Τι είναι ένα έξυπνο ηχείο;

Ξεκινώντας με έξυπνα ηχεία - Google vs. Apple vs Amazon

Ένα έξυπνο ηχείο είναι μια συσκευή που όχι μόνο μπορεί να αναπαράγει την αγαπημένη σας μουσική, αλλά μπορεί να παρέχει απαντήσεις από προφορικά εισαγόμενες ερωτήσεις και ακόμη και να ελέγχει τμήματα του σπιτιού σας μέσω μιας ενσωματωμένης δυνατότητας "home assistant". Ένα έξυπνο ηχείο επεκτείνει σε μεγάλο βαθμό αυτό που συνήθως θεωρούμε ως ένα σύστημα αναπαραγωγής μουσικής.

Αυτό σημαίνει ότι ένας έξυπνος ομιλητής μπορεί να χρησιμεύσει ως κεντρική πηγή πληροφοριών (καιρός, λεξικό, κυκλοφορία, οδηγίες κ.λπ.), καθώς και ως βοηθός στο σπίτι, ο οποίος μπορεί να παρέχει έλεγχο των κοινών οικιακών καθηκόντων, έλεγχος (θερμοστάτης), φωτισμός, κλειδαριές πόρτας, σκίαση παραθύρων, παρακολούθηση ασφαλείας και πολλά άλλα.

Ας εξερευνήσουμε τις δυνατότητες λίγο περισσότερο.

Χαρακτηριστικά Core Smart Speaker

Παρόλο που δεν υπάρχουν επίσημα βιομηχανικά πρότυπα για το τι χαρακτηρίζει ένα προϊόν ως έξυπνο ηχείο, η ετικέτα εφαρμόζεται σε αυτόνομες συσκευές ήχου που ενσωματώνουν τα ακόλουθα βασικά χαρακτηριστικά.

Γιατί μπορεί να θέλετε ένα έξυπνο ηχείο

Στον σημερινό κόσμο, υπάρχουν κάποιες καλές αιτίες για να αγοράσετε ένα έξυπνο ομιλητή.

Γιατί δεν μπορεί να θέλετε έναν έξυπνο ηχείο

Η κατώτατη γραμμή

Η διαθεσιμότητα έξυπνων ηχείων προσθέτει μια άλλη διάσταση τόσο στην οικιακή ψυχαγωγία όσο και στο σπίτι. Συνδυάζοντας τη δυνατότητα να ακούτε μουσική, με την ικανότητα να εκτελείτε άλλα προσωπικά και οικιακά καθήκοντα, σίγουρα αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο εκτιμούμε την ανάγκη για παραδοσιακό ραδιόφωνο / ξυπνητήρι και συμπαγή μίνι ηχητικά συστήματα. Είτε επιλέγετε να βγάλετε το βύθισμα εξαρτάται από εσάς, αλλά ακριβώς όπως είναι δύσκολο να βρείτε μια τηλεόραση που δεν είναι έξυπνη, το έξυπνο ηχείο μπορεί τελικά να ωθήσει τα παραδοσιακά συμπαγή μουσικά συστήματα από τα ράφια των καταστημάτων.

Υπάρχουν πιο περίπλοκα πράγματα από τους ομιλητές στην έξυπνη εγχώρια αγορά που μετατρέπονται σε καταναλωτές. Έχετε διαβάσει!