Τι είναι το Locker της Amazon και οι Hubs;

Οι υπηρεσίες παράδοσης του Amazon ενδέχεται να βρίσκονται ακριβώς γύρω από τη γωνιά σας

Το Amazon Locker προσφέρει ένα ασφαλές μέρος για να κρατάτε αντικείμενα όταν δεν θέλετε τα πακέτα να παραμένουν χωρίς επίβλεψη στο σπίτι ή το γραφείο σας αφού παραδοθούν. Επιλέγετε τη θέση του ντουλάπι κατά τη διαδικασία πληρωμής. Μόλις φτάσετε σε ένα ντουλάπι, το Amazon στέλνει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ντουλάπι, όπως τις ώρες που μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν και τον κωδικό που θα χρειαστεί να το ανοίξετε.

Το Amazon Locker επιλύει τα προβλήματα γύρω από τα αντικείμενα χωρίς παρακολούθηση παρέχοντας ένα ασφαλές μέρος για την παράδοση. Πριν από το Amazon Locker, πολλά πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν παράδοση αντικειμένων? μπορεί να κλαπεί, να υποστεί βλάβη από τον καιρό ή να ανοίξει από λάθος μέλος της οικογένειας (εκεί πηγαίνει η έκπληξη των γενεθλίων). Τα θυρίδες Amazon διατίθενται σε καταστήματα ευκολίας, ταχυδρομικά κέντρα, παντοπωλεία, βενζινάδικα και πολλά άλλα και μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία που είναι βολική για εσάς.

Το Amazon Hub είναι λίγο διαφορετικό από το Amazon Locker, αλλά όχι πολύ. Ενώ οι τοποθεσίες του Amazon Locker φιλοξενούνται από διάφορα τρίτα μέρη, οι Amazon Hubs διατίθενται μόνο σε συγκροτήματα διαμερισμάτων. Για να μάθετε εάν το διαμέρισμά σας φιλοξενεί το δικό του Amazon Hub, επικοινωνήστε με την εταιρεία διαχείρισης του κτιρίου.

01 από 04

Βρείτε και ρυθμίστε το Amazon Locker και το Amazon Hub

Επιλέξτε μια τοποθεσία απόθεσης Amazon. Αμαζόνα

Για να σας στείλουμε μια μελλοντική παράδοση στο Amazon Locker ή έναν κόμβο στο συγκρότημα διαμερισμάτων σας, θα πρέπει να βρείτε τη θέση της πρώτης σταγόνας κοντά σας και να την προσθέσετε στη λίστα διευθύνσεων παράδοσης. Η τοποθεσία που επιλέγετε δεν πρέπει απαραίτητα να βρίσκεται κοντά στο σπίτι σας, όμως. Μπορεί να βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου εργάζεστε ή σε κάποιο άλλο μέρος που συχνάζετε. Μπορείτε να προσθέσετε πολλές τοποθεσίες ντουλαπιών, οπότε σκεφτείτε να δημιουργήσετε μερικές τώρα.

Για να βρείτε τις τοποθεσίες του Amazon Locker και του Hub και τις προσθέστε στο βιβλίο διευθύνσεών σας:

  1. Πηγαίνετε στο www.Amazon.com και συνδεθείτε.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος οποιασδήποτε σελίδας και κάντε κλικ στην επιλογή Βοήθεια .
  3. Κάντε κύλιση πάλι προς τα κάτω και στο πλαίσιο Find More Solutions (Λύσεις για περισσότερες λύσεις) πληκτρολογήστε " Βρείτε μια κλειδαριά του Amazon κοντά μου " και κάντε κλικ στο κουμπί Μετάβαση .
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Εύρεση θυρίδας του Amazon στην περιοχή σας .
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αναζήτηση για μια θέση ντουλάπι .
  6. Συμπληρώστε τα κριτήρια αναζήτησης και κάντε κλικ στην Αναζήτηση . (Χρησιμοποιήσαμε τον ταχυδρομικό μας κώδικα.)
  7. Εάν υπάρχει κοντά σας ένας χώρος αποθήκευσης, επιλέξτε Επιλογή από τη λίστα για να την επιλέξετε. Μπορεί να δείτε πολλά.
  8. Το νέο ντουλάπι θα εμφανιστεί στη λίστα αποθηκευμένων διευθύνσεων.
  9. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα για να προσθέσετε περισσότερες τοποθεσίες ντουλαπιών.

02 από 04

Χρησιμοποιήστε το Amazon Locker και το Amazon Hub

Επιλέξτε μια θέση παραλαβής. Joli Ballew

Για να παραδώσετε ένα πακέτο σε ένα Amazon Locker ή σε ένα Amazon Hub, πρέπει πρώτα να δώσετε μια παραγγελία. Μόλις έχετε ένα αντικείμενο στο καλάθι σας:

  1. Κάντε κλικ στο στοιχείο Προχωρήστε στο Checkout .
  2. Στη σελίδα Επιλέξτε μια διεύθυνση διεύθυνσης εντοπίστε τον τίτλο της ενότητας Οι τοποθεσίες παραλαβής σας . (Θα δείτε μόνο αυτό μετά την προσθήκη μιας θέσης του Amazon Locker.
  3. Κάντε κλικ στην τοποθεσία του ντουλάπι που έχετε προσθέσει και κάντε κλικ στην επιλογή Χρήση αυτής της διεύθυνσης .
  4. Αν αυτή είναι η πρώτη παράδοσή σας σε μια τοποθεσία του Locker του Amazon, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε ξανά τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας . Κάντε κλικ στην επιλογή Επιβεβαίωση κάρτας.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Χρήση της μεθόδου πληρωμής.
  6. Κάντε κλικ στην επιλογή Τοποθετήστε την παραγγελία σας .

03 του 04

Πάρτε από το Amazon Locker ή το Amazon Hub

Αποστολή στο: Amazon Locker. Joli Ballew

Όπως συμβαίνει με κάθε παραγγελία της Amazon, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επαληθεύει την αγορά σας. Περιλαμβάνεται σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μια άλλη καταχώρηση που πηγαίνει κάτι σαν αυτό "Η παραγγελία σας θα παραδοθεί στη θέση του Amazon Locker που επιλέξατε. Όταν φτάσει, θα σταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν κωδικό παραλαβής και οδηγίες σχετικά με τον τρόπο ανάκτησης του πακέτου σας. Θα αποσταλεί ένας κωδικός παραλαβής για κάθε πακέτο που παραδίδεται στο Locker. "Αυτό που δεν λέει είναι ότι έχετε τρεις μέρες για να ανακτήσετε το πακέτο σας ή για να επιστραφεί στο Amazon , οπότε παρακολουθείτε προσεκτικά για μελλοντικές αντιστοιχίες.

Μόλις φτάσει αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακολουθήστε τις οδηγίες για την ανάκτηση του πακέτου σας. Γενικά η διαδικασία πηγαίνει έτσι:

  1. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λάβετε οδηγίες για τη θέση του ντουλαπιού.
  2. Σημειώστε τον κώδικα . θα πρέπει να ανοίξει το ντουλάπι. Αυτός ο κωδικός μπορεί επίσης να έρθει μέσω SMS αν έχετε εγγραφεί για αυτό.
  3. Μετακινήστε τη θέση του ντουλαπιού και εντοπίστε την κίτρινη περιοχή ντουλαπιών του Αμαζονίου .
  4. Χρησιμοποιήστε το περίπτερο για να πληκτρολογήσετε τον κωδικό που λάβατε και οποιαδήποτε άλλη απαιτούμενη πληροφορία.
  5. Το ντουλάπι που περιέχει το πακέτο σας θα εμφανιστεί. Εκτελέστε το για να ανακτήσετε το πακέτο σας.

04 του 04

Amazon Locker Περιορισμοί και απαιτήσεις

Amazon Locker Τοποθεσίες. Αμαζόνα

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν χρησιμοποιείτε το Amazon Locker και το Amazon Hub. Το πρώτο είναι ότι οι τοποθεσίες του Amazon Locker επεκτείνονται γρήγορα, οπότε ακόμα κι αν δεν έχετε ένα ντουλάπι κοντά σας τώρα, ελέγξτε ξανά τον χάρτη σε ένα μήνα. Μπορεί να υπάρχει ένα ντουλάπι κοντά σας τότε.

Επιπλέον, κατά την παραγγελία του στοιχείου πρέπει:

Όσον αφορά το κόστος, την παράδοση και τις επιστροφές: