Οι 8 καλύτερες φορητές γεννήτριες για αγορά το 2018

Μην αφήνετε έξω στο σκοτάδι χωρίς ένα

Είτε πρόκειται για τυφώνα, χιονοθύελλα ή για καλοκαιρινό ντους, όταν η ισχύς σβήσει, θα θέλατε κάτι αξιόπιστο για να σας βοηθήσει να συνεχίσετε μέχρι να επανέλθει ο ηλεκτρισμός. Η εξάρτησή μας από την ηλεκτρική ενέργεια για την εξουσία των συσκευών μας, των smartphones και των υπολογιστών είναι κάτι που θεωρούμε δεδομένο μέχρι να αφαιρεθεί (έστω και για λίγα λεπτά). Όταν το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας πέσει κάτω, κοιτάξτε μια φορητή γεννήτρια για μια άριστη βραχυπρόθεσμη λύση για να επιστρέψετε στο διαδίκτυο χωρίς έξοδα ή συντήρηση μιας γενικής γενιάς γεννήτριας. Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας για τις καλύτερες φορητές γεννήτριες για εκείνες τις στιγμές που είστε κολλημένοι στις σκοτεινές εποχές.

Με βάρος μόνο 48 κιλών, το WEN 56200i είναι μια φανταστική επιλογή για φορητές γεννήτριες και αποτελεί μια εύκολη στη χρήση λύση για την επιλογή του ρολογιού. Διαθέτοντας ένα εξαιρετικά ήσυχο επίπεδο λειτουργίας (51 ντεσιμπέλ) που είναι μαλακότερο από την τυπική έξοδο όγκου δύο συνομιλητών, το WEN προσφέρει 2.000 Watt και 1.600 Watt για την τροφοδότηση των αντικειμένων και των συσκευών σας. Με δύο εισόδους 120V τριών ακίδων, μία είσοδο 12V DC και μία θύρα USB 5V, υπάρχουν περισσότερα από αρκετά βύσματα για να κρατάτε τις συσκευές σας, καθώς και τα φορητά σας ηλεκτρονικά, φορτισμένες.

Συνολικά, η δεξαμενή ενός γαλλονιού μπορεί να παράσχει έξι ώρες τροφοδοσίας για τα gadgets και τις συσκευές σε χρόνο εκτέλεσης φορτίου 50%. Επιπλέον, το WEN προσφέρει τόσο αυτόματη απενεργοποίηση χαμηλού πετρελαίου όσο και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου για να αποτρέψει τυχόν ζημιές της γεννήτριας και των ηλεκτρονικών σας συσκευών ενώ είναι συνδεδεμένο. Για να μεγιστοποιηθεί η ισχύς της γεννήτριας, η ενεργοποίηση του Eco Mode θα επιτρέψει την αυτόματη ενεργοποίηση του κινητήρα της γεννήτριας ρυθμίστε την κατανάλωση καυσίμου. Αυτό θα βοηθήσει στην επέκταση της ζωής της γεννήτριας, ώστε να μεγιστοποιηθεί η χωρητικότητα του καυσίμου, ενώ εξακολουθεί να τροφοδοτεί οποιοδήποτε στοιχείο που είναι συνδεδεμένο.

Εάν εργάζεστε με έναν περιορισμένο προϋπολογισμό ή απλά θέλετε κάτι βασικό, η φορητή γεννήτρια WEN 56180 είναι ιδανική για να βεβαιωθείτε ότι τα τρόφιμα στο ψυγείο δεν αλλοιώνουν ή ότι υπάρχει αρκετό φως ενώ κάμπινγκ κάτω από το φεγγάρι. Με μια δεξαμενή αερίου 1,45-γαλόνι, το 56180 μπορεί να σας κρατήσει στο φορτίο 50 τοις εκατό για περίπου 7,5 ώρες. Λειτουργώντας σε 1.800 κυματισμούς και 1.500 Watt, έχει αρκετή ισχύ τόσο για έκτακτες ανάγκες όσο και για ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Υπάρχουν τρεις συνολικές έξοδοι (δύο τρισδιάστατες επιλογές 120V και ένα αναπτήρα τσιγάρων 12V).

Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένα κιτ τροχών, αλλά μπορεί κανείς να το αγοράσει ξεχωριστά. Τα καλά νέα είναι ότι στα 50 κιλά το WEN 56180 είναι αρκετά ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά. Επιπλέον, η χαμηλή ισχύς εξόδου απαιτεί λιγότερη παραγωγή θορύβου (έχει βαθμολογία 63 decibel). Προσθέστε ένα χαρακτηριστικό χαμηλής απενεργοποίησης πετρελαίου και εξακολουθείτε να περιλαμβάνεται κάποια προληπτική φροντίδα σε αυτό το εύρος τιμών ώστε να μην καταστραφεί η γεννήτρια.

Αν ψάχνετε για μια ήσυχη φορητή γεννήτρια, ελέγξτε το Yamaha EF2000iS και τη βαθμολογία 51,5 decibel για τον καλύτερο συνδυασμό μεγέθους και απόδοσης. Οι γεννήτριες αναστροφέων αντλούν ενέργεια από σταθερή πηγή DC, συνηθέστερα μπαταρία αυτοκινήτου, η οποία συμβάλλει στη διατήρηση των μειωμένων επιπέδων θορύβου συγκριτικά με μεγαλύτερες γεννήτριες βενζίνης ή προπανίου. Με ισχύ μόλις 1.600 watt εξόδου AC με μέγιστο 2.000 watt, υπάρχει αρκετή ισχύς εδώ (13.3 / 16.7 αμπέρ σε 120V) για κατασκήνωση όπου η ήρεμη απόδοση γίνεται για να μην διαταραχθεί η άγρια ​​φύση.

Ευτυχώς, το Yamaha των 44 λιβρών δεν αισθάνεται ιδιαίτερα βαρύ, το οποίο είναι ιδανικό για τις συνεχείς 10,5 ώρες λειτουργίας του με φορτίο 25 τοις εκατό σε ένα δοχείο αέριου 1,1 γαλλικού αέρος. Επιπλέον, υπάρχει μια πρόσθετη επιλογή σύνδεσης για το ζευγάρωμα του Yamaha με μια δεύτερη μονάδα για να ενισχύσει την ισχύ σε πλήρη 30 αμπέρ. Πέρα από τις επιλογές ισχύος, υπάρχει μια αυτόματη προστασία απενεργοποίησης και προστασίας από υπερβολική τάση, καθώς και ένας οικονομικός ή οικονομικός διακόπτης που βοηθάει στη διατήρηση της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας για να διαδοθεί η διαθέσιμη διάρκεια ζωής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Το Honda EU2000i, που εκτελείται σε μόλις 59 ντεσιμπέλ, είναι ελαφρύ, ανθεκτικό και φιλικό προς το χρήστη. Ζυγίζοντας μόλις 46 κιλά και διαθέτει δεξαμενή καυσίμου 1,1 λίτρων, υπάρχει αρκετή ισχύς για τέσσερις ώρες λειτουργίας με φορτίο 100 τοις εκατό και περίπου 9,6 ώρες με φορτίο 25 τοις εκατό. Η συμπερίληψη δύο πρίζες AC και μία έξοδος DC προσφέρει ευελιξία για διαφορετικούς τύπους επαναφορτιζόμενων αντικειμένων ή για τη διατήρηση ψυγείου, τηλεόρασης ή laptop.

Η συμπερίληψη χαρακτηριστικών όπως η Eco-γκάζι και η καθαρή απόδοση βοηθούν επίσης να εξηγηθεί η πιο ακριβή τιμή έναντι του πλησιέστερου ανταγωνισμού. Τα 2.000 watt ισχύος εκκίνησης και 1.600 watt τρέχουσας ισχύος διατηρούν εξαιρετική απόδοση καυσίμου. Υπάρχει επίσης μια τυπική προειδοποίηση λαδιού για σωστή συντήρηση του κινητήρα, καθώς και ένα χαρακτηριστικό προστασίας κυκλώματος για να αποφευχθεί η υπερφόρτωση της γεννήτριας. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε το EU2000i σε συνδυασμό με μια παρόμοια μονάδα και να λάβετε διπλάσια ισχύ. Συνολικά, με την εξαιρετική εγγύηση τριών ετών της Honda πίσω της, το EU2000i είναι μια θαυμάσια επιλογή που είναι τόσο μικρή όσο και ήσυχη.

Ισχυρή και ευέλικτη, η φορητή γεννήτρια σειράς Briggs & Stratton 30651 P2200 PowerSmart είναι μια εξαιρετική επιλογή για εύκολη μεταφορά. Η σχεδίαση της λαβής H επιτρέπει στη γεννήτρια να μετακινείται εύκολα μέσω ενός ατόμου ή επιτρέπει σε δύο άτομα να μοιράζονται ομοιόμορφα το βάρος και να μετακινούν τη γεννήτρια.

Με κινητήρα 111cc, τα 2.200 αρχικά βάρη και τα 1.700 ρεύματα ισχύος ισχύουν για οκτώ ώρες λειτουργίας στη δεξαμενή αέριου ενός αέρος με φορτίο 25 τοις εκατό. Το Briggs & Stratton, με δυνατότητα χρήσης περισσότερων οικιακών συσκευών 120V, περιλαμβάνει τεχνολογία μετατροπέων για να βοηθήσει στην τροφοδοσία φορητών ηλεκτρονικών όπως ένα smartphone, tablet ή φορητό υπολογιστή. Στα 59 δισεκατομμύρια της λειτουργικής ισχύος, είναι πιο ήσυχο από τον ήχο μιας συνηθισμένης συνομιλίας ανάμεσα σε δύο άτομα, οπότε δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τη γεννήτρια που παρεμβαίνει στην καθημερινή σας ζωή ενώ εκτελείται στο παρασκήνιο.

Επιπλέον, ο ίδιος ο πίνακας ελέγχου περιλαμβάνει τρεις συνολικές εξόδους (ένα DC και δύο οικιακά), καθώς και έναν προσαρμογέα USB. Για ακόμα περισσότερη ισχύ, το Briggs & Stratton μπορεί να συνδεθεί σε μια δεύτερη μονάδα για να δημιουργήσει μια ακόμα ισχυρότερη πηγή ενέργειας και να κρατήσει περισσότερα από τα φώτα. Με μια λειτουργία PowerSmart που ρυθμίζει αυτόματα τις στροφές του κινητήρα για εξοικονόμηση ενέργειας, η φορητή γεννήτρια Briggs & Stratton είναι μια εξαιρετική επιλογή ελαφρού βάρους.

Όταν ζητούνται μόνο τα βασικά, η φορητή γεννήτρια Suaoki 220Wh / 20.000mAh είναι η πρώτη και καλύτερη επιλογή σας. Ενώ πολλοί θα μπορούσαν να θεωρήσουν ότι είναι μια υπερμεγέθη μπαταρία, το Suaoki κινείται σε έδαφος γεννήτριας επειδή έχει δύο πρίζες AC. Το ένα έχει σχεδιαστεί για διεθνή χρήση και απαιτεί έναν προσαρμογέα για χρήση από τον Η.Π.Α. (ο οποίος πωλείται ξεχωριστά) και ο δεύτερος είναι η τυπική βόρεια αμερικανική πρίζα. Υπάρχουν επίσης δύο έξοδοι 12V που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον ενσωματωμένο προσαρμογέα τσιγάρων, καθώς και δύο 5V θύρες USB. Ένα πλήρως φορτισμένο Suaoki μπορεί να τροφοδοτήσει ένα smartphone περισσότερες από 20 φορές και είναι περισσότερο από ικανό να τροφοδοτεί τηλεόραση, μίνι ψυγείο ή άλλα οικιακά ηλεκτρονικά που είναι έτοιμα για έξοδο AC.

Η επαναφόρτιση του Suaoki είναι μια αύρα, χάρη στη δική του μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής πυκνότητας, η οποία μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε μια πρίζα τοίχου στο σπίτι ή να χυθεί μέσω του ήλιου μέσω οποιουδήποτε συμβατού ηλιακού πίνακα. Ζυγίζοντας μόλις έξι λίβρες χωρίς φορτιστή, η μονάδα μπορεί εύκολα να τραβηχτεί γύρω με την ενσωματωμένη χειρολαβή. Μια άλλη ωραία προσθήκη είναι ο διακόπτης τύπου rocker που σας βοηθάει να εντοπίσετε γρήγορα εάν η μονάδα είναι ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη, έτσι ώστε να μη διοχετεύετε κατά λάθος ενέργεια. Με μέγεθος μόλις 9,8 x 6,3 x 3,4 ίντσες, είναι αρκετά εύκολο να στηριχτεί σε κομοδίνα ή τραπέζι και είναι εξίσου συμβατό με τον χώρο του κορμού σε ένα αυτοκίνητο ή SUV για να πάρει στο δρόμο.

Κινητό από έναν κινητήρα 7000 εκκίνησης watt, η φορητή γεννήτρια Briggs & Stratton 30663 είναι η κρέμα της λαμπρής ισχύος. Διαθέτει περισσότερη από 25% ισχύς κύματος, έτσι ώστε να μπορείτε να τρέχετε ταυτόχρονα τις συσκευές και τα ηλεκτρικά εργαλεία. Ο κινητήρας 7.5-γαλόνι μπορεί να λειτουργεί για περισσότερες από εννέα συνεχείς ώρες σε φορτίο 50 τοις εκατό. Η ενεργοποίηση του κινητήρα 30663 είναι ένα κινούμενο κιβώτιο με ηλεκτρική εκκίνηση ή απομακρυσμένη διαδρομή ως αντίγραφο ασφαλείας σε περίπτωση που ο ηλεκτρικός κινητήρας σβήσει για οποιονδήποτε λόγο.

Η μετακίνηση του 30663 γύρω είναι "εύκολη", αν και σε 221 λίβρες, δεν είναι κάτι που θα θελήσετε να χειριστείτε μόνοι σας. Ευτυχώς, η συμπερίληψη των τροχών 12 ιντσών, ποτέ χωρίς κίνηση, εξασφαλίζει ότι η φορητότητα δεν αποτελεί πρόβλημα. Με τέσσερις διαθέσιμες εξόδους 120V, καθώς και μία απλή έξοδο 120 / 2140V 30-amp, υπάρχει αρκετή συνδεσιμότητα για πολλά αντικείμενα. Επιπλέον, η διατήρηση του κινητήρα σε κορυφαία μορφή είναι εύκολη, χάρη στην προστασία του διακόπτη προστασίας, τα καλύμματα εξόδου από καουτσούκ και ένα μετρητή ωρών που βοηθούν στην μέτρηση της απόδοσης.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .