Πώς να στείλετε ηλεκτρονικά κάθε επαφή στο βιβλίο διευθύνσεων του Outlook

Στείλτε ένα email σε όλες τις επαφές σας ταυτόχρονα

Η αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους στη λίστα επαφών σας πιθανώς δεν είναι κάτι που σκέφτεστε να κάνετε κάθε μέρα. Ωστόσο, μερικές φορές πρέπει να επικοινωνήσετε με όλους και να πληκτρολογήσετε κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεμονωμένα δεν είναι απλά ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε.

Αντ 'αυτού, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ολόκληρο το βιβλίο διευθύνσεών σας στο Outlook επιλέγοντας όλες τις επαφές σας ταυτόχρονα και εισάγοντας αυτές τις διευθύνσεις στο μήνυμα. Είναι ακόμα εύκολο να αφαιρέσετε μια χούφτα διευθύνσεις από αυτήν την επιλογή και ακόμα πολύ πιο γρήγορα από ό, τι πληκτρολογείτε με το χέρι όλα αυτά.

Γιατί θα το κάνατε αυτό;

Ίσως έχετε μια λίστα αλληλογραφίας, οπότε μην στέλνετε email δεκάδες ή ακόμα και εκατοντάδες επαφές, δεν είναι απλά μια επιλογή. Είναι σημαντικό σε αυτή την περίπτωση να λάβετε υπόψη κάθε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε.

Η αποστολή μαζικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι επίσης χρήσιμη αν έχετε αλλάξει τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θέλετε να ενημερώσετε τους πάντες ή ενδέχεται να υπάρχουν κρίσιμες ή χρονικά ευαίσθητες ειδήσεις που πρέπει να παραδώσετε ταυτόχρονα σε όλους. Η αποστολή αλληλογραφίας σε όλες τις επαφές σας ξεχωριστά θα μπορούσε να διαρκέσει πολύ καιρό. Ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο πρέπει να το κάνετε, θα πρέπει να διαρκέσει περίπου ένα λεπτό για να στείλετε με email όλες τις επαφές του βιβλίου διευθύνσεών σας.

Πώς να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλες τις επαφές του Outlook

Η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους στο βιβλίο διευθύνσεών σας είναι τόσο εύκολη όσο η προσθήκη όλων των επαφών σας στο πεδίο Bcc .

  1. Ξεκινήστε ένα νέο μήνυμα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με το κουμπί Νέο Email στην καρτέλα Αρχική σελίδα των νεώτερων εκδόσεων του Outlook ή με το κουμπί Νέο σε παλαιότερες εκδόσεις.
  2. Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί Για ... στα αριστερά του πλαισίου κειμένου όπου εισάγετε κανονικά ονόματα και διευθύνσεις των επαφών σας.
  3. Επισημάνετε όλες τις επαφές που θέλετε να στείλετε με email. Για να πάρετε όλα αυτά, κάντε κλικ στο πρώτο στην κορυφή, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Shift και, στη συνέχεια, επιλέξτε το τελευταίο. Εάν θέλετε να αποκλείσετε οποιοδήποτε από αυτά από την επιλογή, απλά κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Ctrl ή Command και κάντε κλικ σε αυτές τις συγκεκριμένες επαφές.
  4. Πατήστε / αγγίξτε Bcc στο κάτω μέρος του παραθύρου επαφών για να εισαγάγετε όλες αυτές τις διευθύνσεις στο πεδίο Bcc.
    1. Σημαντικό: Μην εισάγετε τις διευθύνσεις στο πλαίσιο Για . Όταν αποστέλλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πολλούς ανθρώπους όπως αυτό, λαμβάνετε υπόψη την ιδιωτικότητά τους, αποκρύπτοντας κάθε διεύθυνση από κάθε άλλο παραλήπτη.
  5. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο πεδίο Προς . Αυτό θα κάνει να φαίνεται ότι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχει σταλεί από και προς εσάς, για να αποκρύψετε τις άλλες διευθύνσεις από την εμφάνιση στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  1. Πατήστε OK για να κλείσετε αυτό το παράθυρο και να εισάγετε αυτές τις διευθύνσεις στο νέο μήνυμα. Βεβαιωθείτε ότι οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βρίσκονται στο πεδίο Bcc ....
  2. Καταργήστε τη σύνταξη του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και, στη συνέχεια, πατήστε Αποστολή .

Συμβουλές

Η αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων σε μια στιγμή πιθανώς δεν είναι ένα συνηθισμένο περιστατικό, αλλά αν σκοπεύετε να το κάνετε αυτό πολλές φορές, θα ήταν πιο γρήγορο να δημιουργήσετε μια λίστα διανομής . Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να στείλετε με email μια ομάδα επαφών που περιέχει όλες τις άλλες διευθύνσεις μέσα σε αυτήν.

Μια άλλη καλή πρακτική κατά την αποστολή μαζικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η αντιμετώπιση του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια επαφή που ονομάζεται "ακοινοποίητοι παραλήπτες". Όχι μόνο είναι ότι μια πιο επαγγελματική εμφάνιση από το να έχεις το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο φαίνεται να είναι από εσένα, ενισχύει επίσης την ιδέα ότι οι παραλήπτες δεν πρέπει να "απαντήσουν σε όλους".