Πώς να επαληθεύσετε τον λογαριασμό Twitter

Εισαγωγή στη διαδικασία επαλήθευσης λογαριασμού Twitter

Όταν εγγραφείτε στο Twitter, ο λογαριασμός σας είναι σίγουρα δικός σας, αλλά δεν είναι "επαληθευμένος" από προεπιλογή. Για να αποκτήσετε έναν επαληθευμένο λογαριασμό, υπάρχουν μερικά επιπλέον βήματα και μπορεί να είναι λίγο δύσκολο.

Εκτός από την εμφάνιση του τι μπορούν να δοκιμάσουν ορισμένοι χρήστες για να επιβεβαιώσουν το Twitter , θα διερευνήσουμε τι είναι ο επαληθευμένος λογαριασμός και ποιοι τύποι λογαριασμών πρέπει να επαληθευτούν.

Τι είναι ένας επαληθευμένος λογαριασμός Twitter;

Εάν έχετε ήδη κάποια εμπειρία χρησιμοποιώντας το Twitter, έχετε επίσης παρατηρήσει ένα μπλε σήμα checkmark δίπλα στο όνομα ενός συγκεκριμένου χρήστη όταν κάνετε κλικ για να δείτε το προφίλ του στο Twitter. Πολλές προσωπικότητες, μεγάλες μάρκες, εταιρείες και δημόσια πρόσωπα διαθέτουν έναν επαληθευμένο λογαριασμό στο Twitter.

Το μπλε σήμα επαλήθευσης εμφανίζεται για να ενημερώσει τους άλλους χρήστες ότι η ταυτότητα του χρήστη του Twitter είναι πραγματική και αυθεντική. Το ίδιο το Twitter έχει σιγουρευτεί γι 'αυτό, επιβεβαιώνοντας το με το σήμα επαλήθευσης.

Οι επαληθευμένοι λογαριασμοί συμβάλλουν στη διάκριση μεταξύ της πραγματικής ταυτότητας του λογαριασμού και των ψεύτικων λογαριασμών που έχουν δημιουργηθεί από χρήστες που δεν είναι καθόλου συνδεδεμένοι με το άτομο ή την επιχείρηση. Δεδομένου ότι οι χρήστες αγαπούν να δημιουργούν παρωδίες και ψεύτικους λογαριασμούς όλων των ειδών υψηλού προφίλ, έχει νόημα ότι θα είναι οι κύριοι τύποι χρηστών που ενδιαφέρει το Twitter για επαλήθευση.

Τι είδους λογαριασμοί λαμβάνετε;

Οι λογαριασμοί που αναμένεται να προσελκύσουν πολλούς οπαδούς πρέπει να επαληθευτούν. Οι άνθρωποι και οι επιχειρήσεις που είναι γνωστές και ενδεχομένως επιρρεπείς στο να θυσιάζονται στο Twitter από άλλους πρέπει να είναι επιλέξιμοι για έναν επαληθευμένο λογαριασμό.

Δεν χρειάζεται να είσαι διασημότητα ή μεγάλη μάρκα για να επαληθεύσεις. Όσο έχετε κάπως μια παρουσία στο διαδίκτυο και τουλάχιστον μερικές χιλιάδες οπαδούς, η επαλήθευση μπορεί να είναι δυνατή για τον λογαριασμό σας.

Σκεπτικισμός σχετικά με τη διαδικασία επαλήθευσης του Twitter

Το μπλε πρόγραμμα ελέγχου επαλήθευσης ξεκίνησε το 2009. Τότε, οποιοσδήποτε χρήστης μπορούσε να υποβάλει αίτηση για έναν επαληθευμένο λογαριασμό. Λίγο αργότερα, το Twitter διέκοψε τη διαδικασία "ο καθένας μπορεί να υποβάλει αίτηση" και άρχισε να εκδίδει εμβλήματα επαλήθευσης κατά περίπτωση.

Το πρόβλημα με αυτό το είδος της διαδικασίας ήταν ότι κανείς δεν ήξερε πραγματικά πώς οι λογαριασμοί στο Twitter είχαν πράγματι δοθεί το καθεστώς επαλήθευσης τους. Το Twitter αρνήθηκε να παράσχει λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο επαλήθευσης της ταυτότητας του προσώπου ή της επιχείρησης ενός επαληθευμένου λογαριασμού.

Ενώ οι περισσότεροι επαληθευμένοι λογαριασμοί είναι αξιόπιστοι, το Twitter είχε τουλάχιστον ένα περιστατικό όπου επιβεβαίωσε λάθος λογαριασμό για τη Wendi Deng, τη σύζυγο του Rupert Murdoch. Τα λάθη όπως αυτό έχουν προκαλέσει σίγουρα μερικά φρύδια στον ιστό.

Πώς να λάβετε τον λογαριασμό σας Twitter επαληθεύεται

Τώρα που γνωρίζετε λίγα πράγματα σχετικά με τους επαληθευμένους λογαριασμούς Twitter, θα πρέπει να αναρωτηθείτε εάν πληρείτε τις προϋποθέσεις ή όχι. Το Twitter δεν θα επαληθεύσει τον λογαριασμό σας εάν ζητήσετε απλά ένα. Σκοπός τους είναι να επαληθεύσουν όσο το δυνατόν λιγότερους λογαριασμούς, επομένως μόνο οι μεγαλύτερες μάρκες και τα δημόσια πρόσωπα τείνουν να επαληθεύονται.

Στη συνέχεια, πρέπει να διαβάσετε την αίτηση για να επαληθεύσετε μια σελίδα λογαριασμού για επαληθευμένες πληροφορίες λογαριασμού. Αυτή η σελίδα περιλαμβάνει λεπτομερείς πληροφορίες και συμβουλές που πρέπει να κάνουν οι χρήστες πριν να συμπληρώσουν μια αίτηση επαλήθευσης.

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα εξής στο λογαριασμό σας:

Θα σας ζητηθεί να εξηγήσετε γιατί νομίζετε ότι ο λογαριασμός σας πρέπει να επαληθευτεί και θα σας ζητηθεί να παράσχετε πηγές διευθύνσεων URL που δημιουργούν αντίγραφα ασφαλείας των αιτημάτων σας. Με άλλα λόγια, εάν δεν έχετε λόγο να ζητήσετε επαλήθευση διαφορετικά από ό, τι επιθυμείτε αυτό το μπλε σημάδι ελέγχου και δεν έχετε διευθύνσεις URL που να σας προσφέρουν που να αποδεικνύουν την παρουσία σας στο διαδίκτυο ή την αξιοπιστία σας, πιθανότατα δεν θα έχετε επαληθεύσει.

Αφού προετοιμάσετε τον λογαριασμό σας για έλεγχο, μπορείτε να προχωρήσετε και να συμπληρώσετε τη φόρμα αίτησης επαλήθευσης του Twitter. Δεν είναι σαφές πότε μπορεί να ακούσετε, αλλά το Twitter ισχυρίζεται ότι στέλνει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδοποίησης, ακόμη και αν η αίτησή σας δεν τους πείθει να σας επαληθεύσουν. Έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε ξανά μια αίτηση 30 ημέρες αφού αρνείται την επαλήθευσή σας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.