Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Windows Live Hotmail με το Outlook

Το Windows Live Hotmail και το Outlook είναι εξαιρετικά από μόνοι τους. Συνδέστε τα μαζί, έτσι ώστε το Windows Live Hotmail να λειτουργεί με το Outlook (διαθέσιμο για πληρωμή συνδρομητών του Windows Live Hotmail) και έχετε έναν μεγάλο αγώνα. Μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του λογαριασμού σας στο Windows Live Hotmail από το Outlook και μπορείτε να αρχειοθετείτε μηνύματα τοπικά.

Αποκτήστε πρόσβαση στο Windows Live Hotmail στο Outlook 2010

Για να προσθέσετε έναν δωρεάν λογαριασμό Windows Live Hotmail στο Outlook 2010:

Αποκτήστε πρόσβαση στο Windows Live Hotmail στο Outlook 2003 και το Outlook 2007

Για να ορίσετε έναν δωρεάν λογαριασμό Windows Live Hotmail στο Outlook 2003 και 2007:

Ως εναλλακτική λύση στο Outlook Connector, δοκιμάστε ένα από τα εργαλεία που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζονται στον ιστό μέσω οποιουδήποτε POP ή, ενίοτε, IMAP λογαριασμού, όπως το Outlook. Τα FreePOP , για παράδειγμα, συνήθως λειτουργούν καλά.

Πρόσβαση σε λογαριασμό Windows Live Hotmail στο Outlook

Εκτός από τη ρύθμιση του Windows Live Hotmail χρησιμοποιώντας το Outlook Connector όπως περιγράφεται παραπάνω, μπορείτε να κάνετε λήψη των εισερχόμενων μηνυμάτων από τα εισερχόμενα του Windows Live Hotmail στο Outlook χρησιμοποιώντας το POP .

Για να ρυθμίσετε το Windows Live Hotmail ως λογαριασμό POP στο Outlook :

Αποκτήστε πρόσβαση στο Windows Live Hotmail με τα Outlook 2000 και 2002

Για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του Outlook για πρόσβαση στον υπάρχοντα λογαριασμό σας στο Windows Live Hotmail (δεν μπορείτε να ρυθμίσετε ένα νέο λογαριασμό από το Outlook):