Πώς το Vudu συγκρίνεται με το Netflix

Ροή, ενοικίαση ή αγορά ταινιών όταν θέλετε

Εάν δεν έχετε ακούσει ποτέ για Vudu, δεν είστε μόνοι. Η υπηρεσία streaming βίντεο που ανήκει στην Wal-Mart δεν έχει την ίδια ακριβώς αναγνώριση με το Netflix ή το Hulu Plus , παρά το γεγονός ότι είναι εδώ και αρκετά χρόνια.

Το Vudu είναι μια υπηρεσία online streaming ταινίας που έχει μεγαλύτερη ομοιότητα με το iTunes από το Netflix ή το Hulu Plus. Αντί να προβάλλετε ταινίες με βάση μια μηνιαία συνδρομή, μπορείτε να νοικιάσετε μεμονωμένους τίτλους είτε σε τυπική είτε σε υψηλή ευκρίνεια. Και αν πραγματικά σας αρέσει μια ταινία, μπορείτε να την αγοράσετε απόλυτα .

Η Vudu πρόσφατα έδωσε στον ιστοχώρο της ένα HTML 5 makeover, το οποίο της δίνει μια εφαρμογή που μοιάζει με το πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό επέτρεψε στην Vudu να φέρει την υπηρεσία της στο iPad χωρίς να υποβάλει μια εφαρμογή στο κατάστημα εφαρμογών. Η Apple είναι από καιρό υποστηρικτής του αναδυόμενου προτύπου HTML 5 και ο browser του Safari είναι ένας από τους πρώτους που υιοθετούν το πρότυπο.

Είναι Vudu αξίζει τον κόπο;

Έτσι, πρέπει να μεταβείτε στη Vudu; Είναι καιρός να ξεπλύνετε τις συνδρομές Netflix και Hulu Plus; Εισερχόμαστε σε έναν κόσμο παρακολούθησης ταινιών μετά το iTunes;

Οχι ακριβώς. Ενώ η Vudu μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερες ταινίες HD από οποιαδήποτε άλλη διαδικτυακή σελίδα streaming, όποιος ελπίζει ότι θα αποκτήσει έκπτωση σε Wal-Mart σε αυτές τις ταινίες θα είναι δυστυχώς απογοητευμένη. Ενώ σίγουρα προσφέρουν περισσότερους τίτλους σε υψηλή ευκρίνεια από το iTunes, η τιμολόγηση είναι περίπου η ίδια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να βρείτε έναν τίτλο φθηνότερο σε Vudu, και άλλες φορές, ίσως βρείτε ένα φθηνότερο στο iTunes. Αλλά δεν θα βρείτε σημαντικές οικονομίες.

Είναι Vudu μια καλύτερη διαπραγμάτευση από το Netflix;

Το Vudu αρέσει να καυχιέται να πάρει τα ενοίκια γρηγορότερα από το Netflix, αλλά αν παρακολουθήσετε πολλές ταινίες, είναι σίγουρα πιο ακριβό. Για το κόστος δύο ενοικιάσεων στο Vudu, θα μπορούσατε να έχετε συνδρομή στην υπηρεσία συνεχούς ροής Netflix και να παρακολουθήσετε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους ροής. Παρακολουθείτε πέντε ή περισσότερες ταινίες σε ένα μήνα; Θα έχετε τα ίδια έξοδα με το απεριόριστο σχέδιο ροής στο Netflix συν τη δυνατότητα να έχετε δύο DvDs κάθε φορά.

Το Vudu παίρνει ταινίες γρηγορότερα από το Netflix. Όμως, το Netflix έχει επίσης μια ευρύτερη επιλογή διαθέσιμη για streaming, και μεταξύ της υπηρεσίας συνεχούς ροής και της συνδρομητικής υπηρεσίας, θα εξοικονομήσετε πολύ περισσότερα χρήματα. Μετά από όλα, για εκείνες τις πρόσφατα κυκλοφορήσει ταινίες για τις οποίες απλά δεν μπορεί να περιμένει μέχρι να χτυπήσει Netflix, υπάρχει πάντα Redbox.

Βάζω την Vudu στην ίδια ταξινόμηση με τα ενοίκια του iTunes και τις ταινίες κατά παραγγελία από τον πάροχο καλωδιακών υπηρεσιών μου: απλά πάρα πολύ ακριβό να χρησιμοποιώ σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Είναι υπέροχα για την περιστασιακή ταινία "πρέπει να δουν" ή τη νύχτα "βαρεθεί", αλλά για τακτική χρήση, το Netflix τους φυσάει ακόμα έξω από το νερό.