Πολιτική ασύρματης περιαγωγής T-Mobile

Η T-Mobile ONE θέτει όρια περιαγωγής αλλά δεν χρεώνει για χρήση περιαγωγής

Η T-Mobile παρέχει υπηρεσίες φωνής και δεδομένων για τηλέφωνα και άλλες κινητές συσκευές στις Η.Π.Α. και αλλού. Το βασικό σχέδιο T-Mobile ONE της εταιρείας για τηλέφωνα, το οποίο αντικατέστησε τα προηγούμενα σχέδια της εταιρείας , περιλαμβάνει απεριόριστη ομιλία, κείμενο και δεδομένα σε όλη τη Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένου του Μεξικού και του Καναδά.

Οι συνεργάτες της T-Mobile με άλλους ασύρματους μεταφορείς σε περιοχές όπου η T-Mobile δεν προσφέρει υπηρεσίες. Όταν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας σε μία από αυτές τις περιοχές, περιαγείτε . Δεν υπάρχουν χρεώσεις περιαγωγής για κλήσεις ή χρήση δεδομένων σε αυτούς τους τομείς, αλλά το σχέδιό σας έχει όριο περιαγωγής.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία περιαγωγής δεδομένων εσωτερικού

Εάν διαθέτετε T-Mobile ONE ή το πιο πρόσφατο πρόγραμμα απλής επιλογής, το όριο περιαγωγής σας είναι 200MB οικιακών δεδομένων ανά μήνα. Δεν πληρώνετε τέλη περιαγωγής, αλλά όταν φτάσετε στο όριο οικιακής περιαγωγής δεδομένων, η πρόσβαση στα δεδομένα ενώ η περιαγωγή είναι απενεργοποιημένη μέχρι να επιστρέψετε σε μια περιοχή με κάλυψη της T-Mobile ή μέχρι την αρχή της επόμενης περιόδου χρέωσής σας. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να αγοράσετε επιπλέον ημερήσια περιαγωγή δεδομένων περιαγωγής δεδομένων διάρκειας μίας ημέρας 10MB ή επτά ημερών 50MB.

Η T-Mobile στέλνει μια προειδοποίηση όταν φτάσετε το 80% της μηνιαίας κατανομής περιαγωγής σε εγχώρια δεδομένα. Λαμβάνετε άλλη ειδοποίηση όταν φτάσετε το 100%. Μπορείτε επίσης να δείτε τη χρήση σας στην εφαρμογή T-Mobile στη συσκευή σας.

Όπου κι αν βρίσκεστε - περιαγωγή ή όχι - μπορείτε πάντα να συνδεθείτε με δεδομένα χρησιμοποιώντας ένα σήμα Wi-Fi.

Συμβουλές για τη μείωση της χρήσης δεδομένων κατά την περιαγωγή

Για να μειώσετε τη χρήση δεδομένων κατά την περιαγωγή:

Το πακέτο προσθήκης T-Mobile ONE Plus

Η T-Mobile προσφέρει δύο πρόσθετα πακέτα στο βασικό της σχέδιο T-Mobile ONE: T-Mobile ONE Plus και T-Mobile ONE Plus διεθνή. Το εγχώριο πακέτο περιλαμβάνει:

Διεθνές πακέτο προσθήκης T-Mobile ONE Plus

Για την καλύτερη εμπειρία στο εξωτερικό, η T-Mobile προσφέρει στους πελάτες της το προαιρετικό πακέτο προσθήκης T-Mobile ONE Plus International . Τα χαρακτηριστικά του διεθνούς σχεδίου περιλαμβάνουν: