Εκτελέστε Android στον υπολογιστή σας

Και να εκτελέσετε οποιαδήποτε εφαρμογή VoIP σε αυτό

Υπάρχουν τόσες πολλές ενδιαφέρουσες εφαρμογές στο Android που θα ήταν τέλειο αν μπορούσατε να τις έχετε στον υπολογιστή σας. Υπάρχουν εκείνα τα παιχνίδια και υπάρχουν εκείνα τα εργαλεία επικοινωνίας που σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χρήματα και να επικοινωνείτε χρησιμοποιώντας κείμενο, φωνή και βίντεο. Λοιπόν, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να εκτελέσετε εφαρμογές VoIP , όπως το WhatsApp , το Viber , το WeChat , το BBM και όλες τις άλλες εφαρμογές που βρίσκετε στο Google Play στον υπολογιστή σας, ακριβώς όπως θα τις χρησιμοποιούσατε στη συσκευή σας Android.

Απλώς πρέπει να εγκαταστήσετε λογισμικό που ονομάζεται εξομοιωτής Android. Προσομοιώνει τις λειτουργίες μιας συσκευής Android στον υπολογιστή σας και εκτελείται σαν λειτουργικό σύστημα στο λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας. Ο δρομέας του ποντικιού σας κάνει ό, τι κάνουν συνήθως τα δάχτυλά σας στην κινητή συσκευή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή της επιλογής σας.

Εδώ είναι το πιο δημοφιλές λογισμικό για την εξομοίωση του Android στον υπολογιστή σας.

BlueStacks

Το BlueStacks βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας επειδή είναι ο πιο ευρέως χρησιμοποιούμενος εξομοιωτής Android. Έχει ενδιαφέροντα πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα. Η εγκατάσταση του είναι πολύ απλή, τόσο απλή όσο οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή στον υπολογιστή σας. Στα Windows, μπορείτε μόνο να ανοίξετε το αρχείο που έχετε λάβει και να κάνετε κλικ στο Επόμενο μέχρι το τέλος της διαδικασίας εγκατάστασης. Επίσης, σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε και να εκτελέσετε εφαρμογές που δεν ανήκουν στο GooglePlay και αρχεία .apk στον υπολογιστή σας. Ενώ οι περισσότεροι εξομοιωτές απαιτούν να εγκαταστήσετε άλλα πακέτα εικονικοποίησης από τρίτους, όπως το VirtualBox για παράδειγμα, το BlueStacks δεν απαιτεί κανένα από αυτά. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι δωρεάν, αν και σας κάνει σφάλμα με τις διαφημίσεις και σας αναγκάζει να εγκαταστήσετε συγκεκριμένες εφαρμογές για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε. Από την άλλη πλευρά, το BlueStacks είναι λίγο πεινασμένο στους πόρους, ειδικά RAM, και μπορεί να επιβραδύνει τον υπολογιστή σας σε ορισμένες περιπτώσεις. Είναι ένας σπουδαίος υποψήφιος για χρήστες μη τεχνολογίας που θέλουν απλότητα, αλλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το υλικό σας είναι ισχυρό ώστε να μην υποστεί προβλήματα επιδόσεων.

Βάζο φασολιών

Αυτός ο εξομοιωτής τρέχει το Android Jelly Bean όπως υποδηλώνει το όνομα. Ένα πολύ ενδιαφέρον πράγμα με το Jar of Beans είναι ότι είναι φορητό - δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, απλά κάντε διπλό κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο για να πυροβολήσετε τη διασύνδεση Jelly Bean (έκδοση 4.1.1) μετά την αποσυμπίεση. Η διασύνδεση είναι πολύ ωραία και καθαρή. Σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε αρχεία .apk ως εφαρμογές, ακόμα και σας δίνει κουμπιά για τον όγκο και άλλα πράγματα. Είναι εντελώς δωρεάν και επίσης δεν απαιτεί πρόσθετα πακέτα.

Android SDK

Το Android είναι το κιτ ανάπτυξης λογισμικού από την ίδια την Google, έτσι μιλάμε για κάτι επίσημο από την έδρα εδώ. Το Android SDK είναι ένα πλήρες εργαλείο για προγραμματιστές εφαρμογών Android, όπως υποδηλώνει το όνομα. Περιλαμβάνει έναν εξομοιωτή κινητής συσκευής που χρησιμοποιείται για τη δοκιμή των αναπτυγμένων εφαρμογών σας, αλλά και για την εκτέλεση υπαρχουσών εφαρμογών από το Google Play. Είναι, φυσικά, ελεύθερο και ενώ κάποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει χωρίς να τραυματιστεί, είναι περισσότερο για τους προγραμματιστές και τους τεχνικούς.

Χαιρετάς

Το YouWave είναι επίσης πολύ δημοφιλές, αν και δεν είναι δωρεάν. Κοστίζει περίπου $ 20, αλλά υπάρχουν δοκιμαστικές εκδόσεις. Απαιτεί το Flash και το VirtualBox να τρέχουν και να τρέχουν την έκδοση Ice Cream Sandwich του Android. Η διεπαφή έχει την οθόνη χωρισμένη σε δύο. Από τη μία πλευρά υπάρχει η αρχική οθόνη Android που εξομοιώνει την κινητή συσκευή, και από την άλλη η λίστα με τις εφαρμογές στο "μηχάνημα". Έτσι θέλει να επωφεληθεί περισσότερο από την οθόνη του μεγάλου υπολογιστή. Είναι επίσης εύκολο να εγκατασταθεί και να εκτελεστεί και παρέχει ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας.

GenyMotion

Το GenyMotion είναι ένα εμπορικό εργαλείο και, όπως συμβαίνει, είναι καλά περιποιημένο με συνεχή υποστήριξη και βελτίωση. Είναι επομένως ένας εκλεπτυσμένος εξομοιωτής για ανάπτυξη και δοκιμή, έχει πολλά χαρακτηριστικά και είναι πιο σταθερό. Προσφέρει πολλές εκδόσεις Android, συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων, αναβαθμίσιμων παραθύρων, screenshots, Java API, εγκατάσταση εφαρμογών μέσω μεταφοράς και απόθεσης και πολλά άλλα. Ωστόσο, δεν είναι όλα αυτά δωρεάν. Μόνο το βασικό λειτουργικό σύστημα, το GPS και η χρήση της φωτογραφικής μηχανής είναι δωρεάν. Όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά προσφέρονται με άδεια ανά χρήστη περίπου 25 $ ανά μήνα. Αρκετά ακριβά, αλλά η αγορά-στόχος σύμφωνα με εμένα δεν περιλαμβάνει εσάς χρήστη lambda, αλλά τα σπίτια ανάπτυξης και τα πράγματα των παρόμοιων. Αλλά η δωρεάν έκδοση θα πρέπει να είναι σε μεγάλο βαθμό επαρκής ως μια εξαιρετική εναλλακτική λύση σε όλα όσα αναφέρονται παραπάνω, ειδικά δεδομένου ότι τρέχει την πιο πρόσφατη έκδοση Android στον υπολογιστή σας. Οι απαιτήσεις υλικού είναι πολύ σημαντικές. Αν το δοκιμάζετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε έναν ισχυρό υπολογιστή.

Andy

Ο Andy είναι ένας αρκετά προηγμένος εξομοιωτής Android. Έχει πολλά χαρακτηριστικά, ίσως περισσότερα από όλα αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω. Για παράδειγμα, σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα τηλεχειριστήριο με την εφαρμογή. Δουλεύει σκληρά για τη διασύνδεση μεταξύ υπολογιστών και φορητών συσκευών. Σας δίνει επίσης την πιο πρόσφατη έκδοση Android. Ο Andy δεν είναι τόσο εύκολος να εγκαταστήσει και να εγκατασταθεί ως τα άλλα εργαλεία, και είναι περισσότερο για τον geek, αλλά είναι γεμάτο από χαρακτηριστικά που η περιοχή του μπορεί να υπερηφανεύεται για. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Andy είναι εντελώς δωρεάν.