Τα 7 Best Tech Δώρα για Αγορά για Μη-Techies το 2018

Δεν είστε σίγουροι για το τι να αγοράσετε το μη συμβατικό τεχνολογικό στη ζωή σας; Μπορούμε να βοηθήσουμε.

Αγοράζοντας ένα δώρο τεχνολογίας για ένα μη-techie είναι μια πράξη εξισορρόπησης. Διακινδυνεύετε να εξαπολύσετε πολλά μετρητά για κάτι που θα παραμείνει αχρησιμοποίητο ή απροσδόκητο, αλλά δεν θέλετε να το παίξετε πολύ ασφαλές και να πάρετε ένα βαρετό δώρο που υπονομεύει εντελώς. Αυτά τα προϊόντα αποτελούν δείγματα φιλικού προς το χρήστη σχεδιασμού, συνδυάζοντας λειτουργικότητα με ευκολία χρήσης με τρόπο που είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει κάποιον οποιουδήποτε επιπέδου άνεσης. Είτε είστε ψώνια για ένα λάτρεις της μουσικής σε απελπιστική ανάγκη για καλύτερη εξοπλισμό ή ένας ιδιοκτήτης σπιτιού που χρειάζεται λίγη βοήθεια γύρω από το σπίτι, αυτά τα δώρα είναι σίγουρο ότι θα ευχαριστήσει.

Μέχρι τώρα σχεδόν όλοι έχουν ακούσει για την Alexa του Amazon, ένα hands-free ομιλητή που χρησιμοποιεί φωνητική λειτουργικότητα για να κάνει τα πάντα, από την αναπαραγωγή μουσικής μέχρι την παραγγελία τροφίμων. Οι μη τεχνικοί μπορεί να διστάζουν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία αιχμής, αλλά η Echo έχει σχεδιαστεί για να είναι απλή και κομψή, αξιόπιστη βοηθός για ανθρώπους όλων των ηλικιών. Η εγκατάσταση διαρκεί λιγότερο από πέντε λεπτά και η συσκευή είναι έτοιμη να συνεχίσει.

Οι λιγότερο περιπετειώδεις μπορούν απλά να χρησιμοποιήσουν την Alexa για να παίξουν την αγαπημένη τους μουσική. Η συσκευή διαθέτει ένα εκλεπτυσμένο ηχείο με δυναμικά μπάσα και ηχεία με κατεύθυνση προς τα κάτω για να παράγει 360 καθολικό ήχο, παίζοντας όλα τα αγαπημένα τραγούδια τους με μια απλή εντολή. Αλλά θα διαπιστώσουν επίσης ότι η Alexa μπορεί να βοηθήσει το μαγείρεμα, να πάρει τα νέα, να κάνει λίστες παντοπωλείων, να ελέγξει τον φωτισμό και πολλά άλλα. Υπάρχει μια ανθισμένη αγορά έξυπνων οικιακών προϊόντων που η Alexa μπορεί να ελέγξει και μαθαίνει πάντα νέες δεξιότητες. Πάρτε αυτό ως δώρο για έναν μη-techie και θα σας εκπλήξει με πόση χρήση μπορούν να βγούμε από αυτό.

Ακόμα και οι υπερασπιστές της χαρτοπαικτικής λέσχης θα μάθουν να αγαπούν το Kindle Paperwhite, ένα βολικό και ουσιαστικό sidekick για κάθε bookworm. Ενώ τίποτα δεν αντικαθιστά την αίσθηση ενός φυσικού βιβλίου σε μερικούς ανθρώπους, το Kindle έχει νόημα για μακριές διακοπές και εξογκώματα σακιδίων, ένα συμπλήρωμα στη συλλογή φυσικών βιβλίων. Αυτός ο ηλεκτρονικός αναγνώστης παρέχει πρόσβαση σε χιλιάδες κλασικά δωρεάν ή δίπλα σε δωρεάν, ενώ νέα έργα διατίθενται αμέσως για προσιτές τιμές.

