Χρησιμοποιήστε θέματα πολλαπλών σχεδίων στην παρουσίαση του ίδιου PowerPoint

Τα θέματα σχεδίασης διευκολύνουν την εφαρμογή ενός συνόλου συντονιστικών λειτουργιών σε κάθε μία από τις διαφάνειες σας. Τα φόντα της διαφάνειας, τα στυλ γραμματοσειράς, τα χρώματα και τα μεγέθη διατηρούνται στο θέμα του σχεδίου. Από προεπιλογή, μόνο ένα θέμα σχεδίασης μπορεί να εφαρμοστεί σε μια παρουσίαση. Ωστόσο, μερικές φορές, είναι πλεονεκτικό να υπάρχει ένα επιπλέον ένα ή περισσότερα θέματα σχεδιασμού διαθέσιμα στην ίδια παρουσίαση. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί προσθέτοντας ένα νέο θέμα σχεδίασης στο master master, το οποίο περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις διαφάνειες και τα στυλ διαφανειών σε αυτήν την παρουσίαση.

01 του 06

Πρόσβαση στο πρόγραμμα οδήγησης διαφανειών PowerPoint για το πρώτο θέμα σχεδίασης

© Wendy Russell
  1. Κάντε κλικ στην καρτέλα Προβολή της κορδέλας .
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Κύρια διαφάνεια , στην ενότητα Master Views της κορδέλας. Ανοίγει η καρτέλα Κύρια διαφάνεια στην κορδέλα.
  3. Στην ενότητα Επεξεργασία θεμάτων της κορδέλας, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος κάτω από το κουμπί Θέματα . Αυτό θα αποκαλύψει τα διαθέσιμα θέματα σχεδίασης που θα εφαρμοστούν.
  4. Κάντε κλικ σε ένα θέμα της επιλογής σας για να εφαρμόσετε σε όλες τις διατάξεις διαφανειών.
    Σημείωση - Για να εφαρμόσετε το θέμα του σχεδίου μόνο σε συγκεκριμένη διάταξη διαφανειών, κάντε κλικ στην προβολή μικρογραφιών αυτής της διάταξης πριν εφαρμόσετε το θέμα του σχεδίου.

02 του 06

Προσθέστε έναν πρόσθετο κύριο διαφανειών στην παρουσίαση του PowerPoint

© Wendy Russell

Επιλέξτε τη θέση των νέων αρχηγών διαφανειών:

  1. Στην αριστερή πλευρά της οθόνης, στο παράθυρο Διαφάνειες / περίγραμμα , μετακινηθείτε προς τα κάτω σε κενό διάστημα μετά την τελευταία διάταξη διαφανειών.
  2. Κάντε κλικ στο κενό διάστημα κάτω από την τελευταία μικρογραφία της διάταξης διαφάνειας.

03 του 06

Προσθέστε ένα πρόσθετο θέμα σχεδίασης στο Master Slide PowerPoint

© Wendy Russell

Επιλέξτε ένα επιπλέον θέμα σχεδίασης για αυτήν την παρουσίαση:

  1. Για άλλη μια φορά, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο βέλος κάτω από το κουμπί Θέματα στην κορδέλα.
  2. Κάντε κλικ σε ένα διαφορετικό θέμα από αυτό που επιλέξατε νωρίτερα.

04 του 06

Νέο θέμα σχεδίασης που προστέθηκε σε επιπλέον PowerPoint Slide Masters

© Wendy Russell

Θα εμφανιστεί ένα νέο πλήρες σετ διανυσματικών διαφανειών, στο παράθυρο διαφάνειες / περίγραμμα , κάτω από το αρχικό σετ.

05 του 06

Κλείστε την κύρια προβολή διαφανειών PowerPoint

© Wendy Russell

Αφού προστεθούν όλοι οι πρόσθετοι κύριοι διαφανειών στο αρχείο παρουσίασης, κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο κύριας εικόνας στη λωρίδα.

06 του 06

Επιλέξτε ποιο θέμα σχεδίασης θα εφαρμοστεί σε νέες διαφάνειες PowerPoint

© Wendy Russell

Μόλις επιλέξετε τα πρόσθετα θέματα σχεδίασης που θα ισχύουν για διαφάνειες σε αυτήν την παρουσίαση, είναι καιρός να προσθέσετε μια νέα διαφάνεια.

  1. Κάντε κλικ στην καρτέλα Αρχική σελίδα της κορδέλας.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Νέες διαφάνειες . Θα εμφανιστεί μια αναπτυσσόμενη λίστα με όλες τις διαφορετικές διατάξεις διαφανειών με τα διαφορετικά θέματα σχεδίασης.
  3. Μετακινηθείτε στη λίστα και κάντε κλικ στη διάταξη διαφάνειας της επιλογής σας στο σωστό θέμα σχεδίασης. Η νέα διαφάνεια θα εμφανιστεί με αυτό το θέμα σχεδιασμού εφαρμοσμένο, έτοιμο για την εισαγωγή σας.