10 καλύτερες λίστες εφαρμογών

Οι καλύτερες εφαρμογές στο διαδίκτυο, στο κινητό και στον υπολογιστή σας για τη διαχείριση των λιστών σας υποχρεώσεων

Οι λίστες υποχρεώσεων είναι απαραίτητες για να βοηθήσουμε πολλούς από εμάς να παραμείνουμε οργανωμένοι και παραγωγικοί. Μερικές φορές ακόμη και μόνο η πράξη της γραφής κάτι κάτω μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας ή τουλάχιστον να μειώσετε το βάρος του έργου από το μυαλό σας. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες online εφαρμογές, εφαρμογές για κινητά και επιτραπέζιες εφαρμογές για τη διαχείριση των εργασιών σας, που έχουν επιλεγεί λόγω των δυνατοτήτων πολλαπλών πλατφορμών τους, της ευκολίας χρήσης τους και των πλούσιων λειτουργιών τους.

Εφαρμογές λίστας επιτραπέζιων εργασιών

Υπάρχουν μόνο 2 εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές σε αυτήν τη λίστα, και τα δύο προϊόντα της Microsoft, και τα δύο πολύ χρήσιμα ως αυτοτελείς διαχειριστές προσωπικών πληροφοριών (PIM). Δυστυχώς, ως ιδιόκτητες εφαρμογές, μερικές φορές δεν παίζουν επίσης με άλλες εφαρμογές.

Εφαρμογές λίστας ηλεκτρονικών λιστών

Υπάρχουν πολλές σε απευθείας σύνδεση εφαρμογές λίστας εφαρμογών, οι οποίες είναι σε θέση να διατηρούν τις λίστες εργασιών σας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, καθώς δεν υπάρχει μια καθολική μορφή εργασίας "to do" (στο εξής), στην οποία μπορείτε εύκολα να εξάγετε και να εισάγετε εργασίες ή να τις συγχρονίζετε με άλλα προγράμματα. Ακόμα, οι σε απευθείας σύνδεση εφαρμογές λίστας που βασίζονται σε σύννεφα κερδίζουν για τη συνολική προσβασιμότητα - εφ 'όσον έχετε σύνδεση στο Internet, έχετε πρόσβαση στη λίστα των αναγκών σας.

Εφαρμογές λίστας εφαρμογών για κινητά

Εάν το κινητό σας τηλέφωνο είναι ο διοργανωτής της επιλογής σας, έχετε πολλές εφαρμογές που μπορείτε να επιλέξετε. Εκτός από τις εφαρμογές λίστας εργασιών ή εργασιών, υπάρχουν εφαρμογές για δημιουργία αγορών, λίστες γάμου και πολλά άλλα. Εάν δεν θέλετε να περιορίσετε την πρόσβαση στη λίστα σας μόνο στο smartphone σας, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να χρησιμοποιήσετε μία από τις παραπάνω εφαρμογές στο διαδίκτυο με μια εφαρμογή για κινητά ή με τον ιστότοπο για κινητά τους. Οι παρακάτω εφαρμογές για κινητά πάντως υπερέχουν στο να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε τις εργασίες σας στο smartphone σας, συγκεκριμένα.