Η οθόνη υψηλής ανάλυσης είναι εύκολη στα μάτια και είναι χωρίς λάμψη, που λειτουργεί σε φωτεινό ή χαμηλό φωτισμό. Μια ισορροπημένη εργονομική σχεδίαση καθιστά το Kindle άνετο για να κρατάει και σας επιτρέπει να αλλάζετε τις σελίδες με ευκολία, ένα σαφές πλεονέκτημα έναντι των φορτίων φυσικών βιβλίων, ενώ διαβάζετε πόρτες-πώματα όπως το War & Peace. Και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συνεχή επαναφόρτιση, καθώς η μπαταρία θα διαρκέσει μερικούς μήνες χωρίς να χρειάζεται να επανεκκινηθεί. Τέλος, το Kindle έρχεται με ένα αφαιρούμενο δερμάτινο κάλυμμα που προσθέτει ένα κομμάτι της παλιάς παγκόσμιας φινέτσας και μια ωραία απτική αίσθηση.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τους καλύτερους ηλεκτρονικούς αναγνώστες .

Βοηθήστε κάποιον να μεταμορφώσει το σπίτι του σε ένα όνειρο του λάτρεις της μουσικής με το Sonos PLAY: 1, ένα εύκολο στη χρήση ασύρματο ηχείο με ήχο πλήρωσης δωματίου. Χωρίς κορδόνια, εξόδους ή ακόμα και Bluetooth για να ασχοληθείτε, αυτό το ηχείο Wi-Fi είναι περίπου τόσο εύκολο όσο παίρνει. Συνδέεται στο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού και μπορεί να ελεγχθεί από το τηλέφωνό σας, μεταφέροντας συνεχώς υπηρεσίες όπως η Apple Music και η Spotify. Το μικρό ηχείο είναι αρκετά ισχυρό για να γεμίσει ένα ολόκληρο δωμάτιο με ήχο, χάρη σε δύο ενισχυτές Class-D και οδηγούς προσαρμοσμένους στις ανάγκες, οι οποίοι μπορούν να ρυθμιστούν σχολαστικά για να ταιριάζουν στην ακουστική του περιβάλλοντος χώρου. Αν αγαπούν το Sonos PLAY: 1, τότε μπορούν να τα συνδυάσουν με άλλα ηχεία στην οικογένεια Sonos για να δημιουργήσουν μια πραγματικά επική εμπειρία home theater.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τους καλύτερους ομιλητές μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Δεν χρειάζεται να σας αρέσει η τεχνολογία να απολαμβάνετε αυτά τα ασύρματα ακουστικά υψηλής τεχνολογίας από τη Sennheiser. Το PXC 550 είναι μια τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με τα βασικά ακουστικά ή φθηνά πλαστικά ακουστικά, παρέχοντας ασύρματη τεχνολογία μέσω Bluetooth και προσαρμοστική ακύρωση θορύβου για να εξασφαλίσει την ησυχία και την ησυχία στην εργασία ή στο δρόμο.

Τα premium ακουστικά είναι συμπαγή και σχεδιασμένα για ταξίδια, εργονομικά σχεδιασμένα ώστε να είναι άνετα και κομψά. Διαθέτουν ένα πτυσσόμενο πλαίσιο, πτυσσόμενα ακουστικά και μια επένδυση κεφαλιού για να επιτύχουν ένα πολυτελές και φορητό πλαίσιο. Η ποιότητα ήχου είναι ισορροπημένη, εξαιρετικά σαφής και προσαρμοσμένη στις διάφορες μορφές μέσων, είτε ακούτε κλασσική μουσική, είτε σε τηλεδιάσκεψη είτε βλέπετε μια ταινία δράσης. Η μπαταρία διαρκεί έως και 30 ώρες με μία φόρτιση και διορθώνει εύκολα τις έξυπνες συσκευές μέσω Bluetooth 4.2.

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τα καλύτερα ακουστικά .

Οι άνθρωποι που είναι σκεπτικοί σχετικά με τη νέα τεχνολογία συχνά φοβούνται ότι η εκμάθηση των χαρακτηριστικών και της λειτουργικότητας θα είναι σύγχυση και χρονοβόρα. Στην πραγματικότητα, κάνει συχνά την εμπειρία ευκολότερη και λιγότερο απογοητευτική. Πάρτε το Roku Smart TV για παράδειγμα. Αντί να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε ένα σωρό τηλεχειριστήρια και να συνδέσετε μέσα μέσω καλωδίων, μπορείτε να αντιμετωπίσετε όλες τις ανάγκες προβολής σε ένα πακέτο HD.

