Πώς να αναπτύξετε το Λογισμικό εφαρμογών για κινητά

Η ανάπτυξη μιας εφαρμογής για κινητά δεν είναι πράγματι αστείο. Ενώ ο προγραμματισμός εφαρμογών μπορεί μερικές φορές να παρουσιάσει το μεγαλύτερο πρόβλημα στους προγραμματιστές εφαρμογών για κινητά , η διασφάλιση της επιτυχίας της εφαρμογής σας στην αγορά εφαρμογών για κινητά είναι ένα ακόμα μεγάλο εμπόδιο για να περάσετε. Εδώ σας παρουσιάζουμε ένα τμήμα για την ανάπτυξη του λογισμικού για κινητές εφαρμογές , το οποίο θα σας βοηθήσει να δώσετε στην εφαρμογή σας την απαιτούμενη ισχύ και έκθεση για να εμφανιστεί επιτυχημένη σε οποιαδήποτε αγορά εφαρμογών .

Δυσκολία: Μέσος όρος

Απαιτούμενος χρόνος: Εξαρτάται

Εδώ:

  1. Επιλέξτε μια αποκλειστική θέση για την εφαρμογή σας. Αποφασίστε ακριβώς τι θέλετε να κάνει η εφαρμογή σας και πως πρέπει να την παρουσιάσετε πριν από το μελλοντικό κοινό σας. Βλέπετε ότι η εξειδικευμένη θέση σας είναι δημοφιλής, αλλά δεν είναι πολύ κορεσμένη.
  2. Δείτε όλες τις παρόμοιες εφαρμογές σε άλλα καταστήματα εφαρμογών. Αναζητήστε το πηλίκο δημοτικότητάς τους μελετώντας τα στατιστικά στοιχεία λήψης τους ή εξετάζοντας τις αξιολογήσεις και τις κριτικές τους. Προσπαθήστε επίσης να μάθετε πώς καταφέρνουν να χτυπήσουν αυτή την ειδική χορδή με τους χρήστες.
  3. Εάν είναι δυνατόν, δοκιμάστε να κάνετε λήψη παρόμοιων εφαρμογών, να γνωρίζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους και επίσης να δείτε τι τους κάνει να τσιμπηθούν από την οπτική γωνία του τελικού χρήστη. Αν και ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια από αυτές τις εφαρμογές, θα σας δώσει μια δίκαιη ιδέα για τον ανταγωνισμό.
  4. Βλέπετε ότι η εφαρμογή σας προσφέρει κάτι επιπλέον επιπλέον για τους χρήστες σας. Αυτό θα αφήσει την εφαρμογή σας να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα.
  5. Να είστε μινιμαλιστικοί με τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής αρχικά. Προσπαθήστε να μην γεμίσετε πάρα πολλά πράγματα στην πρώτη σας έκδοση - πιο προηγμένες δυνατότητες μπορούν να προστεθούν στις μελλοντικές σας κυκλοφορίες.
  1. Αρχικά, αναπτύξτε το κινητό λογισμικό μόνο για μια πλατφόρμα για κινητά. Μην βιαστείτε να παραδώσετε το ίδιο σε πολλές πλατφόρμες για κινητά εκτός αν είστε απολύτως σίγουροι για το πού πηγαίνετε με την εφαρμογή σας. Βεβαιωθείτε ότι σχεδιάζετε μπροστά και επιλέγετε τη σωστή πλατφόρμα για κινητά για την εφαρμογή σας.
  2. Εάν είναι δυνατόν, κάντε λεπτομερείς σκίτσα του UI σε όλες τις οθόνες εφαρμογών, αντί να τις γράφετε απλώς. Αυτό θα σας διευκολύνει και θα σας δώσει την καλύτερη τελική εμφάνιση.
  3. Αναπτύξτε την εφαρμογή σας στο σπίτι, αν μπορείτε. Αυτό σας εξοικονομεί πολύ χρόνο και χρήμα. Αλλιώς, να είστε ιδιαίτερα συγκεκριμένοι για το άτομο ή την εταιρεία που προσλαμβάνετε για να αναπτύξετε την εφαρμογή σας για εσάς. Να συμμετέχετε ενεργά σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης της εφαρμογής και να τη δοκιμάζετε προσεκτικά πριν την υποβάλετε στην αγορά.
  4. Κοιτάξτε την αγορά των εφαρμογών για κινητά που θέλετε να στοχεύσετε. Κατανοήστε τις προδιαγραφές και τις διατάξεις της αγοράς εφαρμογών, ώστε να ελαχιστοποιείτε τις πιθανότητες απόρριψης σε αυτό το βαθμό.
  1. Ορίστε τη σωστή λέξη-κλειδί και περιγραφή για την εφαρμογή σας. Αυτή είναι μια σημαντική πτυχή της υποβολής εφαρμογών και μπορεί επίσης να συμβάλει στην ελαχιστοποίηση των δικών σας προσπαθειών προώθησης εφαρμογών στο κατάστημα εφαρμογών.
  2. Είναι επίσης σημαντικό να ορίσετε τη σωστή τιμή για την εφαρμογή σας . Μελετήστε την τιμολόγηση παρόμοιων εφαρμογών στην αγορά και τιμολογήστε την εφαρμογή σας ανταγωνιστικά, ανάλογα με αυτά. Στην ιδανική περίπτωση, προσφέρετε στους χρήστες μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση της εφαρμογής σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να μετρήσετε την ανταπόκριση του κοινού στην εφαρμογή σας, χωρίς να προσκαλέσετε άμεσα κριτική από τους τελικούς χρήστες.
  3. Πάρτε τους πελάτες σας στα σοβαρά. Ακούστε προσεκτικά αυτά που έχουν να πουν μέσω των αξιολογήσεων ανατροφοδότησης και εφαρμογών τους. Αυτό θα σας δώσει δείκτες για το πώς να συνεχίσετε με τις μεταγενέστερες εκδόσεις της εφαρμογής σας επίσης.

Συμβουλές:

  1. Συζητήστε με τους φίλους σας σχετικά με την εφαρμογή που έχετε κατά νου. Θα είναι σε θέση να σας δώσει μια προοπτική τρίτου προσώπου για την ίδια.
  2. Ορίστε ένα σαφές χρονοδιάγραμμα και προθεσμία για την κυκλοφορία της εφαρμογής σας. Προσέξτε σε αυτό το πρόγραμμα, έτσι ώστε να μην καθυστερήσετε ολόκληρη τη διαδικασία με χρονοτριβή.
  3. Ζητήστε από τους φίλους να δοκιμάσουν την εφαρμογή σας πριν υποβληθούν στην αγορά . Μετά την υποβολή της εφαρμογής, ζητήστε τους να αξιολογήσουν και να αναθεωρήσουν το λογισμικό - που θα το κάνουν να μοιάζει με ότι ήδη έχετε πελάτες.
  4. Πάρτε χρόνο για το μάρκετινγκ εφαρμογών και την προώθηση. Δημιουργήστε έναν ιστότοπο για την εφαρμογή σας και μεταφορτώστε φωτογραφίες και βίντεο της ίδιας διαδικτυακής εφαρμογής. Εν ολίγοις, προσπαθήστε να δώσετε στην εφαρμογή σας τη μέγιστη δυνατή έκθεση.
  5. Κρατήστε ολόκληρη την εστίασή σας στον τελικό χρήστη. Θυμηθείτε, είναι ο λόγος για τον οποίο αναπτύσσετε το κινητό λογισμικό στην πρώτη θέση!