Ανασκόπηση εφαρμογών iPhone MSNBC

Αυτή η αναθεώρηση αναφέρεται σε μια πρόωρη έκδοση αυτής της εφαρμογής, η οποία κυκλοφόρησε το 2010. Οι λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής ενδέχεται να έχουν αλλάξει σε νεότερες εκδόσεις.

Το καλό

Το κακό

Αγορά / Λήψη στο iTunes

Το MSNBC έχει μια ενδιαφέρουσα, ενημερωτική και πολύχρωμη εφαρμογή ειδήσεων iPhone (Zumobi Inc, Free). Περιέχει πολύ καλές ειδήσεις, αλλά οι πολυάριθμες διαφημίσεις μπορούν να είναι συντριπτικές.

Καλό περιεχόμενο, αλλά ενοχλητικές διαφημίσεις

Σε αντίθεση με τις περισσότερες εφαρμογές ειδήσεων που χρησιμοποιούν την κύρια γραμμή πλοήγησης, η εφαρμογή MSNBC διαθέτει ένα πολύχρωμο, στρογγυλό μενού που είναι πάντα προσβάσιμο στο επάνω μέρος της εφαρμογής. Το μενού περιλαμβάνει μια ποικιλία τμημάτων, όπως US News, World News, Politics, Business και Sports.

Οι επικεφαλίδες ενημερώνονται μάλλον αρκετά γρήγορα και το MSNBC υποστηρίζει ειδοποιήσεις ώθησης για ειδοποιήσεις σπασμένων ειδήσεων. Ορισμένες άλλες εφαρμογές ειδήσεων προσφέρουν και αυτές τις ειδοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων των CNN Mobile και AP Mobile, αλλά το MSNBC το χρησιμοποιεί πιο συχνά (αν δεν σας αρέσουν αυτές οι ειδοποιήσεις, μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε στο μενού ρυθμίσεων).

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης ένα καλό περιεχόμενο βίντεο από τα προγράμματα MSNBC και NBC όπως το Morning Joe, το NBC Nightly News και το The Today Show. Τα βίντεο φορτώνονται γρήγορα όταν είναι συνδεδεμένα σε Wi-Fi (οι χρόνοι αποθήκευσης 3G και EDGE είναι πιο αργός) και ενημερώνονται λίγες μόλις ώρες μετά από αυτές τις εκπομπές που προβλήθηκαν αρχικά. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τα blogs και τις πηγές Twitter από προσωπικότητες του NBC όπως η Ann Curry, η Rachel Maddow και ο David Gregory.

Η περιήγηση στην εφαρμογή είναι αρκετά εύκολη και οι περισσότεροι τίτλοι συνοδεύονται από μια φωτογραφία μικρογραφίας. Σε ένα ωραίο νεύμα για τη χρήση ενός iPhone, μπορείτε επίσης να ορίσετε τίτλους για να "ρέει" ώστε να μπορείτε να σαρώσετε μέσα από αυτά με το ένα χέρι.

Ωστόσο, η εφαρμογή MSNBC αισθάνεται πιο εμπορική από πολλές άλλες. Η εφαρμογή σάς χτυπά με μια διαφήμιση σχεδόν σε κάθε ευκαιρία και ενώ αυτό αναμένεται από μια δωρεάν εφαρμογή, είναι κάπως συντριπτική κατά περιόδους.

Λίγα ενημερώσεις από την αρχική επισκόπηση

Αυτή η αναθεώρηση δημοσιεύτηκε αρχικά τον Μάρτιο του 2010. Στο παρελθόν έξι χρόνια, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει σχετικά με την εφαρμογή:

Η κατώτατη γραμμή

Υπάρχουν δύο πράγματα που μου αρέσει πολύ για την εφαρμογή iPhone του MSNBC - τις γρήγορες και συχνές ειδοποιήσεις σπασμένων ειδήσεων και την ποικιλία του περιεχομένου βίντεο . Ωστόσο, οι διαφημίσεις μπορούν να γίνουν σύντομα ένα drag, και πολλά από τα άρθρα προέρχονται από το The Associated Press, το οποίο έχει τη δική του εφαρμογή iPhone. Συνολική βαθμολογία: 3,5 αστέρια από τα 5.

Τι χρειάζεστε

Η εφαρμογή MSNBC είναι συμβατή με το iPhone και το iPod touch και θα χρειαστείτε iPhone OS 3.0 ή νεότερη έκδοση.

Αγορά / Λήψη στο iTunes

Αυτή η αναθεώρηση αναφέρεται σε μια πρόωρη έκδοση αυτής της εφαρμογής, η οποία κυκλοφόρησε το 2010. Οι λεπτομέρειες και τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής ενδέχεται να έχουν αλλάξει σε νεότερες εκδόσεις.