Τα 8 καλύτερα Χριστούγεννα άλμπουμ για λήψη το 2018

Πάρτε το πνεύμα με αυτές τις εορταστικές βραδιές διακοπών

Για να αποκτήσετε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα χρειάζεστε διακοσμήσεις, οικογένεια και, φυσικά, μουσική. Με τόσες πολλές ερμηνείες των αγαπημένων μας τραγουδιών μπορεί να είναι δελεαστικό να βασιζόμαστε στο ραδιόφωνο ή να αρπάξουμε οποιοδήποτε παλιό άλμπουμ. Αλλά δεν είναι όλα τα Χριστούγεννα μουσική δημιουργήθηκαν ίσα, γι 'αυτό έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με μερικούς από τους μεγαλύτερους όλων των εποχών. Είτε θέλετε ένα σύγχρονο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ, μια εορταστική παράδοση Motown είτε θέλετε να πάτε μέχρι τη στροφή του 20ου αιώνα, σας έχουμε καλύψει. Έτσι ξεσπάστε το eggnog και θερμαίνετε τη φωτιά και ετοιμαστείτε να ακούσετε τα αγαπημένα σας Χριστούγεννα.

Ένα Χριστούγεννα Τσάρλι Μπράουν είναι πλέον τόσο μέρος των διακοπών όσο ο Άγιος Βασίλης και οι τάροι του. Μέρος του τι κάνει το κινούμενο ειδικό τόσο μεγάλη είναι η ατμόσφαιρα μουσική και η γοητευτική ομαλή τζαζ που χαρίζει χαμόγελο στο πρόσωπό σας καθώς καθίζετε κάτω από το τζάκι για τις διακοπές. Με την τζαζ μπάντα του Vince Guaraldi, μπορείτε να γεμίσετε το σπίτι σας με τα ίδια ζεστά κομμάτια που ζούσαν από την τηλεόραση μας εδώ και χρόνια. Το άλμπουμ περιέχει πλήρεις εκδόσεις όλων των κλασσικών τραγουδιών του Charlie Brown, όπως "Χριστουγεννιάτικη ώρα είναι εδώ", "Hark, The Herald Angels Sing" και "Fur Elise".

Τα παλιά μπλε μάτια προχώρησαν σε εκατομμύρια καρδιές με τη βαθιά ηχηρή φωνή και τη μολυσματική ενέργεια. Το Sinatra παρήγαγε αυτό το άλμπουμ με τον πολυετή συνεργάτη Gordon Jenkins και το πακέτο duo ενεργητικής τζαζ σε κάθε κομμάτι του άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά το 1957. Αυτό το άλμπουμ Sinatra είναι ένα σίγουρο στοίχημα για να ταξινομήσετε οποιαδήποτε εκδήλωση, από τα σαββατοκύριακα που οδηγούν μέχρι τις διακοπές στο δείπνο των Χριστουγέννων. Βάλτε το ρεκόρ και απολαύστε τα vibes του Παλαιού Κόσμου.

Αν ψάχνετε για κάτι λίγο πιο σύγχρονο, τότε δεν μπορείτε να πάτε στραβά με το ευχάριστο-ακούγοντας θρύλο του 2011 Michael Bublé το άλμπουμ των Χριστουγέννων . Είτε είστε καυτός οπαδός του νικητή πολλών Grammy ή απλά θέλετε να ακούσετε τα κλασικά με κάποια σύγχρονη ευαισθησία pop, αυτό το άλμπουμ θα χτυπήσει το σημείο. Ο Bublé φέρνει τη μαλακή και ολόψυχη φωνή του για να αντιμετωπίσει 15 τραγούδια, που κυμαίνονται από "Feliz Navidad" έως "Ξεκινάει να κοιτάζει πολύ όπως τα Χριστούγεννα." Οι προσκεκλημένοι του Shania Twain και των Puppini Sisters προσθέτουν λίγο επιπλέον διασκέδαση στο μίγμα, αυτό το ευχάριστο και καταπραϋντικό Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ που θα απολαύσετε όλοι.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, ένα παλιό χριστουγεννιάτικο άλμπουμ σημαίνει Sinatra, Elvis ή Bing Crosby. Αλλά αν θέλετε να θυμάστε το πνεύμα των Χριστουγέννων πριν από το Rat Pack και το rock n 'roll, πηγαίνετε με αυτή την εορταστική συλλογή από την βραβευμένη τηλεοπτική εκπομπή Downton Abbey. Πλήρης των μπαρόκ προσκυνήσεων και των θρησκευτικών κλασικών που εκτελούνται από τις χορωδίες του King's College Cambridge και της Ορχήστρας της πόλης της Βουδαπέστης, αυτή η εκτεταμένη συλλογή θα σας μεταφέρει στην εποχή του Dickens. Τα κλασικά παλαιού κόσμου όπως η "Σιωπηλή Νύχτα", "Ο καλός Βασιλιάς Βέντσλας" και "Η χαρά στον κόσμο" λάμπουν στο θεατρικό ύφος του παρελθόντος. Το all-in-all ρεκόρ έρχεται με 45 κομμάτια, αρκετά για να σας μεταφέρει σε ένα πλήρες πάρτι διακοπών.

Η βασιλική οικογένεια του Motown κυκλοφόρησε το ντεμπούτο τους για διασκέδαση και αισιόδοξη χριστουγεννιάτικα χτυπήματα το 1970 και πολλές από τις παραδόσεις τους θα συνέχιζαν να γίνονται η οριστική έκδοση των αγαπημένων διακοπών. Ένας νεαρός Michael Jackson και τα αδέλφια του έφεραν μια ανατροπή εμπνευσμένη από το R & B και το funk-inspired twist στο χριστουγεννιάτικο είδος, με ξεχωριστές παραστάσεις του "I Saw Mommy Kissing Santa Claus" και "Rudolph the Red-Nosed Reindeer". αυτό το best-selling Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για να φτάσετε στη διάθεση για ψώνια διακοπών ή βόλτες με αυτοκίνητο στο παγοδρόμιο.

Κάντε μια περιήγηση στα Χριστουγεννιάτικα κλασικά με το The Essential Now That's What I Call Χριστούγεννα . Η μακρόχρονη σειρά μουσικής σύνθεσης μουσικής στρέφει την προσοχή της στις επιτυχίες των διακοπών με αυτή τη διασκεδαστική και ποικίλη συλλογή όλων των εποχών. Με κομμάτια από καλλιτέχνες όπως οι John Lennon, Chuck Berry και Carrie Underwood, σίγουρα θα βρείτε κάτι για όλους. Η συλλογή καλύπτει το χρόνο και τα είδη, δίνοντας μια προοπτική για τις διαφορετικές σημασίες που έχει η Χριστουγεννιάτικη μουσική για διαφορετικούς ανθρώπους.

Ο Conor Oberst του Bright Eyes έχει κάνει μια καριέρα από τις μελαγχολικές και τρυφερές μπαλάντες του και αυτή τη φορά μετατρέπει τα ταλέντα του σε Χριστουγεννιάτικα κλασικά. Το άλμπουμ διαθέτει απαλή, ζοφερή παίρνει θρησκευτικά κλασικά όπως "Oh Little Town of Bethlehem" και "Silent Night". Αυτό δεν είναι το άλμπουμ για το τρελό γραφείο Χριστουγεννιάτικο πάρτι, αλλά λειτουργεί υπέροχα για φοιτητές κολλεγίων που έπεσαν στην πανεπιστημιούπολη και μακριά από αγαπημένα πρόσωπα κατά τη διάρκεια των διακοπών ή για όποιον τείνει να είναι λίγο κάτω κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Κάθε οικογένεια με ένα μαλακό σημείο για το βασιλιά θα πρέπει να έχει το θρυλικό τραγούδι του Χριστουγεννιάτικου άλμπουμ, ένα γράφημα-topping διακοπές βασικό ότι θα γεμίσει το σπίτι με χαρά. Το Elvis 'Christmas Album ήταν το τέταρτο studio άλμπουμ του Presley, το οποίο κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1957 στο ύψος της φήμης του, κατατάσσοντας το διάγραμμα Billboard Top Pop Albums για τέσσερις εβδομάδες ευθύς αμέσως μετά την κυκλοφορία του. Με ένα χρόνο εκτέλεσης 30 λεπτών, θα ακούσετε τον Elvis να καλύπτει τα κλασικά όπως το "White Christmas" και το "Silent Night", καθώς και να παραδώσει τις δικές του πρωτότυπες επιτυχίες όπως το "Santa Claus Is Back in Town". ρεκόρ που θα ταιριάζει καλά στα χριστουγεννιάτικα κοκτέιλ πάρτι και εορταστικές συναντήσεις. Ξαναζήστε τα Χριστούγεννα rock 'n' roll του παρελθόντος με ένα υπέροχο πιεσμένο Vinyl, ή ροή μέσω του Αμαζονίου.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .