Ο εύκολος τρόπος για να προσθέσετε ένα PDF στον ιστότοπό σας

Προσθέστε αρχεία PDF με δυνατότητα λήψης στον ιστότοπό σας για περίπλοκες πληροφορίες

Μία ερώτηση που ζητάω συχνά από τους πελάτες είναι η μορφή που πρέπει να χρησιμοποιούν για να προσθέσουν έγγραφα στην ιστοσελίδα τους. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτά τα έγγραφα δημιουργήθηκαν στο Microsoft Word, αλλά δεν έχουν όλοι εκείνο το λογισμικό. Για το λόγο αυτό, και άλλα (μέγεθος αρχείου, αρχεία είναι επεξεργάσιμα κ.λπ.), πιθανότατα δεν θα θέλετε να προσθέσετε έγγραφα που αντιμετωπίζουν πελάτες στον ιστότοπό σας ως αρχείο Word. Αντ 'αυτού, η μορφή αρχείου που συστήνω είναι ένα PDF.

Η μορφή PDF της Adobe, η οποία αντιπροσωπεύει το Portable Document Format, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε έγγραφα σε έναν ιστότοπο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν τα εν λόγω έγγραφα πρέπει να εκτυπωθούν ή αν είναι υπερβολικά περίπλοκα, καθιστώντας δύσκολη την τοποθέτηση του περιεχομένου για μια ιστοσελίδα. Ένα κοινό παράδειγμα αυτού θα είναι οι ιατρικές μορφές που θα πρέπει να ολοκληρωθούν πριν από την είσοδο ενός νέου ασθενούς για μια επίσκεψη γραφείου.

Το να επιτρέπεται σε έναν ασθενή να επισκέπτεται τον ιστότοπο για να κάνει λήψη και εκτύπωση αυτής της φόρμας πριν από την επίσκεψή του είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από το να έχει το γραφείο ταχυδρομείο ένα φυσικό αντίγραφο της φόρμας σε αυτόν τον ασθενή - και χρησιμοποιώντας ένα PDF που τυπώνεται και συμπληρώνεται με το χέρι είναι επίσης συχνά πιο επιθυμητό από τη συλλογή αυτών των πληροφοριών μέσω μιας φόρμας ιστού λόγω της πιθανής ευαίσθητης φύσης των πληροφοριών που συλλέγονται (και των αυστηρών απαιτήσεων ασφαλείας που θα πρέπει να τηρεί ο ιστότοπός σας για τη συλλογή των δεδομένων αυτών).

Αυτό το παράδειγμα μιας ιατρικής φόρμας είναι ένας μόνο λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα PDF. Άλλες συνήθεις χρήσεις που έχω δει περιλαμβάνουν:

Τελικά, η προσθήκη ενός PDF σε έναν ιστότοπο είναι απίστευτα εύκολο να γίνει. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πόσο εύκολο είναι να συμπεριλάβετε ένα αρχείο PDF στον ιστότοπό σας.

Βήμα 1 - Χρειάζεστε ένα PDF

Το πρώτο βήμα αυτής της διαδικασίας είναι η δημιουργία του PDF. Ενώ μπορείτε να αγοράσετε την επαγγελματική έκδοση του Adobe Acrobat για να δημιουργήσετε αυτά τα έγγραφα, μπορείτε να το κάνετε και από πολλές άλλες εφαρμογές, όπως το Microsoft Word, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Εκτύπωση" και επιλέγοντας το PDF ως επιλογή.

Αν αυτό δεν είναι διαθέσιμο για εσάς, υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα δωρεάν εργαλεία μετατροπής PDF, όπως το PDF Converter, το Online2PDF, το CutePDF και πολλά άλλα. Παρόλο που έχω μια πλήρη έκδοση του Acrobat, έχω χρησιμοποιήσει το Bullzip PDF για πολλά χρόνια για να δημιουργήσω έγγραφα PDF όπως απαιτείται σε άλλα συστήματα.

Μόλις έχετε έτοιμο το αρχείο PDF, μπορείτε να μεταβείτε στο επόμενο βήμα.

Βήμα 2 - Ανεβάστε το PDF σας

Θα χρειαστεί να προσθέσετε το PDF στο περιβάλλον φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ενώ ορισμένοι ιστότοποι που χρησιμοποιούν ένα CMS ενδέχεται να έχουν ενσωματωθεί αυτή η λειτουργικότητα, σε άλλες περιπτώσεις απλά θα χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο πρόγραμμα FTP για να προσθέσετε αυτά τα αρχεία στους καταλόγους του ιστοτόπου σας.

f έχετε πολλά αρχεία PDF, είναι καλύτερα να τα κρατήσετε σε ξεχωριστό κατάλογο από τα αρχεία HTML. Η προσθήκη αυτών των PDF σε ένα φάκελο με ένα όνομα όπως "έγγραφα" είναι μια αρκετά κοινή πρακτική. Αυτό θα διευκολύνει τις μελλοντικές ενημερώσεις και να εντοπίσει πού βρίσκονται αυτά τα αρχεία (είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο τα γραφικά αρχεία του ιστότοπού σας βρίσκονται μέσα σε ένα φάκελο που ονομάζεται "εικόνες" κ.λπ.).

Βήμα 3 - Σύνδεση με το PDF

Με το PDF (ή τα PDF) που είναι τώρα στη θέση του, απλά πρέπει να συνδεθείτε με αυτά. Μπορείτε να συνδέσετε το αρχείο PDF όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο αρχείο - απλώς προσθέστε μια ετικέτα αγκύρωσης γύρω από το κείμενο ή την εικόνα που θέλετε να συνδέσετε στο PDF και εισάγετε τη διαδρομή του αρχείου. Για παράδειγμα, ο σύνδεσμός σας θα μπορούσε να σας αρέσει αυτό:

Κείμενο συνδέσμου εδώ

Πρόσθετες συμβουλές:

  1. Σε πολλά χρόνια, πολλοί ιστότοποι θα συνδεθούν με την τοποθεσία του Acrobat Reader στο Web για να βοηθήσουν άτομα που ενδέχεται να μην έχουν αυτό το λογισμικό να το κατεβάσουν, ώστε να μπορούν να δουν το αρχείο σας. Η πραγματικότητα είναι ότι τα τρέχοντα προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο θα εμφανίζουν στην πραγματικότητα PDF έγγραφα in-line. Αυτό σημαίνει ότι, από προεπιλογή, δεν τις κατεβάζουν στον υπολογιστή του χρήστη, αλλά θα εμφανίζονται απευθείας σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Εξαιτίας αυτού, δεν είναι απαραίτητο σήμερα να συμπεριλάβετε το σύνδεσμο για να κατεβάσετε το λογισμικό, αλλά αν προτιμάτε να το κάνετε, σίγουρα δεν μπορεί να βλάψει (μπορεί να κάνει το site σας να αισθάνεται λίγο χρονολογημένο, ωστόσο)
  2. Χρησιμοποιήστε αρχεία Acrobat για έγγραφα που δεν θέλετε να μπορούν να επεξεργάζονται οι χρήστες κάνοντάς τους ασφαλή αρχεία PDF. Να θυμάστε ότι εάν κάποιος διαθέτει μια επαγγελματική έκδοση του λογισμικού, θα είναι σε θέση να κάνει αλλαγές εκτός αν προστατεύετε το έγγραφο από το να επιτρέπονται αυτές οι αλλαγές.