Τα καλύτερα ακουστικά που περιορίζουν την ένταση του ήχου για παιδιά

Κρατήστε τα αυτιά του παιδιού σας ασφαλή χρησιμοποιώντας ακουστικά που αποτρέπουν την υπερβολική ένταση

Ψάχνετε να αγοράσετε ακουστικά για το παιδί σας;

Το πρόβλημα με την αγορά ακουστικών για παιδιά είναι ότι πολλά από αυτά που βλέπετε στο διαδίκτυο (και στα καταστήματα) δεν καλύπτουν την προστασία αυτών των μικρών αυτιών. Ως ενήλικος γνωρίζετε τους κινδύνους των υπερβολικών επιπέδων θορύβου, αλλά τα μικρά παιδιά δεν το κάνουν. Σύμφωνα με την έρευνα, το μέγιστο επίπεδο θορύβου δεν πρέπει ποτέ να υπερβαίνει τα 85 dB όταν ακούτε ψηφιακή μουσική ή οποιαδήποτε άλλη μορφή ήχου.

Τα περισσότερα ακουστικά δεν έρχονται με εγγυήσεις για τον περιορισμό της εξόδου ήχου που βρίσκεται μέσα σε αυτό το ασφαλές όριο ακρόασης. Έτσι, έχοντας αυτό κατά νου όταν επιλέγετε ένα ακουστικό για το παιδί σας, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι προσφέρουν τη σωστή προστασία ανά πάσα στιγμή.

Ακόμα κι αν αλλάξουν τα χειριστήρια έντασης ήχου στο MP3 player , το PMP ή άλλο τύπο πηγής ήχου, θα γνωρίζετε ότι η ακοή τους δεν θα πάθει ζημιά. Σε αυτόν τον οδηγό, εστιάζουμε σε μια επιλογή από ακουστικά υψηλής ποιότητας για παιδιά που ζυγίζουν πολύ κάτω από $ 50 και έχουν ενσωματωμένη προστασία όγκου ως στάνταρ.

01 από 03

Κλασσικά ακουστικά Maxell Kids Safe (KHP-2)

Πακέτο ακουστικών KHP-2 Maxell Kids Safe. Εικόνα © Amazon.com, Inc.

Εκτός από την ενσωματωμένη προστασία επιπέδου έντασης, τα ακουστικά Maxell Kids Safe KHP-2 είναι επίσης εργονομικά σχεδιασμένα για να παρέχουν άνετη εφαρμογή. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται επίσης καθιστούν αυτά τα ακουστικά ελαφρύ και έτσι είναι φιλικά προς το παιδί για μακροχρόνια χρήση με οποιαδήποτε συσκευή που έχει υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να είναι ελαστικό! Υπάρχουν δύο διαφορετικά καπάκια χρώματος άκρων (μπλε και ροζ) που σας επιτρέπουν να τα αλλάξετε ανάλογα με το αν είναι δώρο για ένα αγόρι ή κορίτσι.

Τα ακουστικά KHP-2 της Maxell προσφέρουν καλό ήχο μέσω των οδηγών νεοδυμίου - εξάγουν μια αξιοπρεπή περιοχή συχνοτήτων που σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές είναι 14 - 20000 Hz. Υπάρχει επίσης μια γενναιόδωρη περιορισμένη διάρκεια ζωής για την ειρήνη του μυαλού.

Αν ψάχνετε για ένα ποιοτικό ζευγάρι ακουστικά για παιδιά που δίνουν καλό ήχο προστατεύοντας ταυτόχρονα την ακοή τους, τότε το Maxell Kids Safe KHP-2 είναι ένας καλός καλλιτέχνης σε όλο τον κόσμο για λιγότερο από $ 20. Περισσότερο "

02 του 03

JLab Jbuddies Kid Όγκος Περιορισμός Ακουστικά

Πλευρική όψη των ακουστικών JBuddies. Εικόνα © JLab Audio

Διατίθενται σε μια σειρά φωτεινών χρωμάτων (μαύρο, μπλε, ροζ και μοβ), τα JLab Jbuddies Volume Limiting ακουστικά είναι κατάλληλα για παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω. Διαθέτουν έναν ενσωματωμένο περιοριστή έντασης που εμποδίζει τον ήχο να είναι πολύ δυνατός και είναι συμβατός με μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών συσκευών όπως: MP3 players , tablet, φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD και άλλες συσκευές που διαθέτουν τυπική υποδοχή ήχου 3,5 mm.

Αυτό που τα παιδιά θα ήθελαν επίσης σχετικά με αυτά τα ακουστικά δεν είναι μόνο η άνεση που φέρνουν τα υποαλλεργικά μαξιλαράκια, αλλά και το γεγονός ότι μπορούν να προσωποποιήσουν το σύνολο των ακουστικών τους χρησιμοποιώντας μια ποικιλία αυτοκόλλητων ετικετών - αυτά τοποθετούνται στα άκρα των ακουστικών. Υπάρχει επίσης μια βολική θήκη ταξιδίου που συμπεριλαμβάνεται με κορδόνι περίσφιξης για την ασφαλή μεταφορά τους όταν δεν χρησιμοποιείται. Περισσότερο "

03 του 03

Kidrox Volume Limited ενσύρματα ακουστικά για παιδιά

Kidrox ακουστικά με μαξιλάρι επέκτασης. Εικόνα © Amazon.com, Inc.

Αυτά τα ακουστικά Kidrox διαθέτουν προστασία έντασης μέχρι 85dB για να διασφαλιστεί η προστασία της ακοής του παιδιού σας ενώ ακούτε μουσική MP3 , ηχητικά βιβλία ή ακόμα και όταν παρακολουθείτε ταινίες κλπ.

Έχουν σχεδιαστεί για να είναι άνετα για τα παιδιά να φορούν και αντίθετα από τα περισσότερα ακουστικά μπορούν να τεντωθούν, στριμμένα και λυγισμένα για να επιτρέψουν την κοινή χρήση της μουσικής.

Έρχονται επίσης σε μια σειρά από χρώματα και περιλαμβάνουν ένα μαξιλάρι επέκτασης για μικρότερα κεφάλια - αυτό ταιριάζει στο κεφάλι.

Αν έχετε περισσότερα από ένα παιδιά για να αγοράσετε ακουστικά, τότε τα ακουστικά Kidrox αξίζουν μια σοβαρή εμφάνιση. Περισσότερο "