Οι 8 καλύτερες κάμερες κατοικίδιων ζώων που αγοράζουν το 2018

Μάθετε τι κάνουν οι γούνινοι φίλοι σας όταν δεν είστε γύρω σας

Η έξοδος από τα κατοικίδια ζώα σας στο σπίτι μπορεί να είναι αγχωτική, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε μακριά. Στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ξέρετε ότι πρόκειται να είναι ωραία, αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για λίγο επιπλέον μυαλό. Είτε βρίσκεστε σε διακοπές, στο χώρο εργασίας ή απλώς σε διαλείψεις, ίσως θελήσετε να ελέγξετε τον σκύλο ή τη γάτα σας και βεβαιωθείτε ότι δεν προκαλούν πρόβλημα. Πηγαίνουν τις ημέρες όταν ο έλεγχος στα κατοικίδια ζώα σας σήμαινε την κλήση ενός γείτονα ή ενός φίλου. Αυτές τις μέρες, είναι όλα σχετικά με την οικιακή κάμερα κατοικίδιων ζώων. Εάν θεωρείτε τον εαυτό σας έναν άγχος γονέα κατοικίδιων ζώων, συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τη λίστα με τις καλύτερες κάμερες κατοικίδιων σήμερα.

Η φωτογραφική μηχανή Petcube, που θεωρείται ευρέως ως η καλύτερη συνολική κάμερα κατοικίδιων ζώων στην αγορά, προσφέρει μια εμπειρία βίντεο 1080p, αμφίδρομο ήχο, νυχτερινή όραση και ενσωματωμένο λέιζερ για κάποια διασκέδαση κατοικίδιων ζώων. Με το σχέδιο από βουρτσισμένο αλουμίνιο με καμπύλες γωνίες, το Petcube φαίνεται σύγχρονο και ικανό προτού να το ενεργοποιήσετε. Πέρα από τον όμορφο σχεδιασμό της, το Petcube επικεντρώνεται στην εφαρμογή Android smartphone (Apple Watch), η οποία επιτρέπει την αλληλεπίδραση σε πραγματικό χρόνο με τα κατοικίδια ζώα σας με το ενσωματωμένο παιχνίδι λέιζερ. Διατίθεται και με λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής και με χειροκίνητη λειτουργία, το παιχνίδι λέιζερ μπορεί να κρατήσει τα κατοικίδια ζώα σας κατεχόμενα για ώρες.

Επιπλέον, η εφαρμογή smartphone επιτρέπει την άμεση κοινή χρήση εικόνων και βίντεο κλιπ σε φίλους και οικογενειακά ή κοινωνικά δίκτυα. Το Petcube προσφέρει ακόμα και συνδρομητική υπηρεσία (cloud-based) που επιτρέπει την επανατυλίξη και αναπαραγωγή ιστορικού βίντεο 10 ή 30 ημερών. Ο αμφίδρομος ήχος επιτρέπει στους γονείς των κατοικίδιων ζώων να πραγματοποιούν βολική και ενδεχομένως κρυφά μιλούν με τα κατοικίδια ζώα τους και να τους ενημερώνουν ότι βρίσκεστε στο σπίτι. Το ασφαλές δίκτυο Petcube είναι κρυπτογραφημένο και ασφαλές μέσω κρυπτογράφησης 128 bit και άλλων πρωτοκόλλων ασφαλείας που προσθέτουν στο μυαλό σας. Παρόλο που δεν διαθέτει διανομέα θεραπείας, το Petcube είναι ελκυστικό, λειτουργικό και ρυθμίζει τη μπάρα για κάμερες κατοικίδιων ζώων.

Η κάμερα petzi petzi προσφορές προσκολληθεί στο λέιζερ αντί του διανομέα θεραπείας. Με μια κάμερα ευρείας γωνίας 720p με νυχτερινή όραση, δεν θα έχετε την εμπειρία Full HD, αλλά η ποιότητα είναι κάτι περισσότερο από αρκετά καλή για να έχετε μια άποψη για το τι πρέπει ή δεν πρέπει να κάνει το κατοικίδιο ζώο σας. Η συμπερίληψη του διανομέα θεραπείας επιτρέπει τη διανομή αρκετών μικρών απολαύσεων σε μια στιγμή για πολλαπλά κατοικίδια ζώα ή απλά για να χαλάσει ο μόνος βασιλιάς ή βασίλισσα του σπιτιού.

