Gateway Ένα ZX6980-UR308 23-ιντσών All-In-One PC

Το ZX6980 all-in-one PC και δεν παράγεται πλέον, αν και μπορεί να είναι διαθέσιμο από δεύτερο χέρι. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο σύστημα all-in-one , ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να μάθετε περισσότερα.

Η κατώτατη γραμμή στην πύλη One ZX6980-UR308

10 Ιανουαρίου 2012 - Όσοι αναζητούν ένα πολύ προσιτό σύστημα all-in-one με οθόνη αφής για χρήση με τα Windows 8 θα είναι δύσκολο να βρουν μια επιλογή χαμηλότερου κόστους από την Gateway One ZX6980-UR308. Ενώ είναι εξαιρετικά προσιτό και η οθόνη αφής λειτουργεί πολύ καλά, θυσιάζει την απόδοση ιδιαίτερα για να επιτύχει τη χαμηλή τιμή της. Εκείνοι που μπορούν να αντέξουν οικονομικά μόλις εκατό δολάρια περισσότεροι θα παρατηρήσουν κάποια σημαντικά κέρδη από την ανταγωνιστικότητα των all-in-one.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Ανασκόπηση της πύλης One ZX6980-UR308

10 Ιανουαρίου 2012 - Η Gateway One ZX6980 έχει τον ίδιο βασικό σχεδιασμό που έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και κάνει μερικές εσωτερικές ρυθμίσεις για να καταστήσει το σύστημα ένα από τα πιο προσιτά από τις οθόνες αφής 23 ιντσών. Εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το εξωτερικό τούβλο τροφοδοσίας που εισήχθη με τον τελευταίο επανασχεδιασμό και χρησιμοποιεί ένα σχέδιο κλίσης με μια εντομή κάτω από την οθόνη που δεν μπορεί να χωρέσει αρκετά κάτω από το πληκτρολόγιο για αποθήκευση.

Για να γίνει το σύστημα πιο προσιτό, χρησιμοποιεί έναν επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel Pentium G640 και όχι έναν επεξεργαστή σειράς Core. Αυτό εξακολουθεί να χρησιμοποιεί το ίδιο γενικό σχέδιο που χρησιμοποιούν οι επεξεργαστές Core δεύτερης γενιάς, αλλά σε πιο αργές ταχύτητες και με λιγότερη μνήμη cache. Συνδυάστε αυτό με μόνο 4GB μνήμης και η απόδοση είναι αισθητά πιο αργή από ό, τι το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού, αλλά ακόμα καλύτερα από εκείνες που βασίζονται σε επεξεργαστές κινητών τηλεφώνων. Θα πρέπει ακόμα να είναι αρκετό για όσους χρησιμοποιούν το σύστημα να περιηγούνται στο διαδίκτυο, να παρακολουθούν ταινίες ή να γράφουν κάποια χαρτιά. Ο αγοραστής μπορεί να θέλει να επενδύσει σε αναβάθμιση μνήμης για να ενισχύσει την απόδοση παρόλο που τα Windows 8 λειτουργούν ομαλά με μία μόνο εφαρμογή τη φορά.

Αποθήκευση σοφός Το Gateway One ZX6980-UR308 δεν είναι όλα διαφορετικά από τα περισσότερα άλλα all-in-ones που κοστίζουν εκατοντάδες ακόμη. Εξακολουθεί να χρησιμοποιεί έναν σκληρό δίσκο με ένα terabyte, ο οποίος παρέχει ένα αξιοπρεπές αποθηκευτικό χώρο για δεδομένα εφαρμογών και αρχεία πολυμέσων. Η απόδοση είναι λίγο πιο αργή, όμως, καθώς ο μηχανισμός περιστρέφεται με ταχύτητα 5400rpm παρά τις πιο παραδοσιακές 7200rpm. Αυτό σημαίνει ότι οι χρόνοι εκκίνησης είναι λίγο πιο αργός, όπως είναι οι εφαρμογές φόρτωσης. Εάν χρειάζεστε επιπλέον χώρο, υπάρχουν δύο θύρες USB 3.0 για χρήση με εξωτερική αποθήκευση υψηλής ταχύτητας. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι αυτές οι θύρες βρίσκονται στην αριστερή πλευρά της οθόνης και όχι στην πίσω πλευρά, όπου πιθανότατα θα συνδεθούν περισσότερες μόνιμες επιλογές εξωτερικής αποθήκευσης, ώστε να παραμείνουν στο ελάχιστο το σωρό καλωδίων. Στο σύστημα εγγραφής και εγγραφής μέσων CD ή DVD περιλαμβάνεται ένας καυστήρας DVD διπλής επίστρωσης.

Με την εισαγωγή των Windows 8, ο πίνακας πολλαπλών τόνων της Gateway One τώρα πραγματικά λάμπει. Ο πίνακας είναι πολύ ευαίσθητος και λειτουργεί πολύ καλά με τις νέες κινήσεις πολλαπλών κουμπιών. Η οθόνη 23 ιντσών διαθέτει εγγενή ανάλυση 1920x1080 για πλήρη υποστήριξη βίντεο 1080p. Οι γωνίες θέασης είναι λίγο μικρότερες από κάποιες από τις ανταγωνιστικές, μαζί με την περιορισμένη γωνία κλίσης και είναι λιγότερο κατάλληλες για χρήση ως οικιακός σταθμός μέσων, αλλά περιλαμβάνει μια είσοδο HDMI για χρήση με μια εξωτερική συσκευή βίντεο, όπως μια κονσόλα παιχνιδιών ή Blu-ray player. Το μεγάλο μειονέκτημα εδώ είναι ότι ο επεξεργαστής Pentium χρησιμοποιεί μια πολύ χρονολογημένη έκδοση του Intel HD Graphics 2000. Αυτό είναι εντάξει για τις περισσότερες βασικές εργασίες, αλλά δεν διαθέτει πραγματική απόδοση 3D για ακόμα και casual gaming στο PC. Προσφέρει κάποια κωδικοποίηση επιτάχυνσης πολυμέσων όταν χρησιμοποιούν εφαρμογές συμβατές με το Quick Sync αλλά όχι στο ίδιο επίπεδο με τις νεότερες επιλογές γραφικών HD.

Σε μόλις $ 750, το Gateway One ZX6980 είναι σίγουρα πολύ προσιτό, αλλά υπάρχουν μερικές επιλογές που είναι λίγο πιο ακριβές. Αυτές περιλαμβάνουν το Acer Aspire AZS600 , το HP Envy 20, το Lenovo IdeaCentre B540 και το Toshiba LX835. Το Acer είναι πολύ παρόμοιο με το δικό του Gateway, αλλά χρησιμοποιεί έναν ταχύτερο επεξεργαστή για εκατό δολάρια περισσότερο. Η HP χρησιμοποιεί μικρότερη οθόνη 20 ιντσών, αλλά διαθέτει ταχύτερο επεξεργαστή, γρηγορότερο σκληρό δίσκο και περισσότερη μνήμη. Η Lenovo διαθέτει έναν ταχύτερο επεξεργαστή και σκληρό δίσκο με μόλις 4GB μνήμης, αλλά είναι πολύ εύκολο να αναβαθμιστεί. Τέλος, η Toshiba χρησιμοποιεί έναν ταχύτερο επεξεργαστή, γρηγορότερο σκληρό δίσκο και περισσότερη μνήμη.