Συμβουλές για την υποβολή της εφαρμογής σας για κινητά στα καταστήματα

Χρήσιμες συμβουλές για την υποβολή εφαρμογών για κινητά

Ήταν ένα μακρύ ταξίδι για εσάς ως προγραμματιστή, μέχρι στιγμής. Πιθανώς εργάσατε μέρα και νύχτα για να δημιουργήσετε μια ωραία εφαρμογή για κινητά, που νομίζετε ότι αποδείχθηκε αρκετά καλά. Τι κάνετε στη συνέχεια;

Δεν αρκεί να δημιουργείτε απλώς μια εφαρμογή και να μην κάνετε τίποτα άλλο με αυτήν. Πρέπει να ενημερώσετε τον κόσμο για τη δημιουργία σας. Οι περισσότεροι προγραμματιστές γράφουν εφαρμογές κυρίως επειδή είναι το πάθος τους. Αλλά σίγουρα δεν θα έβλαπτε να γίνει δημόσια ειδοποίηση και έγκριση για αυτό επίσης!

Μόλις δημιουργήσετε το λογισμικό κινητής τηλεφωνίας σας , θα πρέπει να σκεφτείτε την επόμενη φορά που θα το υποβάλετε σε καταστήματα εφαρμογών. Υπάρχουν, όπως γνωρίζετε, πολλά καταστήματα εφαρμογών στην αγορά σήμερα, με νεότερα που έρχονται κάθε μέρα. Υπάρχουν επίσης καταστήματα εφαρμογών τρίτου μέρους, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε να εμφανίζεται η εφαρμογή σας σε ορισμένες από αυτές.

Ακολουθούν οι γρήγορες συμβουλές που σας βοηθούν να υποβάλετε εύκολα την εφαρμογή για κινητά σε καταστήματα εφαρμογών.

Συμπερασματικά, μπορείτε να επωφεληθείτε πολύ από την υποβολή της εφαρμογής σας για κινητά σε καταστήματα εφαρμογών στο διαδίκτυο. Ο προσεκτικός προγραμματισμός και η σωστή εκτέλεση της διαδικασίας υποβολής μπορεί να εξασφαλίσει ότι κερδίζετε ένα αξιοπρεπές κέρδος από την εφαρμογή που δημιουργήσατε.