Το ενσωματωμένο σύστημα ήχου επιτρέπει τη μονόδρομη επικοινωνία με το κατοικίδιο ζώο σας, αλλά, δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να ακούσετε το κατοικίδιο σας να ανταποκρίνεται στον ήχο της φωνής σας. Ευτυχώς, μπορείτε ακόμα να καταγράψετε όλα τα ειλικρινά βίντεο που θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας ή με τα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα μέσω της εφαρμογής smartphone που μπορείτε να κατεβάσετε. Η εφαρμογή είναι απλή: οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων μπορούν να δουν, να μιλήσουν, να τραβήξουν ή να δώσουν μια περιποίηση με ένα πάτημα ενός κουμπιού. Τέλος, το Petzi περιλαμβάνει πολλές επιλογές τοποθέτησης για ασφαλή τοποθέτηση σε πάτωμα ή σε τοίχο, ανάλογα με το μέγεθος του κατοικίδιου ζώου σας.

Εάν υπάρχει πιθανότητα να πάτε για περισσότερες από μερικές ώρες τη φορά, ρίξτε μια ματιά στο Feed & Go αυτόματο τροφοδότη κατοικίδιων ζώων που έρχεται με μια ενσωματωμένη κάμερα και WiFi. Χαρακτηρισμένος ως ο μοναδικός "έξυπνος τροφοδότης κατοικίδιων ζώων για βρεγμένο και ξηρό φαγητό", το Feed and Go επιτρέπει επίσης τη διανομή φαρμάκων και φαρμάκων ανάλογα με τις ανάγκες. Μέσω της σύνδεσης WiFi, μπορείτε να συνδέσετε και να συγχρονίσετε τα κατοικίδια ζώα σας σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Η ενσωματωμένη κάμερα web είναι προσβάσιμη από οποιοδήποτε iOS, Android ή Windows smartphone, έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε αν τα κατοικίδια ζώα σας είναι άσχημα. Εάν το κατοικίδιο ζώο σας δεν βρίσκεται μπροστά από την κάμερα, το ενσωματωμένο μικρόφωνο σάς επιτρέπει να το καλέσετε.

Με έξι συνολικά διαμερίσματα, κάθε ένα από τα οποία μπορεί να χωρέσει μέχρι και οκτώ ουγγιές λιχουδιών ή τροφής, υπάρχει αρκετός χώρος για να κρατάτε το κατοικίδιο σας ικανοποιημένο και γεμάτο χωρίς συναισθήματα ενοχής. Αν και η βρεγμένη τροφή δεν συνιστάται για περισσότερο από 24 ώρες αποθήκευσης, το κλείδωμα σε ένα πρόγραμμα διατροφής γίνεται εύκολα μέσω της εφαρμογής smartphone που μπορεί να κατεβάσει. Η ρύθμιση χρονοδιαγράμματος για τα πολλαπλά κατοικίδια ζώα είναι εξίσου εύκολη με τα απεριόριστα προφίλ που διατίθενται με το πάτημα ενός κουμπιού. Η ενσωματωμένη εφαρμογή μπορεί ακόμη και να σας στείλει μηνύματα κειμένου για να σας ενημερώσουμε ότι το κατοικίδιο ζώο σας είναι έτοιμο να τρώει ή / και έχει τροφοδοτηθεί. Με βάρος 7,3 κιλών και μέτρηση 20 x 16 x 3 ίντσες, το Feed and Go καταλαμβάνει αρκετό χώρο στο πάτωμα, αλλά η ηρεμία είναι κάτι περισσότερο από το αξίζει.

Παρόλο που δεν είναι αφιερωμένη κάμερα κατοικίδιων ζώων, η βιντεοκάμερα Vimtag VT-361 Super HD WiFi παρακολούθησης βίντεο παρακολουθείται μεταξύ άλλων ως σύστημα παρακολούθησης ζώων συντροφιάς. Με το απομακρυσμένο ζωντανό βίντεο που συγχρονίζεται μέσω του WiFi στο σπίτι σας, μπορείτε να ελέγξετε τι κάνει το κατοικίδιο ζώο σας μέσω της εφαρμογής smartphone ή tablet που μπορείτε να κατεβάσετε, καθώς και σε μια διαθέσιμη εφαρμογή για υπολογιστές Windows και Mac. Το Vimtag προσφέρει βασικές υπηρεσίες όπως panning και κλίση, καθώς και ανίχνευση κίνησης. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο μικρόφωνο αμφίδρομης επικοινωνίας για να καλέσετε το κατοικίδιο ζώο σας απευθείας στη φωτογραφική μηχανή για γρήγορο και εύκολο check-in.

Το ίδιο το σύστημα απαιτεί σύνδεση στο Internet από τις δύο πλευρές όσο χρησιμοποιείται, αλλά με χρόνο ρύθμισης κάτω των πέντε λεπτών, θα λειτουργήσει χωρίς καθυστέρηση. Επιπλέον, το Vimtag περιλαμβάνει νυχτερινή όραση και εσωτερική υποδοχή κάρτας SD (συνιστάται 32GB) για εγγραφή και αναπαραγωγή βίντεο. Η περιοχή κάλυψης των 320 x 120 βαθμών επιτρέπει την σχεδόν ολική προβολή στο σπίτι (παρά τους τοίχους) σε ποιότητα βίντεο HD για σαφή εικόνα κάθε φορά.

Αν θέλετε πραγματικά να διασκεδάσετε με το κατοικίδιο ζώο σας, η κάμερα Furbo σκύλου προσφέρει ένα φανταστικό σχεδιασμό με μια συμπεριλαμβανόμενη λειτουργία "treat tossing", ικανή να κρατάει περίπου 30 κομμάτια από το αγαπημένο σας σκυλί, μπορείτε να παίξετε γρήγορα ένα παιχνίδι απόλαυσης όταν είστε μακριά από γυρίσματα της θεραπείας από το Furbo και βλέποντας με διασκέδαση στην κάμερα 720p.Έχει μια πλατιά γωνία 120 μοιρών και έρχεται με νυχτερινή όραση.

Επιπλέον, το αμφίδρομο μικρόφωνο επιτρέπει την επικοινωνία τόσο από τον γονέα όσο και από το κατοικίδιο ζώο, ώστε να μπορείτε να μιλάτε και να ακούτε να ακούτε τι έχει να κάνει το κατοικίδιο ζώο σας και πώς ανταποκρίνεται στον ήχο της φωνής σας. Το Furbo απαιτεί σύνδεση στο Internet μέσω WiFi και επιτρέπει "ειδοποιήσεις φλοιού" στέλνοντας μια ειδοποίηση ώθησης στο smartphone όταν ανιχνεύει έναν κατοικίδιο θόρυβο. Η θεραπεία το ίδιο είναι εύκολο να συσταθεί και να εργάζεται με σχεδόν οποιαδήποτε θεραπεία της επιλογής σας. Το Furbo συστήνει μη θρυμματισμένες απολαύσεις μεταξύ μήκους μισής ίντσας έως μίας ίντσας.

Δεν έχει προϋπολογισμό; Ρίξτε μια ματιά στο PetChatz HD κάμερα κατοικίδιων ζώων. Το PetChatz διαθέτει εμπειρία "χαιρετισμού και θεραπείας", επιτρέποντας την αμφίδρομη εμπειρία βίντεο και ήχου μέσω της ενσωματωμένης κάμερας 720p που επιτρέπει στα κατοικίδια ζώα και στους γονείς να βλέπουν και να ακούνε ο ένας τον άλλον. Εάν θέλετε να χαλάσετε ακόμα περισσότερο το κατοικίδιο σας, μπορείτε να αγοράσετε το κουμπί "PawCall" που επιτρέπει στο κατοικίδιο ζώο σας να σας καλέσει με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Ο σχεδιασμός ασφαλούς για ζώα συντροφιάς είναι ιδανικός (το κατοικίδιό σας δεν θα μπεί στον πειρασμό ή δεν μπορεί να μασήσει τις γωνίες ή τις άκρες, καθώς η μονάδα είναι ασφαλώς τοποθετημένη στον τοίχο μέσω ενός προσαρτημένου κιτ τοποθέτησης).

Ως μπόνους, το PetChatz παίρνει το χαρακτηριστικό του σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο με ένα συμπεριλαμβανόμενο "ήρεμο άρωμα" που βοηθά στην απελευθέρωση των ειδικά διαμορφωμένων απαλυντικών μυρωδιών που μπορούν να ανακουφίσουν ένα άγχος ή φοβισμένο ζώο. Εκτός από ένα διανομέα θεραπείας, το PetChatz έχει πιο τυπικά χαρακτηριστικά όπως η καταγραφή και η κοινή χρήση της δραστηριότητας κατοικίδιων ζώων με φίλους, οικογένεια ή σε κοινωνικά δίκτυα.

