Ψηφιακοί παίκτες Audiobook

01 από 03

Victor Reader Έκδοση Βιβλιοθήκης Stream

Ψηφιακός ήχος ψηφιακού ήχου τσέπης Το Victor Reader Stream της HumanWare παίζει ακουστικά βιβλία σε όλες τις μεγάλες μορφές. HumanWare

Επιλογές συσκευής για όσους διαβάζουν και μαθαίνουν με ακρόαση

Τα ψηφιακά ακουστικά βιβλία είναι ένας κρίσιμος εκπαιδευτικός και πολιτιστικός πόρος για άτομα με οπτικές και γνωστικές διαταραχές και δυσκολίες στην εκτύπωση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να παίξετε ψηφιακά audiobooks ένα λήψεις από τον υπολογιστή τους ή από τον ιστό. Πολλά εμπορικά ηχητικά βιβλία καταγράφονται σε τυποποιημένες μορφές αρχείων, όπως MP3 ή WMA. Οι ηλεκτρονικοί εκδότες δημιουργούν επίσης, όπως το Audible.com, να ακούν με ειδικούς παίκτες και αναγνώστες smart phone apps. Υπάρχουν επίσης και ειδικοί μορφότυποι που χρησιμοποιούνται από μεγάλους εκπαιδευτικούς παρόχους, όπως το Learning Ally και την Εθνική Υπηρεσία Βιβλιοθήκης για τυφλούς και άτομα με σωματικά μειονεκτήματα NLS). Αυτοί και άλλοι οργανισμοί καταγράφουν βιβλία με μορφή που ονομάζεται DAISY, που σημαίνει Digital Accessible Information System. Τα βιβλία DAISY έχουν ιεραρχική δομή που διευκολύνει τους αναγνώστες να περιηγούνται σε τμήματα, κεφάλαια και σελίδες. Οι καλύτεροι ψηφιακοί παίκτες, όπως αυτοί που παρουσιάζονται εδώ, υποστηρίζουν όλες τις σημαντικές μορφές αρχείων ήχου που ο τυφλός αναγνώστης ή ο αναγνώστης με δυσκολίες στην εκμάθηση είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει.

Το Victor Reader Stream υποστηρίζει τις περισσότερες ψηφιακές μορφές αρχείων ήχου, συμπεριλαμβανομένου του DAISY, το οποίο χρησιμοποιείται για την καταγραφή πτητικών ηχητικών βιβλίων για αναγνώστες με αναπηρία εκτύπωσης.

Λίγοι ψηφιακοί παίχτες ακροατών μπορούν να ταιριάξουν με το Victor Reader Stream Βιβλιοθήκη της HumanWare για ευελιξία και ευκολία χρήσης. Το Stream τσέπης υποστηρίζει όλες τις μεγάλες μορφές αρχείων που χρησιμοποιούν αναγνώστες με προβλήματα όρασης, όπως: DAISY (Digital Accessible Information System), TXT, HTML, WAV, MP3, WMA, FLAC, SPX και BRUX Braux Braille Refreshable Format. Η συσκευή συγχρονίζεται επίσης με πηγές audiobooks όπως Audible.com , Bookshare και Learning Ally (πρώην Εγγραφή για τυφλούς και δυσλεξικούς). Το καθοριστικό χαρακτηριστικό του Stream είναι μια βάση κασετών για την αναπαραγωγή ψηφιακών Βιβλίων Μιλώντας από την Εθνική Υπηρεσία Βιβλιοθήκης για Τυφλούς και Φυσικά Χρόνια (NLS). Πρέπει να εγκαταστήσετε ένα ψηφιακό κλειδί αποκρυπτογράφησης για να παίξετε βιβλία NLS. Το περιεχόμενο είναι οργανωμένο σε "βιβλιοθήκες" για βιβλία Talking, μη ακουστικά βιβλία DISAY, βιβλία Audible.com, μουσική, podcasts, αρχεία κειμένου και σημειώσεις, μια απλή ιεραρχία που οι χρήστες πλοηγούν με το αριθμητικό πληκτρολόγιο του Stream.

