Τα 11 καλύτερα εργαλεία αφαίρεσης δωρεάν spyware

Εδώ είναι τα καλύτερα προγράμματα λογισμικού anti-spyware εκεί έξω σήμερα

Το λογισμικό υποκλοπής spyware είναι μια μορφή κακόβουλου λογισμικού που προσπαθεί να κλέψει πληροφορίες από εσάς χωρίς να το γνωρίζετε ή να το εγκρίνετε. Θα μπορούσε να συγκαλυφθεί ως ένα νόμιμο πρόγραμμα ή να δουλέψει πίσω από τις σκηνές για να κάνει πράγματα όπως την παρακολούθηση δεδομένων περιήγησης στο Web ή την παρακολούθηση πληκτρολογίων για τη συλλογή κωδικών πρόσβασης.

Μπορεί να έχετε μια μόλυνση spyware εάν η απόδοση του υπολογιστή σας έχει αρχίσει να υποφέρει πρόσφατα και ειδικά αν εμφανίζονται παράξενα αναδυόμενα παράθυρα, οι ιστότοποι μετακινούνται σε μέρη που δεν θέλετε να πάτε, οι επαφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνουν παράξενα μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που εμφανίζονται να είστε από εσάς ή είστε θύμα της αναγνώρισης της κλοπής.

Παρακάτω υπάρχουν πολλά δωρεάν εργαλεία προστασίας από spyware που μπορούν να ανιχνεύσουν τον σκληρό σας δίσκο , τη μονάδα flash , τον εξωτερικό σκληρό δίσκο κ.λπ. για την κατάργηση του λογισμικού υποκλοπής spyware. Ορισμένες από αυτές λειτουργούν μόνο όταν ξεκινήσετε τη σάρωση με μη αυτόματο τρόπο, αλλά άλλοι θα παρακολουθούν συνεχώς τον υπολογιστή σας για να βεβαιωθείτε ότι το spyware δεν μπορεί να τροποποιήσει τον υπολογιστή σας ή να παρακολουθήσει τις πληροφορίες σας.

Σημείωση: Όλα τα προγράμματα που αναφέρονται παρακάτω είναι γνωστό ότι ανιχνεύουν λογισμικό υποκλοπής spyware, αλλά ενδέχεται να μην σαρώσουν άλλα πράγματα όπως ιούς. Άλλοι σαρωτές απομακρύνουν κάποια είδη κακόβουλου λογισμικού, αλλά όχι λογισμικό υποκλοπής spyware, οπότε έχουμε παραλείψει αυτούς από αυτήν τη λίστα.

Σημαντικό: Το λογισμικό υποκλοπής spyware συχνά συνοδεύεται από ένα πρόγραμμα εγκατάστασης κανονικού προγράμματος. Ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να κάνετε ασφαλή λήψη και εγκατάσταση λογισμικού για μερικές συμβουλές σχετικά με την αποφυγή του spyware στην πρώτη θέση.

01 από 11

SUPERAntiSpyware

SUPERAntiSpyware.

SUPERAntiSpyware θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή αν θέλετε να απαλλαγείτε από spyware που είναι ήδη στον υπολογιστή σας. Ενημερώνει συχνά, εγκαθιστά και σαρώνει γρήγορα, και σας δίνει πλήρη έλεγχο του τι γίνεται σαρωμένη.

Είναι σε θέση να ελέγχει μέσα σε αρχεία ZIP , να παρακάμπτει άγνωστους τύπους αρχείων (για ταχύτερη σάρωση), να αγνοεί αρχεία μεγαλύτερα από 4 MB και να παρακάμπτει μη εκτελέσιμα αρχεία (ώστε να σαρώνονται μόνο EXE και παρόμοιοι τύποι αρχείων).

Αυτό που πραγματικά κάνει το SUPERAntiSpyware να ξεχωρίζει μεταξύ των άλλων σε αυτή τη λίστα είναι ότι μπορεί επίσης να ρυθμιστεί μόνο για να ανιχνεύσει αρχεία που έχουν αλλάξει μέσα στις τελευταίες τόσες ημέρες (1 ημέρα, 5 ημέρες, κτλ.), Να αγνοήσουν την Επαναφορά Συστήματος και Δεδομένα πληροφοριών όγκου, χρησιμοποιήστε περισσότερα από τα CPU για ταχύτερη σάρωση (αποκαλούμενη " Σάρωση ενίσχυσης" ) και ακόμη και να σαρώσετε τα αρχεία που δείχνουν τις συντομεύσεις.

Το SUPERAntiSpyware μπορεί να σαρώσει ολόκληρο τον υπολογιστή ή μόνο τμήματα του όπου υπάρχει spyware. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε μια σάρωση κρίσιμου σημείου για να διαγράψετε το λογισμικό υποκλοπής spyware που εκτελείται αυτήν τη στιγμή στη μνήμη ή να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Προσαρμοσμένη σάρωση για να επιλέξετε τι γίνεται σαρωμένη και πού να ελεγχθεί (μονάδες flash, εσωτερικοί / εξωτερικοί σκληροί δίσκοι, επιλέξτε φακέλους κ.λπ.).

Αυτό το εργαλείο anti-spyware μπορεί επίσης να διαγράψει προσωρινά αρχεία των Windows πριν από την εκκίνηση της σάρωσης, να αποκλείσει τους φακέλους από τις σαρώσεις, να σαρώσει από το δεξί κλικ στο μενού περιβάλλοντος και να κλείσει οποιαδήποτε ανοικτά προγράμματα περιήγησης στο Web πριν από τη σάρωση.

Κατεβάστε το SUPERAntiSPyware

Η δωρεάν έκδοση είναι 100% δωρεάν, αλλά πρέπει να εκτελέσετε χειροκίνητα τις σαρώσεις και τις ενημερώσεις ορισμού (δεν συμβαίνουν αυτόματα). Ωστόσο, οι περιορισμοί αυτοί αρθούν με την επαγγελματική έκδοση.

Συμβουλή: Αν θέλετε να δοκιμάσετε την επαγγελματική έκδοση, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δοκιμή κατά την εγκατάσταση της δωρεάν έκδοσης. Περισσότερο "

02 από 11

Malwarebytes

Malwarebytes.

Malwarebytes είναι ένα άλλο μεγάλο hitter όταν πρόκειται για τον καθαρισμό spyware. Είναι εύκολο στη χρήση και τείνει να βρει πολλά περισσότερα κακόβουλα αντικείμενα από παρόμοια προγράμματα.

Σαρώνει μέσω των τιμών μητρώου και των κλειδιών , των αρχείων και των διαδικασιών που εκτελούνται, καθώς και έναν αναλυτή ευρετικών για την εύρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων.

Όταν ολοκληρωθεί η σάρωση, είναι πραγματικά εύκολο να καταλάβετε πού εντοπίστηκε το spyware και επιλέγοντας αυτά που θα τεθούν σε καραντίνα είναι μόλις ένα κλικ ή δύο μακριά.

Τα αρχεία malwarebytes μπορούν επίσης να σαρώσουν μεμονωμένα αρχεία και φακέλους καθώς και ολόκληρους σκληρούς δίσκους, με το δεξί κλικ μενού περιβάλλοντος στην Εξερεύνηση των Windows. Υπάρχει μια επιλογή για σάρωση σε αρχεία, παραβίαση συγκεκριμένων αρχείων / φακέλων και σάρωση για rootkits.

Κατεβάστε Malwarebytes

Οι αυτόματες ενημερώσεις, το λεπτομερέστερο πρόγραμμα σάρωσης και η αυτόματη απομόνωση είναι διαθέσιμες μόνο στην έκδοση premium. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια δοκιμή από την κορυφή της δωρεάν έκδοσης. Περισσότερο "

03 από 11

Avast Δωρεάν Antivirus

Avast Δωρεάν Antivirus.

Η Avast μπορεί να ανιχνεύσει και να αφαιρέσει λογισμικό υποκλοπής spyware, ακόμη και αν γνωρίζετε ότι είναι στον υπολογιστή σας. Αυτό που το κάνει διαφορετικό από τα δύο από τα παραπάνω είναι ότι είναι πάντα σε εξέλιξη και πάντα παρακολουθώντας νέες απειλές.

Υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις που μπορείτε να ρυθμίσετε στο Avast, όπως για να ενεργοποιήσετε το CyberCapture για να αποκλείσετε μη αναγνωρισμένα αρχεία, να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Hardened για να κλειδώσετε την ασφάλεια, να σαρώσετε για πιθανά ανεπιθύμητα προγράμματα, να σαρώσετε από την Εξερεύνηση των Windows, να εξαιρέσετε αρχεία / και πολλά άλλα.

Κατεβάστε το Avast Free Antivirus

Περιλαμβάνεται επίσης στο Avast ένας επιθεωρητής Wi-Fi, πελάτης VPN, πρόγραμμα καθαρισμού παλιοπραγμάτων, ενημερωτικό πρόγραμμα λογισμικού και προστασία ιστού και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η Avast πωλεί καταβεβλημένα προγράμματα προστασίας από ιούς, αλλά προσφέρει επίσης αυτή την δωρεάν υπηρεσία, η οποία παρέχει προστασία κατά του spyware. Περισσότερο "

04 από 11

AVG AntiVirus Δωρεάν

AVG AntiVirus Δωρεάν.

Το AVG είναι ένα άλλο δημοφιλές πρόγραμμα προστασίας από ιούς που χρησιμεύει ως πλήρης ανιχνευτής κακόβουλου λογισμικού, που ελέγχει και καταργεί όχι μόνο spyware, αλλά και ransomware, ιούς και πολλά άλλα ... όλα αυτόματα και δωρεάν.

Το AVG παρέχει όχι μόνο προστασία για τον υπολογιστή σας, αλλά και για τη δραστηριότητα του ιστού και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Μπορείτε να εκτελέσετε πλήρη σάρωση του συστήματος, σάρωση με boot- time ή προσαρμοσμένη σάρωση, αλλά υπάρχει επίσης ένα ειδικό κουμπί που ξεκινάει αμέσως έλεγχο για το λογισμικό υποκλοπής spyware σε όλες τις αφαιρούμενες συσκευές σας.

Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του AVG είναι η επιλογή Deep Scan που εκτελεί μια πολύ πιο αργή, αλλά και πιο λεπτομερή σάρωση, μια καλή επιλογή αν δεν φαίνεται να ξεφορτωθεί τίποτα άλλο από το spyware. Μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να αναγνωρίζει τα αρχεία από το περιεχόμενό τους και όχι την επέκτασή τους , κάτι που είναι ιδανικό αν το spyware χρησιμοποιεί μια επέκταση κρυφών / ψευδών αρχείων.

Η επιλογή Deep Scan μπορεί επίσης να ανοίξει και να σαρώσει πάνω από 20 τύπους αρχείων αρχειοθέτησης, πολύ περισσότερο από τους περισσότερους άλλους σαρωτές spyware που συνήθως υποστηρίζουν μόνο τα δημοφιλή (ZIP και RAR ).

Κατεβάστε το AVG AntiVirus Free

Κάτι άλλο που αξίζει να αναφερθεί για το AVG είναι η ικανότητά του να σαρώνει μέσω αρχείων με τη σειρά που υπάρχουν στον σκληρό δίσκο, γεγονός που μπορεί να επιταχύνει τη σάρωση, καθώς δεν πραγματοποιεί άσκοπο αριθμό αναζητήσεων στο σκληρό δίσκο. Περισσότερο "

05 από 11

Adaware

Adaware Antivirus Δωρεάν.

Adware είναι ένα άλλο πρόγραμμα κατά του spyware που μπλοκάρει ενεργά νέες απειλές καθώς και σαρώνει τον υπολογιστή για υπάρχοντες. Έχει καθαρό, καινούριο σχέδιο και δεν είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε.

Αυτό το πρόγραμμα είναι σε αντίθεση με ορισμένα εργαλεία κατά του spyware, διότι αναβαθμίζει μόνο του και μπορεί να εκτελέσει ακόμη και πλήρη σάρωση του συστήματος με χρονοδιάγραμμα.

Παρόλο που δεν παρέχει ενεργή προστασία ιστού, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή δικτύου, όταν πρόκειται για το spyware, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα κάνει ό, τι μπορεί για να σταματήσει και να απομακρύνει αυτές τις απειλές.

Όπως τα περισσότερα προγράμματα anti-malware, η Adaware υποστηρίζει τη λειτουργία σιωπής / παιχνιδιών και τους αποκλεισμούς. Μπορεί επίσης να σαρώσει τομείς εκκίνησης , rootkits, αρχεία, διαδικασίες, cookies και στοιχεία μητρώου .

Κατεβάστε το Adaware

Σημείωση: Πολλές πρόσθετες λειτουργίες που περιλαμβάνονται σε άλλες εκδόσεις του Adaware δεν περιλαμβάνονται σε αυτήν την δωρεάν έκδοση. μπορείτε να δείτε τι είναι εδώ. Περισσότερο "

06 από 11

Trend Micro HouseCall

Trend Micro HouseCall.

HouseCall είναι ένα απλό και φορητό καθαριστικό λογισμικού υποκλοπής spyware που δεν χρησιμοποιεί πολλούς πόρους συστήματος ή χώρο στο δίσκο, αλλά παρέχει ακόμα έναν πλήρη σαρωτή ενάντια σε κακόβουλο λογισμικό.

Κατεβάστε το Trend Micro HouseCall

Απλά πατήστε το κουμπί σάρωσης για να ξεκινήσετε την προεπιλεγμένη γρήγορη σάρωση ή μεταβείτε στις ρυθμίσεις για να αλλάξετε το σημείο ελέγχου του λογισμικού υποκλοπής spyware. μπορείτε να επιλέξετε τα πάντα ή προσαρμοσμένες περιοχές, όπως ορισμένους φακέλους ή σκληρούς δίσκους μόνο. Περισσότερο "

07 από 11

SpywareBlaster

SpywareBlaster.

Το SpywareBlaster είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα προγράμματα, αφού δεν ανιχνεύει υπάρχον λογισμικό υποκλοπής spyware, αν και είναι αληθές στο όνομά του, αλλάζει "νέες" απειλές για να φτάσει στο σύστημά σας.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι ότι μπορείτε να ενεργοποιήσετε την προστασία των φυλλομετρητών ιστού σας για να προστατεύσετε από κακόβουλα σενάρια, εκμεταλλεύσεις και cookies που παρακολουθούν τη συμπεριφορά του ιστού σας. Το κάνει αυτό, ενεργοποιώντας μια προκαθορισμένη λίστα αποκλεισμών (που μπορείτε να ενημερώσετε με μη αυτόματο τρόπο ανά πάσα στιγμή) ενάντια σε συγκεκριμένους ιστότοπους, cookies και σενάρια.

Η επιλογή " Σύστημα στιγμιότυπου " ( System Snapshot ) παρέχει έναν τρόπο δημιουργίας αντιγράφου ασφαλείας διαφόρων ρυθμίσεων του συστήματος, έτσι ώστε εάν το λογισμικό υποκλοπής spyware κάνει αλλαγές, μπορείτε να επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας για να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις σας στο κανονικό.

Κατεβάστε SpywareBlaster

Υπάρχουν επίσης ορισμένα πολύ ειδικά εργαλεία προστασίας από spyware που περιλαμβάνονται στο SpywareBlaster, όπως το Hosts Safe για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την κρυπτογράφηση του αρχείου hosts (ένας στόχος για spyware), ενός προγράμματος αποκλεισμού Adobe Flash για τον Internet Explorer και ακόμη και μια λίστα με το custom ActiveX κανόνες αποκλεισμού. Περισσότερο "

08 από 11

Emsisoft Emergency Kit (EEK)

Emsisoft Emergency Kit (EEK).

Το Emsisoft Emergency Kit είναι ένα φορητό εργαλείο προστασίας από spyware (περίπου 700 MB) το οποίο μπορείτε να εκτελέσετε από οπουδήποτε για να σαρώσετε και να διαγράψετε όλους τους τύπους κακόβουλου λογισμικού εκτός από το spyware, όπως τα σκουλήκια, το adware, τα keyloggers κτλ.

Ο λόγος που βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα είναι επειδή είναι εντελώς φορητός (δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί) και είναι σε θέση να σαρώσει για ενεργά τρέχοντα spyware που είναι φορτωμένο στη μνήμη.

Η EEK μπορεί επίσης να ελέγξει για ίχνη spyware που υπάρχουν στο μητρώο και αλλού, που θα μπορούσαν να υποδηλώνουν λοίμωξη. Υπάρχουν επίσης ορισμένες επιλογές για την εύρεση δυνητικά ανεπιθύμητων προγραμμάτων και rootkits.

Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα προστασίας από spyware υποστηρίζει και άλλα χαρακτηριστικά, όπως σάρωση αρχείων δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εύρεση λογισμικού υποκλοπής spyware σε αρχεία όπως αρχεία CAB και ZIP και εξαίρεση ή συμπερίληψη μόνο ορισμένων τύπων αρχείων στη σάρωση.

Κατεβάστε το Emsisoft Emergency Kit

Υπάρχουν δύο εκδόσεις αυτού του εργαλείου - το ένα είναι μια κανονική εφαρμογή με ένα περιβάλλον χρήστη και το άλλο είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα γραμμής εντολών που είναι χρήσιμο για αυτοματοποιημένη ή παρτίδα σάρωση. Και οι δύο περιλαμβάνονται σε αυτή τη λήψη. Περισσότερο "

09 από 11

Spybot - Αναζήτηση και καταστροφή

Spybot - Αναζήτηση και καταστροφή.

Το Spybot είναι ιδανικό για προχωρημένους χρήστες που θέλουν τον απόλυτο έλεγχο του τρόπου με τον οποίο το πρόγραμμα σαρώνει και προστατεύει από το spyware, αλλά δεν είναι ιδανικό για τους αρχάριους χρήστες που απλά θέλουν να διαγράψουν το spyware. Για αυτό, χρησιμοποιήστε ένα από τα άλλα προγράμματα που αναφέρονται παραπάνω.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Spybot είναι η επιλογή ανοσοποίησης, η οποία εμποδίζει τις κοινές απειλές σε διάφορα προγράμματα περιήγησης ιστού. Είναι τόσο εύκολο όσο η σάρωση για τα τρωτά σημεία και στη συνέχεια το χτύπημα Apply immunization .

Ένα άλλο πλεονέκτημα του Spybot είναι ότι το καθιστά ένα αεράκι για να απενεργοποιήσετε τα cookie παρακολούθησης που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο το απόρρητό σας, και πάλι με ένα μόνο κλικ.

Φυσικά, ο Spybot μπορεί επίσης να "αναζητήσει και να καταστρέψει" το spyware πάρα πολύ, χρησιμοποιώντας το scanner του συστήματος. Εάν έχετε συγκεκριμένα αρχεία για σάρωση, μπορείτε να το κάνετε και αυτό.

Μεταξύ των πολλών επιλογών που μπορείτε να ενεργοποιήσετε είναι να ανιχνεύσετε και να εμβολιάσετε όχι μόνο τα αρχεία και τις ρυθμίσεις του τρέχοντος χρήστη αλλά και εκείνα οποιουδήποτε άλλου χρήστη στον υπολογιστή.

Κατεβάστε Spybot - Αναζήτηση & Καταστρέψτε

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια επιλογή σάρωσης spyware για να κάνετε αυτόματη αναπαραγωγή συσκευών όπως οι μονάδες flash, να ενημερώσετε το πρόγραμμα σχετικά με το φάκελο που κατέχει τις λήψεις του διαδικτύου σας, έτσι ώστε να κάνει σάρωση με spyware βαθιά εκεί και να εκτελέσει σάρωση rootkit. Περισσότερο "

10 από 11

Dr.Web CureIt!

Dr.Web CureIt !.

Το Dr.Web CureIt! ο σαρωτής anti-spyware είναι εντελώς φορητός, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το εγκαταστήσετε και μπορεί να διατηρηθεί ακόμα και σε μονάδα flash ή σε άλλη φορητή συσκευή.

Μπορείτε να σαρώσετε ολόκληρο τον υπολογιστή ή να ελέγξετε για λογισμικό υποκλοπής σε συγκεκριμένα μέρη μόνο, όπως στο φάκελο συστήματος των Windows, προσωρινά αρχεία, φάκελο " Έγγραφα " του χρήστη, μνήμη RAM και κάποια άλλα μέρη.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τις δικές σας προσαρμοσμένες τοποθεσίες όπως έναν άλλο σκληρό δίσκο ή κάποιο άλλο φάκελο, καθώς και να σαρώσετε μέσα σε πακέτα εγκατάστασης και αρχεία.

Dr.Web CureIt! είναι λίγο μεγάλο σε σύγκριση με αυτά τα άλλα εργαλεία (πάνω από 150 MB), αλλά μπορεί επίσης να ανιχνεύσει έναν αριθμό άλλων τύπων κακόβουλου λογισμικού, όπως το adware, τα εργαλεία κινδύνου, τα εργαλεία hacking, τα προγράμματα κλήσης κλπ.

Κατεβάστε το Dr.Web CureIt!

Κάτι ενδιαφέρον να σημειωθεί σχετικά με αυτό το πρόγραμμα είναι ότι είναι ο μοναδικός σαρωτής spyware από αυτήν τη λίστα που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό όνομα με κάθε λήψη, το οποίο βοηθά στην αποτροπή του κακόβουλου λογισμικού από το κλείδωμα του.

Σημείωση: Αυτό το πρόγραμμα είναι δωρεάν μόνο για οικιακούς χρήστες. Πρέπει να αγοράσετε το Dr.Web CureIt! να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε άλλη μορφή. Περισσότερο "

11 από 11

ComboFix

ComboFix.

Το ComboFix είναι πολύ ένας ανιχνευτής spyware κατά παραγγελία. Αφού το κατεβάσετε, απλά ανοίξτε το αρχείο ComboFix.exe για να ξεκινήσετε αμέσως όλη την διαδικασία.

Εδώ είναι πώς λειτουργεί: Το ComboFix δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου των Windows πριν από οτιδήποτε άλλο, ακολουθούμενη από τη δημιουργία ενός σημείου επαναφοράς συστήματος. Μετά από αυτό, η σάρωση ξεκινά αυτόματα και βλέπετε τα αποτελέσματα να συμπληρώνονται στη γραμμή εντολών .

Όταν ολοκληρωθεί η σάρωση spyware, δημιουργείται ένα αρχείο καταγραφής στο C: \ ComboFix.txt και στη συνέχεια ανοίγει για να διαβάσετε. Είναι εκεί που μπορείτε να δείτε αν εντοπίστηκε και αφαιρέθηκε κάποιο λογισμικό υποκλοπής spyware και ποια από αυτά βρέθηκαν αλλά δεν αφαιρέθηκαν (τα οποία μπορείτε να διαγράψετε με μη αυτόματο τρόπο ή να χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο εργαλείο για να τα καταργήσετε).

Λήψη του ComboFix

Το ComboFix λειτουργεί μόνο σε Windows 8 (όχι 8.1), 7, Vista και XP. Περισσότερο "

Περισσότερα μη-έτσι-δωρεάν Spyware αφαίρεσης

Τα ακόλουθα είναι μερικά άλλα προγράμματα που δεν είναι δωρεάν, αλλά παρέχουν σταθερές, πάντοτε προστατευμένες αντι-κατασκοπευτικές ασπίδες καθώς και σαρωτές / αφαίρεσης spyware κατά παραγγελία και αυτόματες ενημερώσεις:

Σημείωση: Εκτός από την προσφορά έκπτωσης για το πρώτο έτος, τα περισσότερα από αυτά τα επαγγελματικά προγράμματα προστασίας από spyware μπορούν να δοκιμαστούν δωρεάν για μια εβδομάδα περίπου, συνήθως μέχρι 30 ημέρες, οπότε φροντίστε να τα ελέγξετε πριν δεσμευθείτε να αγοράσετε κάτι .