Πώς να εμφανίσετε το κουμπί "Αρχική σελίδα" στο Google Chrome

Προσαρμόστε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome με το κουμπί Αρχική σελίδα

Οι προγραμματιστές του Google Chrome είναι περήφανοι για το γεγονός ότι έχουν μια κομψή διασύνδεση προγράμματος περιήγησης, ως επί το πλείστον απαλλαγμένη ακαταστασίας. Ενώ αυτό είναι σίγουρα αλήθεια, υπάρχουν ορισμένα κρυφά αντικείμενα που πολλοί τακτικοί χρήστες θέλουν να δουν. Ένα από αυτά είναι το κουμπί Αρχική σελίδα του προγράμματος περιήγησης, το οποίο δεν εμφανίζεται από προεπιλογή. Αν προτιμάτε να εμφανίσετε το κουμπί Αρχική σελίδα στη γραμμή εργαλείων του Chrome, είναι εύκολο να το κάνετε.

Πώς να εμφανίσετε το κουμπί Home στο Chrome

  1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome .
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί κύριου μενού , που σημειώνεται με τρεις τελείες που βρίσκονται στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης.
  3. Όταν εμφανιστεί το αναπτυσσόμενο μενού, επιλέξτε Ρυθμίσεις . Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τις ρυθμίσεις chrome: // στη γραμμή διευθύνσεων του Chrome αντί για την επιλογή της επιλογής μενού. Η διεπαφή ρυθμίσεων του Chrome θα πρέπει τώρα να εμφανίζεται στην ενεργή καρτέλα.
  4. Εντοπίστε την ενότητα Εμφάνιση , η οποία περιέχει μια επιλογή με την ένδειξη "Εμφάνιση κουμπιού".
  5. Για να προσθέσετε το κουμπί "Αρχική σελίδα" στη γραμμή εργαλείων του Chrome, κάντε κλικ στο κουμπί "Εμφάνιση αρχικής σελίδας" για να μεταβείτε στη φωτεινή ένδειξη του ρυθμιστικού. Για να καταργήσετε αργότερα το κουμπί "Αρχική", κάντε κλικ ξανά στο κουμπί "Εμφάνιση αρχικής σελίδας", για να μεταβείτε στη θέση απενεργοποίησης.
  6. Κάντε κλικ σε ένα από τα δύο κουμπιά επιλογής κάτω από το κουμπί Εμφάνιση αρχικής σελίδας για να καθοδηγήσετε την Αρχική σελίδα να οδηγεί σε μια νέα κενή καρτέλα ή σε οποιαδήποτε διεύθυνση URL εισάγετε στο παρεχόμενο πεδίο.

Αυτή η διαδικασία τοποθετεί ένα εικονίδιο μικρού σπιτιού ακριβώς στα αριστερά του πεδίου διεύθυνσης. Κάντε κλικ στο εικονίδιο ανά πάσα στιγμή για να επιστρέψετε στην Αρχική οθόνη.