζουν στις ακόλουθες οδηγίες:

Όταν επιλέγετε εικόνες για χρήση σε αυτές τις συλλογές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες (Mac), Pixelmator (Mac, iOS), Photoshop (Mac και Windows), Microsoft Photos (Windows) ή άλλο πακέτο επεξεργασίας εικόνας για να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας Mac, PC ή κινητή συσκευή σας.

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να περικόψετε τις εικόνες για να τις φέρετε σε λόγο διαστάσεων 16: 9 (ή αναλογία αυτής), καθώς θα φαίνονται καλύτερα στην οθόνη της τηλεόρασής σας αν το κάνουν.

Η ιδέα είναι ότι αν οι εικόνες που ελπίζετε να χρησιμοποιήσετε επεξεργαστούν για να υποστηρίξουν ένα από αυτά τα συνιστώμενα φορμά, τότε θα φαίνονται πολύ καλύτερα όταν εμφανίζονται στην Apple TV σας.

Όταν πρόκειται για βίντεο, οι χρήστες Mac μπορούν να επιλέξουν να εισάγουν τα στοιχεία βίντεο που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν στο iMovie για να επεξεργαστούν και στη συνέχεια να εκτυπώσουν σε 640 x 480 pixels. Αυτό θα αποτρέψει το φαινόμενο γραμματοκιβωτίου που μερικές φορές βλέπετε όταν χρησιμοποιείτε βίντεο που παράγεται από smartphone ως προφύλαξη οθόνης TV.

Κάνοντας λαμπρές εικόνες είναι μια μεγάλη ικανότητα. Εάν θέλετε να τα μοιραστείτε με την οικογένειά σας, ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά σε αυτούς τους καλούς πόρους για να σας βοηθήσουμε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό επεξεργασίας εικόνας για να αξιοποιήσετε περισσότερο τις εικόνες σας:

Το i Phone School School είναι μια άλλη μεγάλη πηγή για να σας βοηθήσει να καταγράψετε ακόμη καλύτερες εικόνες στο smartphone σας.

Μόλις τελειοποιήσετε τις εικόνες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως προφύλαξη οθόνης, πρέπει να τις συγκεντρώσετε σε ένα φάκελο στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να το τοποθετήσετε μέσα στην εφαρμογή "Φωτογραφίες των Apple" εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις "Οι φωτογραφίες μου" για να οδηγήσετε τα screensavers σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε iTunes και Home Sharing . Οι οδηγίες και για τις δύο μεθόδους είναι παρακάτω:

Χρησιμοποιώντας τις Φωτογραφίες μου

Μόλις συνδεθείτε στο λογαριασμό iCloud, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Φωτογραφίες μου για να εμφανίσετε τις δικές σας εικόνες που έχετε τραβήξει από το iCloud Photo Sharing ή το My PhotoStream ως screensavers. Πατήστε Ρυθμίσεις> Γενικά> Προφύλαξη οθόνης και επιλέξτε Οι φωτογραφίες μου . Θα πρέπει να εμφανίζεται ένα tick για να δείξει ότι έχει ενεργοποιηθεί. Κάντε κλικ ξανά και θα μπορείτε να επιλέξετε ένα άλμπουμ που θα χρησιμοποιηθεί ως συλλογή οθόνης σας.

Χρησιμοποιώντας την Αρχική κατανομή

Αν το Mac ή ο υπολογιστής σας και η Apple TV βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Αρχική κατανομή για να δημιουργήσετε και να απολαύσετε τις δικές σας προφυλάξεις οθόνης στην Apple TV, αν και θα χρειαστεί να εγκρίνετε και τα δύο συστήματα με το Apple ID.

Έλεγχος Ρυθμίσεων οθόνης

Αφού επιλέξετε ανάμεσα στην Αρχική κατανομή και τις Φωτογραφίες μου ως έναν τρόπο να αποκτήσετε τις συλλογές εικόνων που εργάζονται στην Apple TV, πρέπει να εξερευνήσετε τις διάφορες μεταβάσεις οθόνης και άλλες ρυθμίσεις.

Για να μάθετε τι είναι διαθέσιμο, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις> Γενικά> Προφύλαξη οθόνης , όπου θα βρείτε πλήθος στοιχείων ελέγχου:

Μπορείτε επίσης να βρείτε μια επιλογή διαφορετικών μεταβάσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αυτά ζωντανεύουν τι συμβαίνει μεταξύ κάθε εικόνας. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε ποιο από τα προτιμάτε ή ποιο είναι το πιο κατάλληλο για το έργο σας είναι να δοκιμάσετε το καθένα. Περιλαμβάνουν:

Εφαρμογές τρίτου μέρους

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την παροχή διαφορετικών προφυλάξεων οθόνης στην Apple TV σας. Δεν μπορείτε ακόμα να ορίσετε μια εφαρμογή που θα χρησιμοποιήσετε αντί για μια προφύλαξη οθόνης της Apple στις Ρυθμίσεις, αλλά πρέπει να απενεργοποιήσετε την προφύλαξη οθόνης στην Apple TV και να θυμάστε να ξεκινήσετε μία από αυτές τις εφαρμογές όταν τελειώσετε χρησιμοποιώντας τηλεόραση, η οποία είναι περιοριστική. Ωστόσο, για να μάθετε πώς οι εφαρμογές τρίτων προσφέρουν μια εναλλακτική λύση στην ενσωματωμένη προφύλαξη οθόνης της Apple, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις τρεις εφαρμογές:

Δεν θέλω Screensaver! Θέλω απλώς μια παρουσίαση διαφανειών

Αν θέλετε να προβάλλετε τις δικές σας εικόνες, τις οικογενειακές διακοπές, μια φωτογραφία ή μια συλλογή από ενδιαφέρουσες φωτογραφίες ενώ παίζετε μουσική στο Apple TV στο πάρτι σας, μπορείτε. Ρίξτε μια ματιά στον Τρόπος χρήσης φωτογραφιών στην Apple TV για να σας βοηθήσουμε να το ρυθμίσετε.