Οδηγός για τα δωμάτια συνομιλίας AirG

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αίθουσες συνομιλίας στον πελάτη κινητής τηλεφωνίας AirG

Ενώ η AirG είναι μία μόνο επιλογή για κινητά chat και ψυχαγωγία, αντιπροσωπεύει μία από τις πιο συναρπαστικές, ποικίλες και ενδιαφέρουσες κοινότητες chat γύρω. Αυτός ο οδηγός για τις αίθουσες συνομιλίας AirG έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους νέους και τους ηλικιωμένους να μάθουν νέα συμβουλές και κόλπα για να κάνουν την εμπειρία της αίθουσας συνομιλίας AirG εύκολη στην πλοήγηση.

Διαβάστε παρακάτω για να αποκτήσετε μια πληθώρα γνώσεων σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης, χρήσης και αντιμετώπισης προβλημάτων αιθουσών συνομιλίας AirGroup σαν επαγγελματίας!

Σύνδεση σε Chat Rooms της AirGo

Εικόνεςbybarbara / E + / Getty Images

Η AirG είναι μια κινητή υπηρεσία κοινωνικής συνομιλίας και χρονολόγησης όπου μπορείτε να συναντήσετε νέους ανθρώπους σε τοπικό επίπεδο ή σε όλο τον κόσμο, να συνομιλήσετε σε μια ποικιλία από δωρεάν δωμάτια συνομιλίας, να μοιραστείτε φωτογραφίες και ενημερώσεις κατάστασης, να παίξετε παιχνίδια με βάση κινητά και πολλά άλλα.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε με τις αίθουσες συζήτησης της AirGet; Μάθετε πώς μπορείτε να συνδεθείτε και να συμμετάσχετε σε μια από τις μεγαλύτερες κοινότητες IM και chat της Βόρειας Αμερικής από το κινητό σας τηλέφωνο.

Περισσότερο "

Χρησιμοποιώντας τα δωμάτια συνομιλίας AirG

Γνωρίζατε ότι η AirG προσφέρει τρία είδη chat rooms, το καθένα με το δικό της εξειδικευμένο κοινό και το επίπεδο της ειδικότητας του θέματος; Αυτοί είναι:

Μάθετε περισσότερα για τους τρεις τύπους αιθουσών συνομιλίας AirG και που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας σε αυτή τη σύντομη ανασκόπηση!

Περισσότερο "

Δημοσίευση μηνυμάτων στα δωμάτια συνομιλίας AirG

Σε αυτό το εικονογραφημένο φροντιστήριο, μάθετε πώς να δημοσιεύετε μηνύματα σε οποιοδήποτε δωμάτιο συνομιλίας AirG σε δύο απλά βήματα! Καλύπτονται επίσης: όρια μηνυμάτων αίθουσας συνομιλίας, φίλτρα και επιλογές ανανέωσης. Περισσότερο "

Πρόσβαση σε δωμάτια συνομιλίας AirGet στον υπολογιστή σας

Δεν περιορίζεστε μόνο στη χρήση του AirG στο κινητό σας τηλέφωνο. Εάν εργάζεστε στον υπολογιστή σας, για παράδειγμα, μπορείτε να συνεχίσετε τις συνομιλίες σας Air G, μεταβαίνοντας στην υπηρεσία AirG με σύνδεση στο Internet στον υπολογιστή σας.

Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας και το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του Firefox ή του Opera για να έχετε πρόσβαση στις αίθουσες συνομιλίας και τις υπηρεσίες της AirGet.

Περισσότερο "

Παίζοντας Παιχνίδια στο AirG

Η υπηρεσία κινητής συνομιλίας AirG είναι δημοφιλής για τα δωμάτια συνομιλίας και τα γνωρίσματά της, αλλά ξέρατε ότι προσφέρει επίσης ένα τμήμα παιχνιδιών που είναι μια μεγάλη εκτροπή κάθε φορά που περιμένετε νέα μηνύματα εισερχομένων; Μάθετε πώς μπορείτε να παίξετε δημοφιλή παιχνίδια όπως το Big Barn World και το Zombie Slots στην AirG.

Περισσότερο "