02 του 03

Το SpeakEasy προσφέρει υψηλής τεχνολογίας ανάγνωση βοήθειας σε Tech-Wary Seniors

Η συσκευή ανάγνωσης SpeakEasy της NDU διαβάζει το κείμενο από οποιοδήποτε σαρωμένο έγγραφο σε δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός κουμπιού. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί για άτομα με προβλήματα όρασης, ειδικά για ηλικιωμένους με περιορισμένη τεχνολογική εμπειρία. Νέα Σχέδια Απεριόριστα, LLC

Η συσκευή ανάγνωσης SpeakEasy σαρώνει το τυπωμένο κείμενο και διαβάζει δυνατά σε δευτερόλεπτα - μια μεγάλη λύση υψηλής τεχνολογίας για ηλικιωμένους που δεν θέλουν ή χρειάζονται έναν πλήρη υπολογιστή.

Το SpeakEasy είναι ένα απλό, αυτόνομο μηχάνημα ανάγνωσης που σαρώνει κείμενο από έντυπα έγγραφα και το διαβάζει δυνατά μέσα σε δευτερόλεπτα - ιδανικό για ανάγνωση ταχυδρομείου, εφημερίδας, άρθρων περιοδικών ή βιβλίων. Είναι μια ιδανική λύση ανάγνωσης για ηλικιωμένους και για τυφλούς ή άτομα με προβλήματα όρασης. Το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για άμεση χρήση: δεν απαιτεί εκπαίδευση. Απλά τοποθετήστε τυπωμένα αντικείμενα στο δίσκο. Μόλις γίνει η σάρωση του κειμένου, το μηχάνημα χρησιμοποιεί οπτική αναγνώριση χαρακτήρων (OCR) και τεχνολογία κειμένου-ομιλίας για να το διαβάσει δυνατά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το SpeakEasy προσανατολίζει αυτόματα το ανάποδο κειμένου και διαβάζει τις στήλες με τη σωστή σειρά. Ένας διαισθητικός ελεγκτής τύπου arcade επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν τον τύπο φωνής και την ταχύτητα ανάγνωσης και να μετακινούνται μέσα στο έγγραφο. Το μηχάνημα έχει δύο φωνές ανάγνωσης, μια φυσική φωνή θηλυκή φωνή και μια πιο αυτοματοποιημένη ηχητική αρσενική φωνή που συμπεριλαμβάνεται για να παρέχει πιο ακριβείς προφορές λέξεων. Η συσκευή ανάγνωσης SpeakEasy μπορεί να αποθηκεύσει έως και 10.000 έγγραφα.

03 του 03

BookSense Reader

Το BookSense είναι ένας φορητός ψηφιακός ακουστικός φορέας που επιτρέπει στα άτομα που είναι τυφλά και με προβλήματα όρασης να κατεβάζουν και να ακούν το περιεχόμενο ήχου σε όλες τις μεγάλες μορφές. GW Micro

Το BookSense είναι ένα φορητό όργανο εγγραφής και αναγνώστη εγγράφων που υποστηρίζει πολλές ψηφιακές μορφές, συμπεριλαμβανομένων των DAISY ήχου, MP3, WMA και ηχητικών βιβλίων.

Η σειρά HIMS των συσκευών BookSense, στις οποίες περιλαμβάνονται το BookSense, το BookSense XT και το BookSense DS, αναπαράγουν τα ακουστικά βιβλία και τα αρχεία μουσικής και διαβάζουν δυνατά τα αρχεία κειμένου με χρήση του κειμένου σε ομιλία. Ο παίκτης έχει σχεδιαστεί για άτομα με προβλήματα όρασης και μπορεί επίσης να βοηθήσει τους μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες και ηλικιωμένους. Κάθε μοντέλο BookSense παίζει audiobook DAISY από Audible.com , BookShare, Learning Ally και Βιβλία Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης. Διαβάζει επίσης κείμενο σε μια μεγάλη ποικιλία μορφών εγγράφων, συμπεριλαμβανομένων των DOC, RTF, TXT, HTML και Bookish Braille. Το BookSense επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την ταχύτητα ανάγνωσης, να τοποθετούν ψηφιακούς σελιδοδείκτες και να εγγράφουν φωνητικά μηνύματα χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη συσκευή ή ένα εξωτερικό μικρόφωνο. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της μονάδας παρέχει έως και 12 ώρες συνεχούς χρήσης. Το BookSense διαθέτει επίσης ένα ειδικό κουμπί για τον έλεγχο της ώρας που λειτουργεί ακόμα και όταν το μηχάνημα είναι απενεργοποιημένο.