Διαθέσιμο σε μεγέθη που κυμαίνονται από 28 έως 49 ίντσες, το μοντέρνο κομψό σχέδιο φαίνεται εξαιρετικά τοποθετημένο σε τοίχο ή σε ένα κέντρο ψυχαγωγίας. Η βραβευμένη έξυπνη έξυπνη διεπαφή παρέχει πρόσβαση σε πάνω από 4.000 κανάλια συνεχούς ροής, καλωδιακή τηλεόραση, μουσική και άλλες συσκευές χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε σε διάφορα μενού. Η αναζήτηση γίνεται ακόμα πιο εύκολη όταν χρησιμοποιείτε τη συνδεδεμένη εφαρμογή Roku για κινητά, αν και τα απλά απομακρυσμένα pares μειώνουν τον αριθμό των κουμπιών μόνο στα βασικά. Αυτή η έξυπνη τηλεόραση είναι βέβαιο ότι θα μετατρέψει οποιονδήποτε τεχνικό σκεπτικισμό!

Ενδιαφέρεστε να διαβάσετε περισσότερες κριτικές; Ρίξτε μια ματιά στην επιλογή μας από τις καλύτερες έξυπνες τηλεοράσεις .

Το Canon EOS M10 είναι ένα μεγάλο δώρο για όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για λήψη φωτογραφιών καλύτερης ποιότητας, αλλά εκφοβίζονται από τους πολύπλοκους μηχανισμούς των προϊόντων ανώτερης ποιότητας. Αυτή η κάμερα χωρίς καθρέφτες περιέχει τον ίδιο εξελιγμένο αισθητήρα CMOS και επεξεργαστή εικόνας DIGIC 6 που βρίσκονται σε ογκώδεις φωτογραφικές μηχανές DSLR, αλλά σε πολύ λεπτότερο και πιο φορητό μέγεθος. Τα δεκαοκτώ Megapixels καταγράφουν μεγάλη ποικιλία λήψεων σε ακόμα δύσκολες συνθήκες φωτισμού, ενώ το Hybrid CMOS Auto-Focus II προσφέρει γρήγορη και ακριβή ρύθμιση της εικόνας για να βοηθήσει στην επίτευξη της τέλειας λήψης.

Μια διαισθητική και εύχρηστη οθόνη LCD με κλίση τριών ιντσών βοηθά στην απομυθοποίηση της διαδικασίας λήψης, στην απεικόνιση και στη σύνταξη λήψεων απευθείας στην οθόνη. Το Wi-Fi και το NFC κάνουν τη μεταφορά των φωτογραφιών μια αύρα, ενώ το Creative Assist θα έρθει στη διάσωση κατά τη διαδικασία λήψης, επιτρέποντας την εύκολη ρύθμιση της φωτεινότητας, της θολούρας, της αντίθεσης, της ζεστασιάς και άλλων χαρακτηριστικών.

Μη-techie ή μη, οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης ζώων (ή σχεδόν οποιοσδήποτε) θα καλωσορίσει αυτήν την ηλεκτρική σκούπα χώρου-ηλικίας στο σπίτι τους. Ο νικητής του βραβείου JD Power "το υψηλότερο στην ικανοποίηση του πελάτη με κενό κενού" βραβείο, αυτό το ασύρματο κενό είναι τόσο εύκολο στη χρήση που κάνει σχεδόν καθάρισμα διασκέδαση. Μέρος της ικανοποίησης είναι η ευκολία χρήσης. Το V8 διαρκεί 40 λεπτά με μία μόνο φόρτιση, είναι ελαφρύ και ελιγμούς με ευκολία σε οποιαδήποτε περιοχή που χρειάζεται καθαρισμό. Το άλλο μέρος προέρχεται από το πόσο καλά λειτουργεί. Οι ισχυροί αναρρόφηση και οι δύο κυκλικοί ακτινικοί κυκλώνες λειτουργούν για να αυξήσουν τη ροή αέρα και να συλλάβουν τις λεπτές βρωμιές και τα μαλλιά κατοικίδιων ζώων. Ένας κινητήρας εσωτερικής ισχύος τροφοδοτεί το νάιλον τρίχες σε χαλί για να αφαιρέσει τη βρωμιά και τα μαλλιά κατοικίδιων ζώων. Το κενό βελτιώνει επίσης την ποιότητα του αέρα, με σύστημα φιλτραρίσματος HEPA που συλλαμβάνει τα αλλεργιογόνα και εκπέμπει καθαρότερο αέρα, ιδανικό για όσους έχουν κατοικίδιο ζώο και κακές αλλεργίες. Το δοχείο είναι εύκολο να αφαιρεθεί και να αδειάσει, καθιστώντας ακόμη πιο εύκολο να θέλετε να καθαρίσετε το σπίτι σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .