Τα 8 καλύτερα τρίποδα που αγοράζουν το 2018 για φωτογραφικές μηχανές DSLR

Βρείτε το σωστό τρίποδο για τις ανάγκες της φωτογραφίας σας

Είσαι σοβαρός για τη φωτογραφία; Τότε είναι σημαντικό να κατέχετε ένα τρίποδο, έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα καταλήξετε με θολή εικόνες από ένα τρεμάμενο χέρι. Επιπλέον, μερικές από τις καλύτερες εικόνες που έχουν τραβήξει οι φωτογράφοι είναι αυτές που πυροβολούνται με την υποστήριξη και τη σταθερότητα ενός τρίποδου. Αλλά πώς ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο για να αγοράσετε για την κάμερά σας; Είτε βρίσκεστε σε έναν προϋπολογισμό είτε ψάχνετε για ένα high-end περίπτερο, βρήκαμε τα καλύτερα τρίποδα που θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε το παιχνίδι φωτογραφίας σας στο επόμενο επίπεδο.

Κυκλοφόρησε το 2010, το κιτ αλουμινίου Alta Pro 263AB 100 της Vanguard προσφέρει εξαιρετική αξία και σύνολο χαρακτηριστικών που εξακολουθεί να αισθάνεται τα νέα χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του. Με βάρος μόλις 5.38 λίβρες, το Alta Pro εκτείνεται σε μέγιστο ύψος 69.12 ίντσες (με διπλωμένο ύψος 28.12 ίντσες όταν είναι πλήρως συμπιεσμένο). Με μεγάλο μέγιστο ύψος, η σταθερότητα είναι ζωτικής σημασίας και η Alta Pro προσφέρει σε αυτό το τμήμα, προσφέροντας εξαιρετική ευστάθεια και ωφέλιμο φορτίο έως 15,4 λίβρες. Επιπλέον, τα πόδια του από κράμα αλουμινίου τριών τμημάτων μεγέθους 26 mm ρυθμίζονται σε γωνίες 25, 50 και 80 μοιρών για να εξασφαλίζουν τη λήψη φωτογραφιών από πολλές γωνίες, συμπεριλαμβανομένης της φωτογραφίας εξαιρετικά χαμηλής γωνίας.

Το Vanguard ισχυρίζεται ότι το Alta Pro είναι το "πιο ευπροσάρμοστο τρίποδο στον κόσμο" και το καρφώνουν με μια κεντρική στήλη σε σχήμα εξάγωνου που ρυθμίζει οπουδήποτε από 0 έως 180 μοίρες. Επιπρόσθετα, το Alta Pro προσθέτει ένα πλήθος πρόσθετων στοιχείων, όπως μια κλειδαριά με γάντζο ταχύτερης ροπής, μη αντιολισθητικά λαστιχένια πόδια από καουτσούκ και ένα στιγμιαίο περιστρεφόμενο σύστημα σταματήματος και κλειδώματος (ISSL) που επιτρέπει γρήγορη επανατοποθέτηση της κεντρικής στήλης με μία μόνο κίνηση . Διαθέτει επίσης θολωτό θόλο από μαγνήσιο, δακτύλιο αντι-σοκ και έρχεται ακόμη και με θήκη μεταφοράς για πρόσθετη προστασία.

Αν θέλετε τα καλύτερα από τα καλύτερα, το τρίποδο Gitzo GK1555T-82TQD αξίζει να το δείτε. Με μια τιμή κάτω από 1.000 δολάρια, το Gitzo δεν είναι για το casual shooter, αλλά η συνολική του ποιότητα, η σταθερότητα και η αναγνώριση του εμπορικού σήματος κάνουν όλα κάτι ιδιαίτερο. Ζυγίζοντας μόλις 3,1 κιλά, ο Gitzo τηλεσκόπιο σε όλη τη διαδρομή έως 58,5 ίντσες στο μέγιστο ύψος του και κλείνει σε μόλις 14 ίντσες όταν συμπιέζεται. Προσφέροντας ένα μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 22 λιβρών, το τρίποδο είναι περισσότερο από ικανό να χειρίζεται μια φωτογραφική μηχανή DSLR που έχει φακό μεγάλης εμβέλειας συνδεδεμένο.

Αναρωτιέστε γιατί υπάρχει τόσο υψηλή τιμή; Πέρα από το μέγεθος και το βάρος, το Gitzo είναι κατασκευασμένο από πόδια από σωλήνες eXact από ίνες άνθρακα. Τα ίδια τα πόδια προσφέρουν μια νέα τεχνολογία G-Lock για να αυξήσουν την απόδοση του χώρου χωρίς να έχουν ένα ψηλότερο τρίποδο όταν διπλωθεί. Μια νέα καμπύλη εξωτερική μορφή παρέχει εξαιρετική πρόσφυση στο κάτω μέρος και μειώνει τη σκόνη και το τρίξιμο από την είσοδο στο μηχανισμό ασφάλισης. Στην κορυφή του τρίποδου υπάρχει η κεφαλή με μπάλα και ο Gitzo έκανε μια φανταστική δουλειά με μια ομαλή και ακριβή τοποθέτηση ανάμεσα στα διπλωμένα πόδια. Επιπλέον, το Gitzo διαθέτει μηχανισμό αναδίπλωσης ποδιού 180 μοιρών που καθιστά γρήγορη και ανώδυνη την αναδίπλωση του τρίποδου και τη μετάβαση στο επόμενο σημείο της φωτογραφίας.

Το τρίποδο αλουμινίου BONFOTO B671A προσφέρει εξαιρετική αξία και έρχεται με πολλά χαρακτηριστικά που είναι πιθανό να βρείτε σε πολύ πιο ακριβές επιλογές. Με βάρος 2.9 κιλών, η χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου του BONFOTO είναι 17.6 λίβρες, η οποία είναι εξαιρετική για την φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή. Με δυνατότητα επέκτασης έως το μέγιστο ύψος 55 ίντσες και ένα συμπαγές πτυσσόμενο ύψος 15 ίντσες, το BONFOTO έχει τέλειο μέγεθος για τα δύο ταξίδια, καθώς και για καταγραφή τοπίου και πορτρέτου.

Διαθέτοντας ένα σφαιρικό κεφάλι, το BONFOTO προσφέρει τρεις λαβές κλειδώματος καθώς και πανοραμική πανοραμική λήψη 360 μοιρών για πλήρη προβολή πεδίου. Εάν ενδιαφέρεστε να αλλάξετε τα πράγματα, το τρίποδο προσφέρει κάτι διαφορετικό, μετατρέποντάς το εύκολα σε ένα μονόποθο με την αφαίρεση του ενός ποδιού. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο σε μια ποικιλία διαφορετικών θέσεων ή τοποθεσιών που το τρίποδο δεν μπορεί να έχει πρόσβαση και να σταθεροποιηθεί με τα τρία πόδια. Επιπλέον, υπάρχουν διπλά επίπεδα φυσαλίδων για σταθερή τοποθέτηση, καθώς και τετράγωνα πόδια που κλειδώνουν με ένα περιστρεφόμενο κουμπί για επιπλέον σταθερότητα. Μια προστατευμένη θήκη μεταφοράς περιλαμβάνεται επίσης για προστασία.

Κυκλοφόρησε το 2010, το GorillaPod Joby είναι ένα όνομα που δεν χρειάζεται εισαγωγή, όπως είναι γνωστό ότι είναι ένα εξαιρετικά φορητό και ελαφρύ τρίποδο. Βρίσκεται μόλις 14,69 ίντσες υψηλό και ζυγίζει 1,68 λίβρες, η εστίαση GorillaPod είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους φωτογράφους που αναζητούν ένα μοναδικό είδος τρίποδα που υπερέχει σε εσωτερικούς πυροβολισμούς σε επιτραπέζιο ή γραφείο. Είτε ψάχνετε να τραβήξετε την τέλεια φωτογραφία για το Facebook ή να γράψετε το πιο πρόσφατο κλιπ του YouTube, το GorillaPod θα σας βοηθήσει να κάνετε το τέχνασμα. Οι αθλητικές λαβές από τα καουτσούκ, τα γνωστά περιτυλιγμένα πόδια του Joby και η πλάκα από ανοξείδωτο χάλυβα εξασφαλίζουν σταθερότητα για DSLR με μακρύ φακό.

Η προσθήκη μιας δέσμης σφαιρικών κεφαλών προσφέρει ακριβή τοποθέτηση με κλίση 360 μοιρών και κλίση 90 μοιρών για λήψη εξαιρετικών λήψεων πορτρέτου ή τοπίου. Η αλλαγή των φακών είναι ένα αεράκι, χάρη στην πλάκα Arca-Swiss που διατηρεί τη φωτογραφική μηχανή συνδεδεμένη και σταθερή. Για να συνδέσετε μια φωτογραφική μηχανή στο Joby GorillaPod, θα χρειαστείτε ένα DSLR υποστηρίζει στάνταρ στήριξη ¼ "- 30 ή προσαρμογέα 3/8".

Το τρίποδο αλουμινίου VEO 204AB της Vanguard με σφαιρικό κεφάλι αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τους φωτογράφους που αναζητούν κάτι συμπαγές και εύκολο να ξεδιπλωθούν. Με γρήγορη περιστροφή για εύκολη μεταφορά και ρύθμιση, το VEO προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς να ξοδεύει περιουσία. Η απόδοση υψηλής φόρτωσης προσφέρει ένα μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 8,8 λίβρες, το οποίο είναι γενικά περισσότερο από αρκετό για τους περισσότερους τυποποιημένους σκοπευτές DSLR.

Όταν πρόκειται για τη σταθερότητα, η κεφαλή πολλαπλών δράσεων TBH-45 προσφέρει ένα επίπεδο φυσαλίδων και πλάκα ταχείας αποδέσμευσης για να μεγιστοποιηθεί η σταθερότητα πριν από μια βολή. Τα πόδια των 20 χιλιοστών κράματος αλουμινίου προσφέρουν τρεις διαφορετικές επιλογές γωνίας πόδι και επεκτείνονται σε ένα πλήρες ύψος 53,1 ίντσες, και όταν διπλωθεί, το VEO συμπαγές σε ένα ταξίδι φιλικό 15,6 ίντσες.

Ο μεγαλύτερος αδερφός του Vanguard VEO 204AB, ο 265AB φέρνει όλα όσα κάνουν το μικρότερο αδελφό του τόσο μεγάλο για ταξίδια και προσφέρει επιπλέον σταθερότητα. Η απόδοση υψηλής φόρτωσης ενισχύει το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο σε ένα καταπληκτικό 17,6 λίβρες, το οποίο βοηθάει στην απομάκρυνση του καταναλωτικού χώρου DSLR από τον καταναλωτή 265AB και στον επαγγελματικό χώρο του φωτογράφου. Με βάρος 3,7 κιλά, το 265AB προσφέρει μέγιστο ύψος 59,1 ίντσες και ύψος 15,4 ίντσες όταν συμπιέζεται. Τα πόδια από κράμα αλουμινίου πεντάκτινης διατομής 26 mm προσφέρουν τρεις ξεχωριστές θέσεις γωνίας που μπορούν να μετατραπούν από ελαστικό ή ραβδωτό ποδαράκι ανάλογα με την επιφάνεια που συλλαμβάνετε.

Όταν πρόκειται για πραγματική σταθερότητα, η κεφαλή πολλαπλής δράσης TBH-50 προσφέρει ένα μεγάλο και εργονομικά φιλικό κύριο κλειδί ασφάλισης, ένα επίπεδο φυσαλίδων για τον καθορισμό της σταθερότητας του τρίποδου στην επιφάνεια και μιας πλάκας γρήγορης αποδέσμευσης Arca-Swiss. Επιπλέον, υπάρχει μια επιλογή φωτογραφίας χαμηλής γωνίας με τον προσαρμογέα χαμηλής γωνίας που περιλαμβάνεται. Το 265AB προσθέτει επίσης μια μαλακή λαβή από καουτσούκ που έχει σχεδιαστεί για να στέκεται στα στοιχεία με μια ασυναγώνιστη πρόσφυση σε κάθε καιρό. Και για να εξασφαλιστεί η μέγιστη προστασία, το Vanguard περιλαμβάνει επίσης μια θήκη μεταφοράς για τη μεταφορά του τρίποδου ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Είτε είστε πολυετής επαγγελματίας φωτογράφος ή απλά εισέρχεστε στην επιχείρηση, το Manfrotto είναι ένα όνομα που δεν χρειάζεται εισαγωγή. Το MKBFRA4-BH BeFree compact αλουμινένιο τρίποδο κυκλοφορίας κυκλοφόρησε το 2013, αλλά εξακολουθεί να υπερέχει με το ελαφρύ και συμπαγές του σχέδιο που προσφέρει εξαιρετική αξία. Σχεδιασμένο για να υποστηρίξει ένα ωφέλιμο φορτίο 8,8 λιβρών, το BeFree ζυγίζει 3,1 λίβρες από μόνο του και προσφέρει μέγιστο ύψος 56,7 ίντσες. Όταν συμπιεστεί, το BeFree είναι μόλις 15,8 ίντσες ψηλό, επομένως είναι εύκολο να το αποθηκεύσετε σε αποσκευές ή σακίδιο.

Ενώ ο σχεδιασμός του μπορεί να σχεδιαστεί για ελαφριά αίσθηση, το BeFree δεν θυσιάζει τη στιβαρότητα ή την ποιότητα της εικόνας. Μια κεφαλή αλουμινίου είναι σταθερή και γρήγορη για να λειτουργήσει, οπότε ένας φωτογράφος μπορεί να ευθυγραμμίσει γρήγορα την κάμερα για μια βολή. Μια πατενταρισμένη γωνία ποδιού επιτρέπει στην BeFree την επιλογή δύο ξεχωριστών θέσεων ποδιού, καθένα από τα οποία προσφέρει ευελιξία στην τοποθέτηση της κάμερας. Η Manfrotto περιλαμβάνει επίσης τη δική της γεμισμένη θήκη μεταφοράς για να προστατεύει και να αποθηκεύει το BeFree από οποιαδήποτε τυχαία ζημιά ενώ δεν χρησιμοποιείται.

Κυκλοφόρησε το 2013, το trepod / monopod ταξιδιωτικό tripod της MeFoto είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες και επαγγελματίες φωτογράφους που αναζητούν μια επιλογή που έχει όλα τα κουδούνια και τα σφυρίγματα. Ζυγίζοντας μόλις 4,2 κιλά, το GlobeTrotter μετατρέπεται σε τρίποδο 64,2 ιντσών και μονόποδο που μπορεί να προσαρμοστεί και να διπλωθεί πίσω σε ένα πιο φιλικό προς τα ταξίδια μέγεθος των 16,1 ίντσες. Προσφέροντας δύο ξεχωριστές θέσεις γωνίας πόδι, το GlobeTrotter υποστηρίζει πέντε επεκτάσιμες τμήματα ποδιών για να χτυπήσει το μέγιστο ύψος 64,2 ιντσών που προσφέρει υποστήριξη για ωφέλιμο φορτίο 26,4 λίβρες.

Το GlobeTrotter διαθέτει επίσης πόμολα περιστροφής που λειτουργούν με σύστημα αντι-περιστροφής για γρήγορη επανατοποθέτηση. Τα πόδια GlobeTrotter μπορούν επίσης να κλειδωθούν σε ξεχωριστές γωνίες για να επιτρέψουν τη λήψη φωτογραφιών σε ακανόνιστο ή ανώμαλο έδαφος. Η ίδια η πλάκα ισορροπίας είναι μια σφαιρική κεφαλή σειράς Q με ακρίβεια, με συμβατότητα με το Arca Swiss και επίπεδο φυσαλίδων για την αποφυγή ανώμαλων σκεπασμάτων και κίνησης κεφαλής κάμερας. Το τρίποδο διαθέτει επίσης ένα κεντρικό άγκιστρο με κεντημένη κεντημένη κολώνα που επιτρέπει την επικάλυψη πρόσθετου βάρους για ακόμη μεγαλύτερη σταθερότητα. Για να μην αναφέρουμε, το GlobeTrotter μπορεί να μετατραπεί σε μονόποθο, βιδώνοντας μαζί την αποσπώμενη ξεχωριστή στήλη και ένα πόδι τρίποδα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .