Πώς να βάλουν Widget Chat IM στην ιστοσελίδα σας

Δημιουργία διαδραστικότητας με συνομιλία σε ιστολόγια, προσωπικές σελίδες

Για όσους έχουν ένα blog ή μια ιστοσελίδα, ένα από τα πιο σημαντικά κλειδιά για την οικοδόμηση μιας σταθερής βάσης επισκεπτών αλληλεπιδρά με τους επισκέπτες σας. Σύμφωνα με μια μελέτη του 2007 από τον Nielsen Netratings, οι ταχύτερα αναπτυσσόμενοι προορισμοί ιστού σχεδόν ομοφώνως συμπεριέλαβαν το IM ως μέσο προσέλκυσης επαναλαμβανόμενων επισκεπτών στην ιστοσελίδα ή το ιστολόγιό τους.

Αλλά, πώς ο μέσος άνθρωπος παίρνει IM σε έναν προσωπικό ιστότοπο; Δεν είναι τόσο τεχνικό όσο νομίζετε. Μια μικρή γνώση της κωδικοποίησης και η επιθυμία να τοποθετήσετε ένα διαδραστικό στοιχείο στην προσωπική σας σελίδα είναι το μόνο που χρειάζεται για να συμβεί αυτό.

Ελέγξτε αυτές τις επιλογές για την επέκταση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο με το Δρομολογητή.

Δημιουργήστε το δικό σας αυτόνομο IM

Πάντα όνειρο για τη λειτουργία του πελάτη IM σας; Εσείς, επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας πελάτη για τους φίλους σας, τους συναδέλφους, τους αναγνώστες ή τους πλήρους ξένους που θα χρησιμοποιήσετε χωρίς να χρειαστεί να χτίσετε το IM σας από το έδαφος, όπως οι περισσότεροι προγραμματιστές! Το AjaxIM είναι ένα εκπληκτικό, δωρεάν script script που μπορείτε να τροποποιήσετε για προσωπική σας χρήση. Αυτό το ισχυρό μικρό IM είναι εκπληκτικά ευέλικτο και πολύ εύκολο στη χρήση.

Χρησιμοποιήστε ένα Widget πελάτη

Ένα γραφικό στοιχείο IM επιτρέπει στους χρήστες να ενσωματώσουν ένα μικρό πλαίσιο ή γραμμή στις ιστοσελίδες τους δίνοντας στους χρήστες άμεση και ανώνυμη πρόσβαση σε εσάς, χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύψετε δημοσίως το όνομα της οθόνης σας.

Για μια διαδραστική εμπειρία, δοκιμάστε το widget του Digsby IM για να αξιοποιήσετε τη δύναμη του live IM σε μια μίνι αίθουσα συζήτησης ακριβώς στη σελίδα σας. Το Digsby είναι ένας από τους αγαπημένους πελάτες IM με πολλαπλά πρωτόκολλα και το widget βοηθά τους χρήστες του Digsby να συνδεθούν με φίλους και φίλους σε προσωπικούς δικτυακούς τόπους. Αποκτήστε ένα Widget Digsby για τον ιστότοπό σας.