Πώς να βρείτε πραγματικές προσωπικότητες στο Twitter

Αποσπάστε τους απομυθοποιητές ελέγχοντας το μπλε και το λευκό σήμα επαλήθευσης.

Από την εποχή που η Oprah έδωσε στο Twitter ένα μεγάλο public shout-out το 2009, διασημότητες έχουν συσσωρευτεί στο site. Κάποιοι μπήκαν, έτοιμοι να τιτλοφορούν, μόνο για να βρουν ότι οι μισές ντουζίνα λογαριασμοί χρησιμοποιούν ήδη το όνομά τους.

Ακόμη πιο περίεργο είναι ότι οι χρήστες του Twitter είχαν εξαπατηθεί για κάποιο χρονικό διάστημα πιστεύοντας ότι αυτοί οι λογαριασμοί στο Twitter ήταν πραγματικοί.

Ενώ ο αριθμός των ψεύτικων λογαριασμών αυξάνεται καθημερινά, το 2009, το Twitter ήρθε με έναν εύκολο τρόπο να βοηθήσει τους χρήστες να καθορίσουν ποιοι λογαριασμοί είναι ψεύτικοι, αναθέτοντας ένα λευκό και μπλε "επαληθευμένο" σημάδι επιλογής σε ορισμένα προφίλ.

Το Twitter προσφέρει μόνο το "επαληθευμένο" σήμα στους λογαριασμούς του Twitter για διασημότητες και επιχειρήσεις που πιθανότατα θα μιμηθούν, οπότε δεν μπορούν όλοι να επαληθευτούν και ακόμη και οι διασημότητες πρέπει να περιμένουν έως ότου το Twitter φτάσει απευθείας σε αυτούς.

Για να βρείτε το αγαπημένο σας διασημότητες στο Twitter, χωρίς κίνδυνο να ακολουθήσετε έναν παραληπτή, ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα.

Πώς να βρείτε επαληθευμένους λογαριασμούς

  1. Πληκτρολογήστε το όνομα του αγαπημένου σας διασημότητας στο πλαίσιο αναζήτησης. Από αυτή τη γραφή, μπορεί να βρεθεί εύκολα στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας του Twitter. Πατήστε "αναζήτηση". Η σελίδα αποτελεσμάτων που επιστρέφει το Twitter είναι ένα πλήρες ευρετήριο όλων των όρων που σχετίζονται με τη διασημότητα σας. Περιέχει χρήστες, tweets, βίντεο και δημοφιλή άρθρα που αναφέρονται στο όνομα της διασημότητας.
  2. Για να βελτιώσετε την αναζήτησή σας και να βρείτε τον λογαριασμό Twitter του διασημότερού σας, κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Άτομα" στην αριστερή πλευρά της σελίδας. Το Twitter θα επιστρέψει μια σελίδα μόνο των ανθρώπων που χρησιμοποιούν το όνομα της προσωπικότητάς σας στα ονόματά τους στο Twitter.
  3. Στον κατάλογο "Άτομα", μετακινηθείτε στη σελίδα και αναζητήστε ένα μπλε και λευκό σημάδι επιλογής. Αυτό είναι το σύμβολο που χρησιμοποιεί το Twitter για να διαφοροποιήσει τις πραγματικές διασημότητες από ψεύτικους λογαριασμούς.

Συνήθως, οι επαληθευμένοι λογαριασμοί εμφανίζονται πρώτα στον κατάλογο, οπότε δεν είναι δύσκολο να βρείτε γρήγορα και εύκολα τους πραγματικούς λογαριασμούς διασημοτήτων.

Μόλις βρείτε το προφίλ που αναζητάτε, θα παρατηρήσετε ότι φαίνεται λίγο διαφορετικό από το δικό σας. Οι επαληθευμένοι λογαριασμοί έχουν δύο ξεχωριστά χρονικά διαστήματα, επειδή οι διασημότητες συχνά απαντούν στους οπαδούς τους χύμα και μπορεί να δυσκολευτούν να βρουν tweets σε μια τροφή γεμάτη απαντήσεις.

Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε να δείτε όλα τα tweets τους (συμπεριλαμβανομένων των απαντήσεων) ή μια ροή χωρίς απαντήσεις.

Ο δεύτερος ευκολότερος τρόπος να βρείτε τον επίσημο λογαριασμό του αγαπημένου σας διασημότητας είναι να δείτε στην ιστοσελίδα του το επώνυμο κουμπί "follow", το οποίο περιλαμβάνει συνήθως ένα άσπρο πουλί με μπλε φόντο ή ένα πεζά "t".

Περισσότεροι τρόποι για να βρείτε τους επίσημους λογαριασμούς Twitter Celebrity

Φωτογραφίες προφίλ: Ορισμένες προσωπικότητες, όπως ο Danny Devito, θα κρατήσουν πινακίδες στα προφίλ τους Twitter για να αποδείξουν ότι ο λογαριασμός τους είναι πραγματικός. Αυτή η μέθοδος χρονολογείται πριν από τις ημέρες του "επαληθευμένου" διακριτικού, αλλά μερικές διασημότητες το κάνουν για να χτίσουν μια σχέση με τους οπαδούς τους.

Οι λίστες διασημοτήτων: Οι λίστες των επίσημων Twitter λογαριασμών είναι εύκολο να βρεθούν στο διαδίκτυο. Εδώ είναι μερικοί πόροι:

Από στόμα σε στόμα: Κοιτάξτε ποιον ακολουθεί ο αγαπημένος σας διασημότητα. Συνήθως, ακολουθούν μόνο πραγματικούς λογαριασμούς και δεν ακολουθούν πολλούς ανθρώπους. Αυτό κάνει μια εύκολη λίστα να τρέξει μέσα και να διαλέξει κάποιον άλλο που θέλετε να ακολουθήσετε.

Οι διασημότητες μπορούν εύκολα να βρεθούν, να ανακαλυφθούν και να ακολουθηθούν στο Twitter με το σωστό συνδυασμό δεξιοτήτων αναζήτησης και αναζήτησης ιστού.