Θήκη EMP Tek Impression Series 5.1 καναλιών Βιβλιοθήκη για πακέτα ηχείων Η / Υ

01 από 07

Θέαμο EMP Tek Impression Σειρά 5.1 Καναλιού Θηλυκού Θηλυκού Συλλογής Θέασης Πρόσοψης

Θήκη EMP Tek Impression Series 5.1 καναλιών Βιβλιοθήκη πακέτου Home Theatre - Μπροστινή όψη - Γκριλ. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Η εύρεση ενός συστήματος ομιλητών οικιακού κινηματογράφου που ακούγεται υπέροχο, φαίνεται υπέροχο με τη διακόσμηση του σπιτιού σας και έχει δίκιο, δεν είναι πάντα εύκολο. Αν ψάχνετε για ένα νέο σύνολο ηχείων για το σπίτι σας, ίσως να θέλετε να δείτε το στιβαρό και εξαιρετικά ηχηρό EMP Tek Impression 5.1 πακέτο Home Theatre. Το σύστημα αποτελείται από ένα ηχείο κεντρικού καναλιού E5Ci, τέσσερα ηχεία compact shelf E5Bi για αριστερό και δεξιό κύριο και περιβάλλει και ένα υπογούφερ ES10i 100 watt. Για μια προσεκτική ματιά σε αυτό το σύστημα ομιλητών, ανατρέξτε στην παρακάτω συλλογή φωτογραφιών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και προοπτική, διαβάστε και τις δύο σύντομες και πλήρεις αναθεωρήσεις μου.

Για να ξεκινήσετε με αυτή τη συλλογή φωτογραφιών, εδώ είναι μια φωτογραφία ολόκληρου του πακέτου ηχείων 5.1 καναλιών Home Speakers της σειράς EMP Tek Impression, όπως βλέπετε από μπροστά με τις σχάρες των ηχείων. Τα ηχεία εμφανίζονται με τις σχάρες των ηχείων εκτός λειτουργίας. Το μεγάλο ηχείο είναι το ES10i Powered Subwoofer, τα τέσσερα ηχεία των βιβλιοθηκών που απεικονίζονται είναι τα ηχεία βιβλιοθήκης E5Bi και στο πάνω μέρος του υπογούφερ είναι το ηχείο κεντρικού καναλιού E5Ci.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ..

02 του 07

Σειρά EMP Tek Impression Ρυθμιστής σπιτιού θεατή βιβλιοθήκης Πακέτο μπροστινής όψης

Θήκη EMP Tek Impression Series 5.1 καναλιών Βιβλιοθήκη πακέτων Home Theatre - Μπροστινή όψη - Ψημένο σχάρα. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Εδώ είναι μια ματιά σε ολόκληρο το πακέτο ηχείων 5.1 καναλιών Home Speaker Series EMP Tek Impression με τις σχάρες των ηχείων που έχουν αφαιρεθεί.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία ...

03 του 07

Θήκη EMP Tek Impression Series 5.1 καναλιών Βιβλιοθήκη πακέτου Home Theatre - Πίσω όψη

Θήκη EMP Tek Impression Series 5.1 καναλιών Βιβλιοθήκη πακέτου Home Theatre - Πίσω όψη. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Ακολουθεί μια ματιά σε ολόκληρο το πακέτο ηχείων 5.1 καναλιών Home Cinema 5.1 EMP Tek Impression όπως φαίνεται από το πίσω μέρος.

Για μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε τύπο μεγαφώνου σε αυτό το σύστημα, προχωρήστε στις υπόλοιπες φωτογραφίες αυτής της συλλογής.

04 του 07

Θόρυβος κεντρικού καναλιού EMP Tek E5Ci - Τριπλή προβολή

Θόρυβος κεντρικού καναλιού EMP Tek E5Ci - Τριπλή προβολή. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα ο κεντρικός ηχείο καναλιού E5Ci που χρησιμοποιείται στο σύστημα ηχείων Home Cinema της σειράς EMP Tek Impression Series. Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές αυτού του ομιλητή:

1. Απόκριση συχνότητας: 60Hz-20kHz ± 3dB

2. Ευαισθησία: 87dB (αντιπροσωπεύει πόσο δυνατά το ηχείο είναι σε απόσταση ενός μετρητή με είσοδο ενός watt).

3. Αντίσταση: 6 ohms (μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενισχυτές που έχουν συνδέσεις ηχείων 8 ohm)

4. Χειρισμός ισχύος: 50-120 W RMS (συνεχής ισχύς).

5. Προγράμματα οδήγησης: Woofer / Midrange Dual 4-ιντσών (πολυουρεθάνη), τοίχου 1 ιντσών (Fabric Dome).

6. Συχνότητα διέλευσης: 3.000 Hz (3 KHz)

7. Διαστάσεις: 21 3/4 "wx 7 1/4" hx 7 3/4 "d

8. Βάρος: 11,5 λίβρες το καθένα (δεν συμπεριλαμβάνεται το προαιρετικό βάρος του πάγκου).

9. Τελειώστε: Υψηλή γυαλάδα Κόκκινο Burl ή υψηλής στιλπνότητας μαύρη τέφρα

10. Μπορεί να τοποθετηθεί σε προαιρετική βάση.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία αυτής της συλλογής ...

05 του 07

Θήκη EMP Tek E5Bi Compact για βιβλιοθήκη - Τριπλή προβολή

Θήκη EMP Tek E5Bi Compact για βιβλιοθήκη - Τριπλή προβολή. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα το ηχείο E5Bi Bookshelf που χρησιμοποιείται στο σύστημα ηχείων Home Cinema της σειράς EMP Tek Impression Series. Αυτό το ηχείο χρησιμοποιείται για τα κανάλια αριστερού, δεξιού και surround. Ακολουθούν τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές αυτού του ομιλητή:

1. Απόκριση συχνότητας: 60Hz-20kHz ± 3dB.

2. Ευαισθησία: 85 dB (αντιπροσωπεύει πόσο δυνατά το ηχείο είναι σε απόσταση ενός μετρητή με είσοδο ενός watt).

3. Αντίσταση: 6 ohms (μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενισχυτές που έχουν συνδέσεις ηχείων 8 ohm)

4. Χειρισμός ισχύος: 50-100 Watt RMS (συνεχής ισχύς).

5. Προγράμματα οδήγησης: Γούφερ / Midrange 5 1/4-ιντσών (Aluminized Poly Matrix), τοίχου 1 ιντσών (Fabric Dome).

6. Συχνότητα διέλευσης: 3.000 Hz (3 KHz)

7. Διαστάσεις: 6 7/8 "wx 12 3/4" hx 8 "d

8. Βάρος: 7,5 λίβρες το καθένα (δεν συμπεριλαμβάνεται το προαιρετικό βάρος του πάγκου).

9. Τελειώστε: Υψηλή γυαλάδα Κόκκινο Burl ή υψηλής στιλπνότητας μαύρη τέφρα

10. Μπορεί να τοποθετηθεί σε προαιρετική βάση.

Προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία αυτής της συλλογής ...

06 του 07

Υπολογιστής Subwoofer Powered by EMP Tek ES10i - Quad View

Υπολογιστής Subwoofer Powered by EMP Tek ES10i - Quad View. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Εμφανίζεται σε αυτή τη σελίδα τέσσερις προβολές του ES10i Powered Subwoofer που χρησιμοποιείται στο σύστημα ηχείων Home Cinema της σειράς EMP Tek Impression Series.

Ξεκινώντας από τα αριστερά υπάρχει φωτογραφία της μπροστινής πλευράς του ES10i με την σχάρα των ηχείων.

Επόμενη είναι η ίδια άποψη με την σχάρα του ηχείου που αφαιρέθηκε, εκθέτοντας τον κύριο οδηγό υπογούφερ 10 ιντσών.

Η τρίτη φωτογραφία είναι μια κάτοψη του ES10i. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί σχετικά με το κάτω μέρος του EMP Tek ES10i είναι τα ανθεκτικά πόδια που ανυψώνουν το κάτω μέρος του υπογούφερ από το πάτωμα. Το δεύτερο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η θύρα καύσης. Ο σκοπός αυτής της θύρας είναι να παρέχει περαιτέρω επέκταση μπάσων χαμηλής συχνότητας για το ES10i. Με άλλα λόγια, τόσο με την κάτω θύρα όσο και με το μπροστινό οδηγό 10 ιντσών, το ES10i μπορεί να προσφέρει πιο ισχυρή βαθιά ανταπόκριση μπάσων από ότι το μικρό του μέγεθος.

Η τελευταία φωτογραφία της σειράς είναι από την πίσω πλευρά του ES10i. Στην κάτω δεξιά πλευρά του πίνακα σύνδεσης είναι ο διακόπτης ρύθμισης τάσης, ο διακόπτης αναμονής / λειτουργίας (115 ή 230 volts) και ο υποδοχέας εναλλασσόμενου ρεύματος (παρέχεται καλώδιο τροφοδοσίας).

Ακολουθεί μια λίστα με τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του ES10i:

1. Οδηγός: Διάμετρος εμπρός πυρός 10 ιντσών με κώνου πολυ-μήτρας, θύρα κατωφλιών για πρόσθετη επέκταση μπάσων.

2. Απόκριση συχνότητας: 35Hz έως 180Hz.

3. Φάση: 0 ή 180 μοίρες (συγχρονίζει την κίνηση προς τα έξω του υπογούφερ με κίνηση προς τα έξω άλλων ηχείων στο σύστημα).

4. Τύπος ενισχυτή: Κατηγορία Α / Β - 100 Watts συνεχής δυνατότητα εξόδου.

5. Crossover Frequency (συχνότητες κάτω από αυτό το σημείο περνούν στο υπογούφερ): 40-180Hz, συνεχώς μεταβλητές.

6. Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση: Διακόπτης διπλής κατεύθυνσης (απενεργοποίηση / αναμονή).

7. Διαστάσεις: 14 1/8 "W x 15" H x 16 1/4 "D

8. Βάρος: 27 λίβρες

9. Συνδέσεις: Θύρες γραμμής RCA (στερεοφωνικό ή μονοφωνικό), Θύρες i / o θορύβου ηχείων.

10. Διαθέσιμα τελειώματα: Υψηλή γυαλάδα Κόκκινο Burl ή υψηλής στιλπνότητας μαύρη τέφρα.

Για να δείτε τα χειριστήρια και τις συνδέσεις του ES10i, προχωρήστε στην επόμενη φωτογραφία.

07 του 07

Subwoofer Powered EMP Tek ES10i - Πίσω όψη - Έλεγχοι και συνδέσεις

Subwoofer Powered EMP Tek ES10i - Πίσω όψη - Έλεγχοι και συνδέσεις. Φωτογραφία (γ) Ρόμπερτ Σίλβα - Άδεια για να About.com

Ακολουθεί μια ματιά στα χειριστήρια ρύθμισης και τις συνδέσεις για το ES10i Powered Subwoofer. Οι έλεγχοι είναι οι εξής:

Κέρδος: Αυτό αναφέρεται επίσης ως τόμος. Χρησιμοποιείται για να ρυθμίσετε την έξοδο ήχου του υπογούφερ σε σχέση με τα άλλα ηχεία.

Crossover: Ο διασταυρούμενος έλεγχος ρυθμίζει το σημείο στο οποίο θέλετε το υπογούφερ να παράγει ήχους χαμηλής συχνότητας, σε αντίθεση με την ικανότητα των δορυφορικών ηχείων να αναπαράγουν ήχους χαμηλής συχνότητας. Η ρύθμιση διασταύρωσης μεταβάλλεται από 50 έως 180Hz. Αυτός ο έλεγχος θα πρέπει να ρυθμιστεί στο μέγιστο σημείο 180Hz εάν χρησιμοποιείτε τα στοιχεία ελέγχου διασταύρωσης subwoofer που είναι διαθέσιμα σε πολλούς δέκτες οικιακού κινηματογράφου.

ON / OFF / Αυτόματη αναμονή: Αυτό επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίσει το υπογούφερ έτσι ώστε να ενεργοποιείται πλήρως όταν ανιχνεύει και εισερχόμενο σήμα χαμηλής συχνότητας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο κύριος διακόπτης τροφοδοσίας που βρίσκεται στο κάτω δεξιά μέρος πρέπει επίσης να βρίσκεται στη θέση ΟΝ για να λειτουργήσει η λειτουργία αυτόματης ενεργοποίησης / αναμονής.

Διακόπτης φάσης: Αυτός ο έλεγχος αντιστοιχεί στην κίνηση του οδηγού εισόδου / εξόδου του ηχείου στα δορυφορικά ηχεία. Αυτός ο έλεγχος έχει δύο θέσεις 0 ή 180 μοίρες.

Επίσης, σε αυτή τη φωτογραφία εμφανίζονται οι συνδέσεις εισόδου / εξόδου που είναι διαθέσιμες στο Subwoofer Powered ES10i. Σε αυτή τη φωτογραφία εμφανίζονται οι συνδέσεις εισόδου / εξόδου, οι οποίες περιλαμβάνουν 2 υποδοχές RCA / RCA (1in / 1out) και 1 σετ τυποποιημένων εισόδων ηχείων και 1 σετ τερματικών εξόδου ηχείων.

Αυτό το υπογούφερ μπορεί να συνδεθεί με δύο τρόπους. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να συνδέσετε την έξοδο γραμμής υπογούφερ από δέκτη οικιακού κινηματογράφου στις εισόδους γραμμής RCA του ES10i.

Η δεύτερη επιλογή σύνδεσης στο ES10i περιλαμβάνει τη χρήση συνδέσεων αριστερού / δεξιού ηχείου (με την ένδειξη συνδέσεις υψηλού επιπέδου) από δέκτες ή ενισχυτές που δεν διαθέτουν ειδική έξοδο γραμμής υπογούφερ. Σε αυτό το είδος ρύθμισης, το υπογούφερ δέχεται όλο το σήμα που μεταβαίνει στα κύρια ηχεία αριστερού και δεξιού καναλιού, αλλά χρησιμοποιεί μόνο τις χαμηλές συχνότητες για τον εαυτό του και μεταδίδει τις υπόλοιπες συχνότητες στα κύρια ηχεία μέσω παραδοσιακών συνδέσεων εξόδου ηχείων.

Εάν θέλετε να δείτε ακόμα πιο προσεκτικά τα χειριστήρια και τις συνδέσεις του ES10i, ανατρέξτε στη συμπληρωματική φωτογραφική σας κοντινή φωτογραφία.

Τελική λήψη

Το πακέτο ομιλητών Η / Υ Tek Impression Series 5.1 Channel Bookshelf είναι σίγουρα αξίζει να μελετηθεί. Δίνω αυτό το πακέτο ομιλητών ένα στερεό 4 από τα 5 αστέρια.

Για πρόσθετη προοπτική για το πακέτο ομιλητών Η / Υ Tek Impression 5.1 Series, δείτε τις σύντομες και πλήρεις αναθεωρήσεις μου.