Ένας οδηγός για την αναπαραγωγή παιχνιδιών Boy Advance Titles σε Nintendo 3DS ή 3DS XL

Ούτε το Nintendo 3DS ούτε το Nintendo 3DS XL μπορούν να παίξουν φυσικά cartridges του Game Boy Advance .

Η Nintendo δεν έχει προσφέρει τα παιχνίδια Game Boy Advance στο ευρύ κοινό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στην εικονική κονσόλα του eShop .

Ενώ τα δύο συστήματα είναι συμβατά με τα παιχνίδια Nintendo DS , αν θέλετε κάποια δράση Game Boy Advance, θα πρέπει να πάτε πίσω στο καλό Nintendo DS Phat ή το Nintendo DS Lite .

Πρόγραμμα Πρεσβευτών

Εάν είστε ένας πρεσβευτής της Nintendo 3DS , δικαιούστε να κατεβάσετε δωρεάν πολλά παιχνίδια Game Boy Advance!

Τα παιχνίδια που είναι μέρος του προγράμματος Ambassador τρέχουν απλά στο 3DS μέσω ενός εικονικού, προσομοιωμένου Game Boy Advance. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με μερικά κανονικά παιχνίδια της Virtual Console όπως υποστήριξη για αποθηκευμένα κράτη και τη δυνατότητα ασύρματης συμμετοχής σε παιχνίδια για πολλούς παίκτες.

Πρέπει να συμμετέχετε στο πρόγραμμα Nintendo 3DS Ambassador για να αποκτήσετε αυτά τα παιχνίδια Game Boy Advance στο Nintendo 3DS.

Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για περισσότερες πληροφορίες, όπως το πρόγραμμα και για ποιο λόγο ξεκίνησε, για να δείτε αν δικαιούστε τα δωρεάν παιχνίδια και για μια λίστα με τα δωρεάν παιχνίδια Game Boy Advance με οδηγίες για τον τρόπο λήψης τους.