Προσθήκη συνδέσμων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων σύνδεσης

Προσθήκη βασικού συνδέσμου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ιστότοπό σας

Εάν η επικοινωνία με τους αναγνώστες της τοποθεσίας σας στο Web και η επικοινωνία μαζί τους είναι σημαντική, τότε η μάθηση να είστε δημιουργικοί με τους συνδέσμους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μπορεί να σας βοηθήσει πολύ.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να βάλετε τα πράγματα στο σύνδεσμό σας έτσι ώστε όταν οι αναγνώστες σας κάνουν κλικ σε αυτό, θα υπάρχει ήδη ένα μήνυμα για να ξεκινήσετε με αυτό; Μπορείτε να βάλετε ένα θέμα στη γραμμή θέματος ή ένα μήνυμα στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό κάνει τη διαλογή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας πολύ εύκολη. Μπορείτε, επίσης, να στείλετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πολλές διαφορετικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν θέλετε.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να μάθετε από ποια σελίδα σας στέλνει κάποιος μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να βάλετε έναν κωδικό ή ένα μήνυμα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι ώστε όταν πρόκειται για εσάς, να ξέρετε από ποια σελίδα προήλθε απλά βλέποντάς το. Ίσως έχετε μια λίστα με ερωτήσεις που οι άνθρωποι μπορούν να σας ρωτήσουν ή διαφορετικές κατηγορίες κάτι στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να βάλετε διαφορετικά μηνύματα σε κάθε ένα έτσι ώστε να ξέρετε τι θέλει ο αναγνώστης σας προτού να διαβάσετε ακόμη και το email.

Ακολουθεί μια λίστα με μερικά από τα πράγματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στους συνδέσμους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας:

mailto = Ενημερώνει τον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον οποίο θα αποστείλει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

subject = Αυτό θα βάλει ένα μήνυμα στη γραμμή θέματος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

body = Με αυτή την επιλογή μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μήνυμα στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

% 20 = Αφήνει ένα διάστημα μεταξύ των λέξεων.

% 0D% 0A = Παίρνει το μήνυμά σας στην επόμενη γραμμή. Αυτό είναι παρόμοιο με το πλήκτρο "Επιστροφή" ή "Εισαγωγή" στο πληκτρολόγιό σας.

cc = Αντιγράψτε το Carbon ή αποστείλετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκτός από τη διεύθυνση mailto.

bcc = Αντιγράψτε το Blind Carbon ή αποστείλετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εκτός από τις διευθύνσεις mailto και cc.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα πράγματα για να σας βοηθήσουμε. Πρώτα πρέπει να ξέρετε πώς να γράψετε έναν βασικό σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ένας βασικός σύνδεσμος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ξεκινά πολύ σαν έναν κανονικό σύνδεσμο:

Τελειώνει επίσης σαν μια βασική σχέση:

"> Κείμενο για σύνδεση εδώ

Αυτό που συμβαίνει στη μέση είναι αυτό που είναι διαφορετικό. Θα θέλετε, φυσικά, να προσθέσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας έτσι ώστε οι αναγνώστες σας να μπορούν να στείλουν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε εσάς. Αυτό θα μοιάζει με αυτό:

mailto: email@address.com

Τώρα που το γνωρίζετε πολύ, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν βασικό σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Κείμενο για σύνδεση εδώ

Θα μοιάζει με αυτό στους αναγνώστες σας:

Κείμενο για σύνδεση εδώ

Πήγαινε, κάντε κλικ σε αυτό, θα ανοίξει το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, έτσι ώστε να μπορείτε να στείλετε email, αν χρησιμοποιούσα μια πραγματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι. Δεδομένου ότι δεν χρησιμοποιώ μια πραγματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν μπορείτε να στείλετε πραγματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί της. Προσπαθήστε να αντικαταστήσετε την εσφαλμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη δική σας, στον επεξεργαστή κειμένου (αποθηκεύστε πρώτα το αρχείο με μια επέκταση .htm ή .html) και δείτε εάν μπορείτε να στείλετε μερικές e-mail.

Τώρα, μπορείτε να πάρετε αυτόν τον βασικό σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να προσθέσετε σε αυτό. Αρχικά έχουμε τον βασικό σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μοιάζει με αυτό:

Κείμενο για σύνδεση εδώ

Επιτρέπει την προσθήκη ενός θέματος στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα το κάναμε προσθέτοντας πρώτα ένα ερωτηματικό (?), Προσθέτοντας έπειτα τον υποκείμενο κώδικα και προσθέτοντας τελικά αυτό που θέλετε να λέει η γραμμή θέματος. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τον κωδικό χώρο μεταξύ των λέξεων. Ο κώδικας μπορεί να λειτουργεί σε ορισμένα προγράμματα περιήγησης, αλλά ενδέχεται να μην λειτουργεί σε όλα αυτά. Ο κώδικας για την προσθήκη του συνδέσμου θέματος θα φαίνεται ως εξής:

Θέμα = Θέμα% 20Επόμενο% 20Εδώ

Έτσι φαίνεται τώρα ο σύνδεσμος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας:

Κείμενο για σύνδεση εδώ

Έτσι θα φανεί στους αναγνώστες σας:

[email url=email@address.com?subject=Subject%20Text%20Here] Κείμενο για σύνδεση εδώ [/ mail]

Πήγαινε και δοκιμάστε το. Δείτε πώς εμφανίζεται το κείμενο στη γραμμή θέματος τώρα;

Τώρα μπορείτε να προσθέσετε τα άλλα πράγματα. Προσθέστε ένα μήνυμα στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προσθέστε άλλες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να στείλετε το email σας. Όταν προσθέτετε ένα δεύτερο χαρακτηριστικό στο σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, θα ξεκινήσετε με ένα στοιχείο ampersand (&) και όχι ένα ερωτηματικό (?).

Ο κώδικας για την προσθήκη κειμένου στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα φαίνεται ως εξής:

& body = Γεια σας% 20επαγγελματίας% 20Αυτό το% 20ο% 20συστή σας% 20στοιχείο% 20text.

Έτσι φαίνεται τώρα ο σύνδεσμος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας:

Κείμενο για σύνδεση εδώ

Έτσι θα φανεί στους αναγνώστες σας:

[email url=email@address.com?subject=Subject%20Text%20Here&body=Hello%20everyone !!% 20This% 20is% 20your% 20body% 20text.] Κείμενο για σύνδεση εδώ [/ mail]

Πήγαινε και δοκιμάστε το. Δείτε πώς εμφανίζεται το κείμενο στο σώμα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Εάν θέλετε να προσθέσετε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη γραμμή cc και bcc του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τον κωδικό για αυτούς.

Το cc θα μοιάζει με αυτό: & cc=email2@address.com

Το bcc θα μοιάζει με αυτό: & bcc=email3@address.com

Όταν προσθέσετε αυτά στο σύνδεσμο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ο κώδικας θα μοιάζει με αυτόν τον τρόπο:

Κείμενο για σύνδεση εδώ

Έτσι θα φανεί στους αναγνώστες σας:

[email rul=email@address.com?subject=Subject%20Text%20Here&body=Hello%20everyone !!% 20Αυτό το% 20ο% 20όχι% 20στοιχείο% 20text. & cc = email2 @ διεύθυνση.com & bcc = email3 @ διεύθυνση.com] Σύνδεση εδώ [/ mail]

Δοκιμάστε το και δείτε πώς λειτουργεί!

Ενα τελευταίο πράγμα. Μπορείτε να κάνετε το κείμενο του σώματος, που προσθέσατε, να παραλείψετε γραμμές, αν θέλετε. Απλά προσθέστε τον κώδικα για αυτό μέσα στο κείμενο του σώματος.

Αντί για: Hello% 20everyone!% 20Αυτό το% 20ο% 20ό% 20στοιχείο% 20text.

Θα μπορούσατε να το κάνετε όπως αυτό: Γεια σας% 20εσείς!% 0D% 0Αυτό είναι% 20ο% 20στον σας% 20στοιχείο% 20text.

Ο κωδικός σας θα φαίνεται τώρα ως εξής:

Κείμενο για σύνδεση εδώ

Έτσι θα φανεί στους αναγνώστες σας:

[mail url=email@address.com?subject=Subject%20Text%20Here&body=Hello%20everyone !!% 0D% 0Αυτό το% 20έχεις% 20όπως% 20στοιχείο% 20text & cc = email2 @ διεύθυνση.com & bcc = email3 @ διεύθυνση.com] Κείμενο για σύνδεση εδώ [/ mail]

Κάντε κλικ σε αυτό για να δείτε τη διαφορά. Αντί της ανάγνωσης:

Γεια σε όλους!! Αυτό είναι το κείμενό σας.

Τώρα διαβάζει:

Γεια σε όλους!!

Αυτό είναι το κείμενό σας.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό. Καλα να περνας!!