Το σύστημα ασφαλείας Netgear Arlo είναι ένα φανταστικό σύστημα κάμερας HD που δεν χρεώνεται μόνο ως υπηρεσία παρακολούθησης κατοικίδιων ζώων, αλλά αυτό που του λείπουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, είναι κάτι περισσότερο από αυτό που κάνει για εξαιρετικές επιδόσεις. Με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 100 τοις εκατό σχεδιασμό χωρίς καλώδιο και μαγνητική βάση που επιτρέπει τη διακριτική τοποθέτηση της φωτογραφικής μηχανής, η παρακολούθηση κάθε γωνίας του σπιτιού σας είναι εύκολη και χωρίς προβλήματα. Η συμπεριλαμβανόμενη ικανότητα νυχτερινής όρασης είναι ιδανική για όταν είστε μακριά από το σπίτι το βράδυ, αλλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιο ζώο σας δεν είναι κακό. Ως σύστημα ενεργοποίησης κίνησης, οι ιδιοκτήτες μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εφαρμογών σε πραγματικό χρόνο για μια πρόσθετη στρώση ειρήνης.

Δεδομένου ότι πρόκειται για εσωτερική και εξωτερική κάμερα, μπορείτε ακόμη να προσθέσετε μια επιπλέον αδιάβροχη κάμερα στο σύστημα (πωλείται ξεχωριστά) για να παρακολουθείτε την αυλή σας για να δείτε αν το κατοικίδιο ζώο σας παίζει όμορφα σε εξωτερικούς χώρους ενώ βρίσκεστε μακριά. Με τη βέλτιστη τοποθέτηση περίπου επτά πόδια πάνω από το επίπεδο του δαπέδου και μια ιδανική περιοχή ανίχνευσης κίνησης από περίπου πέντε έως 20 πόδια, υπάρχει αρκετός χώρος για να τοποθετήσετε την κάμερα σε μια μεγάλη περιοχή και να δείτε απολύτως όλα τα κατοικίδια ζώα σας.

Ως αποκλειστικό σύστημα κάμερας ασφαλείας στο σπίτι, το προϊόν Blink προσφέρει εξαιρετική εμπειρία βίντεο HD ενώ βρίσκεστε μακριά από το σπίτι. Τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες AA και συνδέεται μέσω ενσωματωμένου WiFi. Αφού συνδεθείτε στο διαδίκτυο, συνδεθείτε στο σύστημα Blink μέσω των εφαρμογών smartphones που έχουν κατεβάσει iOS και Android ή μέσω φωνητικού ελέγχου μέσω της διαθέσιμης "ικανότητας" της Amazon Alexa. Με μόλις 3,2 x 4,5 x 9,3 ίντσες και με βάρος μόλις λίβρα, το σύστημα Blink μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε θέλετε να παρακολουθείτε ένα κατοικίδιο ζώο που περιλαμβάνει πάνω από μια πόρτα, μπροστά από έναν καναπέ ή καλύπτοντας ένα μεγάλο δωμάτιο.

Με τους αισθητήρες κίνησης και θερμοκρασίας, το Blink εισάγει την ειρήνη του μυαλού που ξεπερνάει την παρακολούθηση κατοικίδιων ζώων, καθώς μπορεί να διπλασιαστεί και ως υπηρεσία προστασίας στο σπίτι. Μόλις το σύστημα Blink εντοπίσει την κίνηση του κατοικίδιου ζώου σας μπροστά από την κάμερα, το βίντεο ξεκινά την εγγραφή και μια ειδοποίηση αποστέλλεται σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή, έτσι ώστε να μπορείτε να ανακαλύψετε αμέσως τι κάνει το κατοικίδιο ζώο σας. Οι ιδιοκτήτες αναλαμπών μπορούν να επεκτείνουν γρήγορα το σύστημα κάμερας με την αγορά επιπλέον μονάδων κάμερας (πωλούνται ξεχωριστά) και να καλύπτουν κάθε πλευρά της οικίας τους, όπως απαιτείται. Χωρίς μηνιαίες χρεώσεις, το Blink προσφέρει δωρεάν χώρο αποθήκευσης σύννεφων για έως και δύο ώρες βίντεο κλιπ.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .