Το παιχνίδι στο αυτοκίνητο δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο

Tablets, Portables και το Wii U και Switch της Nintendo

Αν έχετε κλωτσήσει ποτέ την ιδέα να προσθέσετε ένα σύστημα βιντεοπαιχνιδιών στο αυτοκίνητό σας ή απλώς ήθελε να φέρετε μαζί ένα ταξίδι για να κρατήσετε τα παιδιά ψυχαγωγικά, είναι πιο εύκολο σήμερα από ποτέ. Στο παρελθόν, θα μπορούσατε είτε να κολλήσετε σε φορητές συσκευές χειρός είτε να πάτε στη διαδρομή καλωδίωσης ενός μετατροπέα , να εγκαταστήσετε κάποιο είδος οθόνης κινητού βίντεο και στη συνέχεια να σκοντάψετε στην ογκώδη κονσόλα σας.

Σήμερα, οι κινητές και φορητές επιλογές παιχνιδιών είναι πιο ποικίλες από ποτέ, και είναι ακόμη δυνατό να φέρουμε μαζί μια πλήρης οικιακή κονσόλα πολύ ανώδυνα, με τη μορφή ενός προηγούμενου gen Wii U ή του σημερινού γενικού διακόπτη Nintendo.

Κινητά και φορητά παιχνίδια στο αυτοκίνητο

Ο ευκολότερος τρόπος να παίζετε βιντεοπαιχνίδια σε ένα αυτοκίνητο ήταν πάντα να φέρετε μαζί ένα φορητό σύστημα τυχερών παιχνιδιών και αυτό εξακολουθεί να είναι μια πολύ βιώσιμη επιλογή. Το Nintendo 3DS και το 3DSXL και το Sony Vita είναι και οι δύο εξαιρετικές φορητές επιλογές παιχνιδιών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας σε ένα μακρύ ταξίδι. Το μεγαλύτερο ζήτημα εδώ είναι η ισχύς της μπαταρίας, αλλά αυτό μπορεί να λυθεί εύκολα με έναν κατάλληλο μετατροπέα ή με κάποιο τύπο προσαρμογέα 12V.

Εκτός από τα παραδοσιακά φορητά συστήματα τυχερών παιχνιδιών, τα παιχνίδια σε smartphones και tablets στο δρόμο γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή κάθε χρόνο. Παρόλο που οι αποκλειστικοί παίκτες μπορούν να αποκηρύξουν αυτές τις πλατφόρμες ως αληθινά τυχερά παιχνίδια, το γεγονός είναι ότι ένα αξιοπρεπές tablet ή τηλέφωνο μπορεί να προσφέρει ώρες ψυχαγωγίας στο δρόμο.

Gaming στο αυτοκίνητο με πραγματικά συστήματα παιχνιδιών βίντεο

Στο παρελθόν, η ιδέα του παιχνιδιού στο δρόμο με οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα handheld ήταν ένα όνειρο σωλήνα για τους περισσότερους. Παρόλο που ήταν πάντοτε εφικτή η εγκατάσταση μιας τηλεόρασης 12 βολτ ή η σύνδεση ενός μετατροπέα σε έναν μετατροπέα και επίσης να συνδέσετε μια κονσόλα στο μετατροπέα, η όλη ιδέα δεν ήταν ποτέ πολύ πρακτική.

Ο συνδυασμός μιας κονσόλας στο σπίτι και της τηλεόρασης ανέλαβε έναν τόνο χώρου πίσω όταν οι ογκώδεις τηλεοράσεις CRT ήταν η τάξη της ημέρας και αυτός ο τύπος κατανάλωσης ρεύματος δεν μπορεί να βασιστεί σε έναν απλό αναστροφέα αναπτήρα τσιγάρων . Η κατάσταση είναι διαφορετική σήμερα, με την εμφάνιση οθονών LED χαμηλού προφίλ, αλλά εξακολουθείτε να πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος και τις απαιτήσεις ισχύος των περισσότερων κονσολών για οικιακές βιντεοπαιχνίδια.

Οι καλύτερες επιλογές σήμερα έρχονται με τη μορφή του προηγούμενου συστήματος Wii U της Nintendo και του Switch, το οποίο επίσης πραγματοποιείται από τη Nintendo.

Ενώ η κονσόλα Wii U είναι σημαντικά υποχαρακτηρισμένη σε σύγκριση με το Xbox One και το PS4, έχει δύο πράγματα που πηγαίνουν γι 'αυτό που την καθιστούν σχεδόν τέλεια για ένα σύστημα παιχνιδιών στο αυτοκίνητο. Ο διακόπτης είναι σημαντικά πιο ισχυρός από τον Wii U, και έχει επίσης πολλά πράγματα που πηγαίνουν γι 'αυτό από την άποψη του παιχνιδιού στο αυτοκίνητο.

Gaming στο αυτοκίνητό σας με το Wii U

Ο πρώτος παράγοντας που βοηθά την θήκη του Wii U είναι ο μοναδικός ελεγκτής, ο οποίος περιλαμβάνει οθόνη αφής LCD. Ορισμένα παιχνίδια χρησιμοποιούν αυτή τη δεύτερη οθόνη για την εμφάνιση ασύγχρονων πληροφοριών, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για "αναπαραγωγή εκτός οθόνης" σε πολλές περιπτώσεις. Αυτό που σημαίνει, βασικά, είναι ότι μπορείτε να συνδέσετε το Wii U στο αυτοκίνητό σας και να παίξετε αρκετά παιχνίδια χωρίς ποτέ να ανησυχείτε για μια τηλεόραση.

Εκτός από τους περιορισμούς του χώρου και του μεγέθους, το ζήτημα της ισχύος παραμένει και αυτό είναι το άλλο πράγμα που το Wii U έχει να το κάνει σε αυτό το σενάριο χρήσης. Δεδομένου ότι δεν χρησιμοποιεί τόσο πολλή ενέργεια όσο κάποιες άλλες κονσόλες, μπορείτε πραγματικά να το εκτελέσετε από μια έξοδο εξαρτημάτων 12v ή μια υποδοχή αναπτήρα τσιγάρων.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το πόσο μεγάλο είναι ένα μετατροπέα για να αγοράσετε και επίσης δεν χρειάζεται να πάτε στο πρόβλημα της καλωδίωσης ενός. Οι περιφερειακοί κατασκευαστές παράγουν ακόμη και τροφοδοτικά ειδικά σχεδιασμένα για το σκοπό αυτό, με ένα λιμάνι για ένα καλώδιο τροφοδοσίας Wii U και άλλο για ένα καλώδιο USB, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία ενός παιχνιδιού Wii U ή οποιασδήποτε άλλης συσκευής USB.

Gaming στο αυτοκίνητό σας με τον διακόπτη Nintendo

Η χρήση ενός διακόπτη Nintendo στο αυτοκίνητό σας είναι ακόμα ευκολότερη από τη χρήση ενός Wii U, επειδή ο διακόπτης είναι πραγματικά σχεδιασμένος ως ένα υβριδικό οικιακό / φορητό σύστημα τυχερών παιχνιδιών. Όπου το Wii U διαθέτει gamepad με ενσωματωμένη οθόνη, ο διακόπτης περιέχει όλα τα κόπρανα του παιχνιδιού στο φορητό στοιχείο.

Ο διακόπτης έρχεται με όλα όσα χρειάζεστε για να το χρησιμοποιήσετε στο αυτοκίνητό σας απευθείας από το κουτί, αφού το σύστημα έχει σχεδιαστεί για φορητή χρήση. Εάν έχετε μια οθόνη βίντεο στο αυτοκίνητό σας, μπορείτε ακόμη και να συνδέσετε το διακόπτη σε αυτό μέσω HDMI και ορισμένα παιχνίδια υποστηρίζουν λειτουργία πολλαπλών παικτών με τους ελεγκτές joy-con που έρχεται με το σύστημα.

Για να χρησιμοποιήσετε καλύτερα ένα διακόπτη στο αυτοκίνητό σας, θα χρειαστείτε ένα μετατροπέα για την τροφοδοσία μιας βάσης για το σύστημα ή ένα εξάρτημα προσαρμογέα 12 volt. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τους πραγματικούς ελεγκτές για να επωφεληθείτε από τα παιχνίδια για πολλούς παίκτες που δεν υποστηρίζουν το multiplayer με χαρά-con. Είναι σημαντικό να διατηρείτε τον διακόπτη καθαρό ώστε να έχετε την καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού.

Μειονεκτήματα της χρήσης ενός Wii U ή του Nintendo Switch στο αυτοκίνητό σας

Το κύριο μειονέκτημα του Wii U ή Switch ως συστημάτων παιχνιδιών στο αυτοκίνητο είναι ότι όλα όσα θα μπορείτε να κάνετε μαζί τους είναι τα παιχνίδια. Σε αντίθεση με το Xbox One και το PS4, το Wii U δεν μπορεί να αναπαράγει DVD ή Blu-Rays, επομένως δεν θα μπορείτε να παρακολουθείτε ταινίες στο δρόμο χρησιμοποιώντας το Wii U gamepad. Ο διακόπτης πάσχει από το ίδιο μειονέκτημα, καθώς δεν χρησιμοποιεί καθόλου οπτικά μέσα.

Ενώ μπορείτε να προσθέσετε ένα hotspot κινητής τηλεφωνίας για να παρακολουθήσετε υπηρεσίες βίντεο στο Internet όπως το Netflix και το Hulu, τα μέσα δίσκου όπως DVD και Blu-Ray απλά δεν βρίσκονται στο τραπέζι για το Wii U ή Switch.

Το άλλο ζήτημα με τη χρήση ενός Wii U για παιχνίδια στο αυτοκίνητο είναι ότι είναι μια αυστηρά εμπειρία ενός παίκτη. Σε αντίθεση με το διακόπτη, το Wii U δεν σας επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια για πολλούς παίκτες χωρίς τηλεόραση ή οθόνη. Ο υπολογισμός αλλάζει εάν έχετε ήδη προσκέφαλο ή οροφή, αλλά αν συμβαίνει αυτό, τότε μπορείτε να εξετάσετε την καλωδίωση σε έναν μετατροπέα και απλά να χρησιμοποιήσετε το σύστημα κονσόλας οικίας της επιλογής σας.