Δοκιμές Benchmark HQV: Δέκτης Blu-ray Panasonic DMP-BDT110

01 από 14

HQV Benchmark DVD Βίντεο Βελτίωση δοκιμής δίσκου δοκιμής - Λίστα δοκιμών

HQV Benchmark DVD Βίντεο Βελτίωση δοκιμής δίσκου δοκιμής - Λίστα δοκιμών. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Ο Blu-ray player DMP-BDT110 3D / Network της Panasonic συνδυάζει ένα πρωτοποριακό, κομψό σχεδιασμό, με καλές επιδόσεις. Το DMP-BDT110 παρέχει αναπαραγωγή 2D και 3D δίσκων Blu-ray, αναβάθμιση 1080p τυπικών DVD μέσω της εξόδου HDMI ver1.4a . Το DMP-BTT110 παρέχει επίσης τη δυνατότητα ροής περιεχομένου ήχου / βίντεο από το διαδίκτυο, όπως Netflix, Vudu και Pandora.

Για να ελέγξω την απόδοση αναβάθμισης βίντεο του Blu-ray Disc Player Blu-ray Panasonic DMP-BDT110, χρησιμοποίησα τον τυποποιημένο δίσκο δοκιμής Benchmark DVD HQV από το Silicon Optix (IDT). Ο δίσκος διαθέτει μια σειρά δοκιμαστικών μοτίβων και εικόνων που καθορίζουν πόσο καλά ένας επεξεργαστής βίντεο σε ένα Blu-ray Disc / DVD player, τηλεόραση ή δέκτη Home Cinema μπορεί να εμφανίσει εικόνα καλής ποιότητας όταν αντιμετωπίζει πηγή χαμηλής ή κακής ποιότητας.

Σε αυτή τη συλλογή βήμα προς βήμα, εμφανίζονται τα αποτελέσματα πολλών από τις δοκιμές που αναφέρονται στην παραπάνω λίστα.

Οι παρακάτω δοκιμές έγιναν με τον φορέα Blu-ray Panasonic DMP-BDT110, χρησιμοποιώντας την έξοδο HDMI που συνδέεται εναλλάξ με την τηλεόραση Plasma Panasonic TC-P50GT30 (με δάνειο επανεξέτασης) και την LCD οθόνη Westinghouse LVM-37w3 , και οι δύο με εγγενή ανάλυση 1080p. Το Panasonic DMP-BDT110 ορίστηκε για έξοδο 1080p έτσι ώστε τα αποτελέσματα των δοκιμών να αντανακλούν την απόδοση επεξεργασίας βίντεο του DMP-BDT110.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών παρουσιάζονται όπως μετράται με το δίσκο Benchmark Disc Silicon Optix HQV DVD.

Τα στιγμιότυπα οθόνης αυτής της συλλογής λήφθηκαν με χρήση ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής Sony DSC-R1. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε ανάλυση 10-Megapixel και αναπροσαρμόστηκαν για την ανάρτηση σε αυτήν την συλλογή.

Αφού περάσετε από αυτή τη βήμα προς βήμα μερικές δοκιμασίες δείγματος, ελέγξτε επίσης το συμπληρωματικό προφίλ φωτογραφιών μου και την ανασκόπηση του Panasonic DMP-BDT110 Blu-ray Player.

02 από 14

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανατροπής - Jaggies 1-1

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανατροπής - Jaggies 1-1. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Εικόνα σε αυτή τη σελίδα είναι μία από τις διάφορες δοκιμές που παρουσιάζονται σε αυτή την συλλογή. Σε αυτή τη δοκιμή, μια διαγώνια γραμμή κινείται με κίνηση 360 μοιρών. Προκειμένου να περάσει αυτή η δοκιμή, η περιστρεφόμενη ράβδος πρέπει να είναι ευθεία ή να παρουσιάζει ελάχιστη τσαλάκωση ή οδοντοφυΐα, καθώς περνάει τις κόκκινες, κίτρινες και πράσινες ζώνες του κύκλου. Όπως μπορείτε να δείτε, όπως φαίνεται σε αυτή τη φωτογραφία, η περιστρεφόμενη ράβδος είναι πολύ ομαλή καθώς διέρχεται από κίτρινο και εισέρχεται στην πράσινη ζώνη. Το Panasonic DMP-BDT110 περνά αυτό το τμήμα της δοκιμής.

03 από 14

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανατροπής - Jaggies 1-2

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανατροπής - Jaggies 1-2. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Εικονίζεται σε αυτή τη σελίδα είναι μια δεύτερη ματιά στο τεστ περιστρεφόμενης γραμμής. Όπως περιγράφεται στην προηγούμενη σελίδα, η περιστρεφόμενη ράβδος πρέπει να είναι ευθεία ή να δείχνει ελάχιστη τσαλάκωση ή οδοντοφυΐα, καθώς περνάει τις κόκκινες, κίτρινες και πράσινες ζώνες του κύκλου. Όπως μπορείτε να δείτε, όπως φαίνεται σε αυτή τη φωτογραφία, η περιστρεφόμενη γραμμή δείχνει απλώς μια ελαφριά τραχύτητα κατά μήκος των άκρων, αλλά δεν είναι οδοντωτή καθώς κινείται από την πράσινη ζώνη και στην κίτρινη ζώνη. Το Panasonic DMP-BDT110 περνά αυτό το τμήμα της δοκιμής.

04 από 14

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανάρτησης - Jaggies 1-CU

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανατροπής - Jaggies 1-CU. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Εικονίζεται σε αυτή τη σελίδα είναι μια πρόσθετη, πιο κοντινή, ματιά στο τεστ περιστρεφόμενης γραμμής. Όπως μπορείτε να δείτε, όπως φαίνεται σε αυτή τη φωτογραφία, η γραμμή έχει ελαφρώς τραχείες άκρες και μια ελαφρά ρυτίδα κατά μήκος των άκρων και κυρτή στο τέλος. Ωστόσο, αυτό είναι ακόμα ένα καλό αποτέλεσμα και σημαίνει ότι το Panasonic DMP-BDT110 περνά αυτή τη δοκιμή.

05 από 14

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανατροπής - Jaggies 2-1

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανατροπής - Jaggies 2-1. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Ακολουθεί μια άλλη δοκιμή που μετρά την ικανότητα αποσυμπίεσης (μετατροπή 480i / 480p). Αυτή η δοκιμή αποτελείται από τρεις γραμμές που κινούνται και κατεβαίνουν σε ταχεία κίνηση. Προκειμένου να περάσει αυτή η δοκιμή, τουλάχιστον μία από τις γραμμές πρέπει να είναι ευθεία. Εάν δύο γραμμές είναι ευθείες που θα θεωρούσαν καλύτερα και εάν τρεις γραμμές ήταν ευθείες, τα αποτελέσματα θα θεωρούνταν εξαιρετικά.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι δύο κορυφαίες γραμμές δεν είναι οδοντωτές ή τσαλακωμένες και η κατώτατη γραμμή είναι πολύ ελαφρώς τραχιά κατά μήκος των άκρων (κάντε κλικ για μεγαλύτερη προβολή). Αυτό σημαίνει ότι το Panasonic DMP-BDT110 θεωρείται ότι περνάει αυτή τη δοκιμή αποσυμπίεσης.

06 από 14

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανατροπής - Jaggies 2-CU

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης / ανατροπής - Jaggies 2-CU. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Εδώ είναι μια δεύτερη, πιο κοντινή, εξετάστε τη δοκιμή τριών γραμμών που δείχνει την ικανότητα αποσυμπίεσης (μετατροπή 480i / 480p). Όπως υπογραμμίζεται στην προηγούμενη σελίδα, προκειμένου να περάσει αυτή η δοκιμή, τουλάχιστον μία από τις γραμμές πρέπει να είναι ευθεία, αλλά δύο ή τρεις ευθείες γραμμές θα έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Όπως μπορείτε να δείτε, καμία από τις γραμμές δεν είναι οδοντωτή και η κατώτατη γραμμή είναι μόνο ελαφρά τραχύτητα κατά μήκος των άκρων, αλλά η κάτω γραμμή δεν είναι οδοντωτή ή κυματιστή. Αυτό είναι ένα καλό αποτέλεσμα και σημαίνει ότι το Panasonic DMP-BDT110 περνά αυτή τη δοκιμή αποσυμπίεσης.

07 από 14

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης και ανατροπής - Δοκιμή σημαίας 1

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης και αναβάθμισης - Δοκιμή σημαίας 1. Φωτογραφία (c) Robert Silva - Άδεια στο dki.me

Πιθανώς η πιο απαιτητική δοκιμή αποσυμπίεσης είναι ο τρόπος με τον οποίο ένας επεξεργαστής βίντεο μπορεί να χειριστεί μια κυματοειδή αμερικανική σημαία. Εάν η σημαία είναι οδοντωτή, η μετατροπή και αναβάθμιση 480i / 480p θεωρείται κάτω του μέσου όρου. Όπως μπορείτε να δείτε εδώ (ακόμα και όταν κάνετε κλικ για μεγαλύτερη προβολή), οι λωρίδες της σημαίας είναι πολύ ομαλές κατά μήκος των άκρων της σημαίας και μέσα στις λωρίδες της σημαίας. Το Panasonic DMP-BDT110 περνά αυτή τη δοκιμή.

Προχωρώντας στην επόμενη φωτογραφία αυτής της συλλογής θα δείτε τα αποτελέσματα σε σχέση με τη διαφορετική θέση της σημαίας καθώς κυματίζει.

08 από 14

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης και ανασύνδεσης - Δοκιμή σημαίας 2

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης και αναβάθμισης - Δοκιμή σημαίας 2. Φωτογραφία (γ) Robert Silva - Άδεια στο dki.me

Ακολουθεί μια δεύτερη ματιά στο τεστ σημαίας. Εάν η σημαία είναι οδοντωτή, η μετατροπή και αναβάθμιση 480i / 480p θεωρείται κάτω του μέσου όρου. Όπως μπορείτε να δείτε εδώ (ακόμα και όταν κάνετε κλικ για μεγαλύτερη προβολή), οι λωρίδες της σημαίας είναι πολύ ομαλές κατά μήκος των άκρων της σημαίας και μέσα στις λωρίδες της σημαίας. Το Panasonic DMP-BDT110 περνά αυτή τη δοκιμή.

Προχωρώντας στην επόμενη φωτογραφία αυτής της συλλογής θα δείτε τα αποτελέσματα σε σχέση με τη διαφορετική θέση της σημαίας καθώς κυματίζει.

09 από 14

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης και ανασύνδεσης - Δοκιμή σημαίας 3

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης και αναβάθμισης - Δοκιμή σημαίας 3. Φωτογραφία (c) Robert Silva - Άδεια στο dki.me

Εδώ είναι ένα τρίτο, και τελικό, εξετάστε τη δοκιμασία που κυματίζει σημαία. Όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα, εάν εμφανίζονται ακανόνιστες άκρες, η μετατροπή και αναβάθμιση 480i / 480p θεωρείται κάτω του μέσου όρου. Όπως μπορείτε να δείτε εδώ, οι λωρίδες της σημαίας είναι κατά κύριο λόγο ομαλές κατά μήκος των άκρων της σημαίας και μέσα στις λωρίδες της σημαίας. Για άλλη μια φορά, το Panasonic DMP-BDT110 περνά αυτό το τεστ.

Συνδυάζοντας τα αποτελέσματα των τριών πλαισίων του δοκιμαστικού κυματισμού σημαίας, είναι φανερό ότι η μετατροπή 480i / 480p και η δυνατότητα αναβάθμισης 1080p του Panasonic DMP-BDT110 είναι πολύ καλή μέχρι στιγμής.

10 από 14

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης και αναβάθμισης - Αυτοκίνητο φυλής 1

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης και αναβάθμισης - Αυτοκίνητο φυλής 1. Φωτογραφία (c) Robert Silva - Άδεια στο dki.me

Εικονίζεται σε αυτή τη σελίδα είναι μια από τις δοκιμές που δείχνει πόσο καλός είναι ο επεξεργαστής βίντεο του Panasonic DMP-BDT110 στην ανίχνευση υλικού προέλευσης 3: 2. Με άλλα λόγια, ο επεξεργαστής βίντεο πρέπει να είναι σε θέση να ανιχνεύσει αν το υλικό πηγής βασίζεται σε φιλμ (24 καρέ ανά δευτερόλεπτο) ή βασισμένο σε βίντεο (30 καρέ το δευτερόλεπτο) και εμφανίζει σωστά την πηγή υλικού στην οθόνη, ώστε να αποφεύγονται αντικείμενα .

Στην περίπτωση του αγωνιστικού αυτοκινήτου και της τρίποδας που εμφανίζεται σε αυτή τη φωτογραφία, αν η επεξεργασία του βίντεο αυτού του χώρου είναι κακή, το περίπτερο θα παρουσίαζε ένα μοτίβο moire στα καθίσματα. Ωστόσο, αν το Panasonic DMP-BDT110 έχει καλή επεξεργασία βίντεο σε αυτήν την περιοχή, το Moire Pattern δεν θα είναι ορατό ή μόνο ορατό κατά τη διάρκεια των πρώτων πέντε καρέ της τομής.

Όπως φαίνεται σε αυτή τη φωτογραφία, το μοτίβο moire δεν είναι ορατό καθώς οι δίσκοι εικόνων και το αγωνιστικό αυτοκίνητο περνούν. Αυτό υποδεικνύει την καλή απόδοση του Panasonic DMP-BDT110 σε σχέση με την ακριβή επεξεργασία περιεχομένου φιλμ ή βίντεο που περιέχει λεπτομερή υπόβαθρο και γρήγορα κινούμενα αντικείμενα στο προσκήνιο.

Για ένα άλλο δείγμα του τρόπου εμφάνισης αυτής της εικόνας, ελέγξτε ένα παράδειγμα της ίδιας δοκιμής που εκτελέστηκε από τον OPPO Digital BDP-83 Blu-ray Disc Player από προηγούμενη ανασκόπηση που χρησιμοποιήθηκε για σύγκριση.

Για ένα δείγμα του τρόπου με τον οποίο δεν πρέπει να εξετάσουμε αυτό το τεστ, ελέγξτε ένα παράδειγμα αυτής της ίδιας δοκιμής αποσυμπίεσης / αναβάθμισης που εκτελέστηκε από το Pioneer BFDP-95FD Blu-ray Disc Player , από προηγούμενη αναθεώρηση του προϊόντος.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

11 από 14

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης και αναβάθμισης - Αυτοκίνητο φυλής 2

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης και αναβάθμισης - Αυτοκίνητο φυλής 2. Φωτογραφία (c) Robert Silva - Άδεια στο dki.me

Εδώ είναι μια δεύτερη φωτογραφία του "Test Race Car". Όπως υπογραμμίστηκε στην προηγούμενη σελίδα, εάν ο επεξεργαστής βίντεο είναι κακός, ο τρίγωνο θα παρουσίαζε ένα μοτίβο moire στα καθίσματα. Ωστόσο, εάν το τμήμα αναβάθμισης του Panasonic DMP-BDT110 έχει καλή επεξεργασία βίντεο, το Moire Pattern δεν θα είναι ορατό ή μόνο ορατό κατά τη διάρκεια των πρώτων πέντε καρέ της τομής.

Όπως φαίνεται σε αυτή τη φωτογραφία, το μοτίβο moire δεν είναι ορατό καθώς οι δίσκοι εικόνων και το αγωνιστικό αυτοκίνητο περνούν. Αυτό υποδεικνύει πολύ καλές επιδόσεις του Panasonic DMP-BDT110 σε σχέση με την ακριβή επεξεργασία ταινιών ή βίντεο με περιεχόμενο που περιέχει λεπτομερή υπόβαθρο και γρήγορα κινούμενα αντικείμενα στο προσκήνιο.

Για ένα άλλο δείγμα του τρόπου εμφάνισης αυτής της εικόνας, ελέγξτε ένα παράδειγμα της ίδιας δοκιμής που εκτελέστηκε από τον OPPO Digital BDP-83 Blu-ray Disc Player από προηγούμενη ανασκόπηση που χρησιμοποιήθηκε για σύγκριση.

Για ένα δείγμα του τρόπου με τον οποίο δεν πρέπει να εξετάσουμε αυτό το τεστ, ελέγξτε ένα παράδειγμα αυτής της ίδιας δοκιμής αποσυμπίεσης / αναβάθμισης που εκτελέστηκε από το Pioneer BFDP-95FD Blu-ray Disc Player , από προηγούμενη αναθεώρηση του προϊόντος.

12 από 14

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης και ανατροπής - τίτλοι

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμές αποσυμπίεσης και ανατροπής - τίτλοι. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Παρόλο που ένας επεξεργαστής βίντεο μπορεί να ανιχνεύσει τη διαφορά μεταξύ πηγών βίντεο και ταινιών, όπως φαίνεται στην προηγούμενη φωτογραφία, μπορεί να ανιχνεύσει και τα δύο ταυτόχρονα; Ο λόγος που αυτό είναι σημαντικό είναι ότι συχνά οι τίτλοι βίντεο (που κινούνται με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο) τοποθετούνται πάνω σε φιλμ (που κινείται με 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο). Αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα δεδομένου ότι ο συνδυασμός και των δύο αυτών στοιχείων μπορεί να οδηγήσει σε αντικείμενα που κάνουν τους τίτλους να φαίνονται οδοντωτοί ή σπασμένοι. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση, εάν το Panasonic DMP-BDT110 μπορεί να ανιχνεύσει τις διαφορές μεταξύ των τίτλων και της υπόλοιπης εικόνας, οι τίτλοι πρέπει να εμφανίζονται ομαλοί.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παράδειγμα του πραγματικού κόσμου, τα γράμματα είναι ομαλά (οποιαδήποτε θολότητα οφείλεται στο κλείστρο της φωτογραφικής μηχανής) και δείχνει ότι η Panasonic DMP-BDT110 ανιχνεύει και εμφανίζει μια πολύ σταθερή εικόνα τίτλου κύλισης.

13 από 14

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμή απώλειας ανάλυσης υψηλής ευκρίνειας

Panasonic DMP-BDT110 - Δοκιμή απώλειας ανάλυσης υψηλής ευκρίνειας. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Σε αυτή τη δοκιμή, η εικόνα έχει εγγραφεί σε 1080i, την οποία η συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc χρειάζεται να επανεπεξεργαστεί ως 1080p. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η ικανότητα του επεξεργαστή να κάνει διάκριση μεταξύ των ακίνητων και κινούμενων τμημάτων της εικόνας. Εάν ο επεξεργαστής κάνει τη δουλειά του σωστά, η κινούμενη ράβδος θα είναι ομαλή και όλες οι γραμμές στο ακίνητο τμήμα της εικόνας θα είναι ορατές ανά πάσα στιγμή.

Ωστόσο, για να ρίξετε ένα "κλειδί" στη δοκιμή, τα τετράγωνα σε κάθε γωνία περιέχουν λευκές γραμμές σε περίεργα πλαίσια και μαύρες γραμμές σε ομοιόμορφα πλαίσια. Εάν τα μπλοκ δείχνουν συνεχώς γραμμές ακίνητο ο επεξεργαστής κάνει μια πλήρη εργασία κατά την αναπαραγωγή ολόκληρης της ανάλυσης της αρχικής εικόνας. Ωστόσο, εάν τα τετράγωνα τετράγωνα φαίνεται ότι δονείται ή στροβοσκοπείται εναλλάξ με μαύρο (βλέπε παράδειγμα) και λευκό (βλ. Παράδειγμα), τότε ο επεξεργαστής βίντεο δεν επεξεργάζεται την πλήρη ανάλυση ολόκληρης της εικόνας.

Όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το πλαίσιο, τα τετράγωνα στις γωνίες εμφανίζουν γραμμές ακίνητων. Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα τετράγωνα εμφανίζονται σωστά καθώς δεν δείχνουν ένα συμπαγές λευκό ή μαύρο τετράγωνο, αλλά ένα τετράγωνο γεμάτο με εναλλασσόμενες γραμμές.

14 από 14

Panasonic DMP-BDT110 - Γραμμή δοκιμής απώλειας ανάλυσης υψηλής ευκρίνειας CU

Panasonic DMP-BDT110 - Γραμμή δοκιμής απώλειας ανάλυσης υψηλής ευκρίνειας CU. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Εδώ είναι μια κοντινή ματιά στην περιστρεφόμενη γραμμή στη δοκιμή όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα. Η εικόνα έχει εγγραφεί σε 1080i, την οποία το DMP-BDT110 χρειάζεται να επανεπεξεργαστεί ως 1080p. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η ικανότητα του επεξεργαστή να κάνει διάκριση μεταξύ των ακίνητων και κινούμενων τμημάτων της εικόνας. Εάν ο επεξεργαστής κάνει τη δουλειά του σωστά, η κινούμενη ράβδος θα είναι ομαλή.

Ωστόσο, όπως βλέπετε σε αυτήν την κοντινή φωτογραφία της περιστρεφόμενης ράβδου, η οποία εμφανίστηκε ομαλή στην προηγούμενη φωτογραφία, εξακολουθεί να φαίνεται αρκετά ομαλή σε αυτό το κοντινό πλάνο. Αυτό είναι ένα καλό αποτέλεσμα, καθώς δείχνει ότι το DMP-BDT110 λειτουργεί καλά με μετατροπή 1080i σε 1080p ακόμα και μετατροπή 1080i σε 1080p κινούμενων εικόνων. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η θολότητα και τα φάντασμα στη φωτογραφία προκαλούνται από το κλείστρο της κάμερας.

Τελική λήψη

Σε μια άλλη δοκιμή που δεν παρουσιάστηκε σε αυτό το προφίλ, το Panasonic DMP-BDT110 έκανε μια εξαιρετική δουλειά που έκανε το φιλμ 3: 2 Pulldown, 2: 2 και 2: 2: 2: 4 cadence, αλλά εμφάνισε κάποια αστάθεια σε μερικές από τις πιο ασυνήθιστα ποσοστά, όπως 2: 3: 3: 2, 3: 2: 3: 2: 2, 5: 5, 6: 4 και 8: 7. Από την άλλη πλευρά, το DMP-BDT110 έκανε μια εξαιρετική δουλειά στο να χειρίζεται τίτλους που έχουν δημιουργηθεί με βίντεο (30 fps) που έχουν επικαλυφθεί με υλικό με βάση το φιλμ (24 fps) χωρίς ενδείξεις ασυμμετρίας ή άλλων αξιοσημείωτων αντικειμένων. Για λεπτομερή εξήγηση σχετικά με τις παραπάνω δοκιμές του ρυθμού και για ποιο λόγο διεξάγονται, ανατρέξτε στον ιστότοπο HQV.

Εντούτοις, το DMP-BDT110 εμφάνισε θόρυβο βίντεο παρασκηνίου και αντικείμενα θορύβου κουνουπιών με το υλικό δοκιμής.

Τι σημαίνουν όλες οι παραπάνω τεχνικές εξηγήσεις είναι ότι ο ενσωματωμένος επεξεργαστής βίντεο και ο κλιπ του DMP-BDT110, αν και δεν είναι τέλειος, προσφέρουν μια πολύ καλή εικόνα στην οθόνη, σε συνθήκες πραγματικού κόσμου, με τα περισσότερα πρότυπα και υλικά υψηλής ευκρίνειας .

Ως τελικό σημείο, υπάρχουν ιδιοσυγκρασίες που μπορούν να βρουν συγκεκριμένες εκδόσεις δίσκων που μπορεί να επηρεάσουν την αναπαραγωγή ή την πλοήγηση μενού. Είναι σημαντικό να ελέγξετε τις ενημερώσεις υλικολογισμικού, οι οποίες είναι προσβάσιμες χρησιμοποιώντας τη σύνδεση Ethernet ή WiFi της συσκευής αναπαραγωγής.

Για επιπρόσθετη προοπτική ένα Panasonic DMP-BDT110, επίσης ελέγξτε έξω την κριτική μου και τη συλλογή φωτογραφιών .

Συγκρίνετε Τιμές