Το Web Design είναι όλες τις ώρες

Εργασία με το Night Shift ως σχεδιαστής ιστοσελίδων

Είμαι ελεύθερος για λίγο και ένα από τα πράγματα που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι έβαλα τις δικές μου ώρες. Αλλά πριν ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας, εργάστηκα για πάνω από 10 χρόνια ως επαγγελματίας σχεδιαστής ιστοσελίδων για μια επιχείρηση. Ένα από τα ωραία πράγματα για την εργασία για μια επιχείρηση είναι η ασφάλεια της εργασίας. Είχα ασφάλιση υγείας και είχα κανονικό paycheck. Αλλά ένα μεγάλο μειονέκτημα ήταν οι ώρες.

40 ώρες εργασίας Τι; - Η εργασία σχεδίασης ιστοσελίδων είναι περισσότερο σαν 60-80 ώρες την εβδομάδα

Όταν ήμουν carpooling να και από την εργασία δεν ήταν τόσο άσχημα. Ήμουν τελευταίος στο πρόγραμμα pickup, έτσι δούλεψα πάντα τουλάχιστον 9,5 ώρες ημερών και συχνά δούλεψα μόνο και μόνο επειδή η διαδρομή μου δεν ήταν ακόμα εκεί. Αλλά αφού πήρα ένα φορητό υπολογιστή, οι ώρες μου πυροβόλησαν. Μετά από όλα, θα μπορούσα να δουλέψω από το σπίτι.

Στην πραγματικότητα, ο καθένας που ήξερα ότι εργάστηκε τουλάχιστον 60 ώρες την εβδομάδα. Το μεγαλύτερο μέρος ήταν επειδή αγαπάμε την εργασία, αλλά μερικές φορές είναι ωραίο να ξεφύγουμε από τον υπολογιστή και να σταματάμε να σκεφτόμαστε σε ετικέτες HTML. Όταν δουλεύεις πολλές ώρες την εβδομάδα, είναι δύσκολο να το αφήσεις.

Διακοπές - Αυτός ο Λόγος Φαίνεται Familiar - Work Web Design συμβαίνει και στις διακοπές

Κατά ειρωνικό τρόπο, μου είπε ένας φίλος ότι ως ελεύθερος επαγγελματίας δεν θα είχα πλέον χρόνο για διακοπές, γιατί πάντα εργαζόμουν για να φτιάξω νέες θέσεις εργασίας. Αλλά παίρνω περισσότερο χρόνο από ό, τι έχω δουλέψει για μια εταιρεία.

Η δουλειά μου ως συντήρηση στο Web απαιτούσε ότι εγώ και η ομάδα μου είχαμε τη δυνατότητα να διορθώσουμε προβλήματα όποτε εμφανίστηκαν. Ένα χρόνο, κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου έργου, κάθε μεγάλη ενημέρωση είχε προγραμματιστεί για ένα τριήμερο Σαββατοκύριακο για να μας δώσει και περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουμε το έργο, πριν η υπόλοιπη εταιρεία επιστρέψει στη δουλειά. Μεγάλη θεωρητικά, εκτός από το γεγονός ότι ως μισθωτοί δεν πληρώνονταν για εκείνες τις μέρες και σε πολλές περιπτώσεις δεν του χορηγήθηκε κανένα συμπέρασμα για να αντισταθμίσει τις χαμένες διακοπές. Μην με ενοχλείτε, δεν προσφέρθηκε χρόνος, δεν θα μπορούσαμε να το πάρουμε όταν το ζήτησα λόγω της φύσης της δουλειάς μας.

Όταν εγκατέλειψα την πρώτη μου δουλειά στο Web designer, είχα συγκεντρώσει 8 εβδομάδες αμειβόμενων διακοπών. Έμαθα μετά από αυτή τη δουλειά να αρχίσω να παίρνω τις διακοπές μου έτσι ώστε να μην το χάσω (οι περισσότερες εταιρείες έχουν ένα όριο για το πόσο χρόνο μπορείς να συγκεντρώσεις). Ήταν ένα μεγάλο κομμάτι μετρητών, αλλά η λήψη του χρόνου θα ήταν καλύτερο.

Πιστέψτε με, Υπάρχει ένα ρολόι 3 ωρών στο πρωί - Web Design Work είναι 24/7

Πριν δουλέψω ως webmaster, σκέφτηκα ότι η μόνη 3η ημέρα της ημέρας ήταν στα μέσα του απόγευμα. Οχι. Μια εταιρεία στην οποία εργάστηκα είχε ένα πρόγραμμα για την ομάδα σχεδιασμού. Που την εποχή εκείνη μισούσα. Αλλά όταν μετακόμισα σε άλλη εταιρεία που δεν είχε προγραμματισμό ετοιμότητας, ήμουν χαρούμενος. Μέχρι να καταστεί προφανές ότι σήμαινε ότι οποιοσδήποτε στην ομάδα θα μπορούσε να κληθεί ανά πάσα στιγμή για οποιονδήποτε λόγο. Ποτέ δεν νόμιζα ότι θα χάσω τον τηλεειδοποιητή.

4PM την Παρασκευή είναι ένας πολύ καλός χρόνος για να ξεκινήσει ένα έργο - Πελάτες εταιρικού σχεδιασμού ιστοσελίδων δεν είναι πλέον οργανωμένοι από ανεξάρτητους πελάτες

Ειδικά αν το έργο πρέπει να είναι ζωντανό τη Δευτέρα στις 7πμ. Έχω κερδίσει τη φήμη για την κατασκευή ιστοσελίδων γρήγορα. Αυτό μπορεί να φανεί καλό, αλλά αυτό που τελικά συνέβη ήταν ότι οι άνθρωποι που ζήτησαν τις σελίδες έγιναν ολοένα και περισσότερο εφησυχασμένοι. "Ήξεραν" ότι αν μου έκαναν μια μακέτα θα έκανα τη σελίδα ζωντανή σε μια ώρα. Και ακόμη και εκείνοι που δεν με γνώρισαν τόσο γρήγορα, θα έριχναν τα έργα στην αγκαλιά μου την τελευταία στιγμή και αναμένω από μένα να τα βγάλω. Το λυπηρό είναι ότι ως το τελικό βήμα σε μια διαδικασία σχεδιασμού, θα είστε σχεδόν πάντα αυτός που κατηγορείται αν δεν πάει ζωντανά εγκαίρως. Ακόμη και αν σας δόθηκε μόνο το περιεχόμενο 5 λεπτά πριν από την εκτόξευση.

Πάρτε Into Web Design επειδή είναι διασκεδαστικό

Αλλά μην εκπλαγείτε αν και μέσα στη διασκέδαση υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι ενοχλητικά.

Για όλες τις καταγγελίες, το έχω κάνει από το 1995, οπότε δεν μπορεί να είναι τόσο κακό, έτσι;