Τα 9 καλύτερα AT & T Smartphones που θα αγοράσουν το 2018

Αγοράστε τα καλύτερα smartphones στο αξιόπιστο δίκτυο της AT & T

Η AT & T διαθέτει ένα εξαιρετικό οπλοστάσιο smartphones. Από φιλικές προς τον προϋπολογισμό έως τις τελευταίες και μεγαλύτερες, υπάρχουν πολλές επιλογές είτε είστε fan της πλατφόρμας Android OS είτε iOS. Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιο τηλέφωνο είναι καλύτερο για εσάς (θέλετε την καλύτερη κάμερα; την καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας; την πιο ανθεκτική;), έχουμε χτυπήσει όλες τις επιλογές και στρογγυλοποιήσαμε τα καλύτερα εκεί έξω στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Θεωρούμενη ως η μεγαλύτερη ενημέρωση για το iPhone στο 10ετές ιστορικό της συσκευής, το iPhone X ξεκινά με το να αποχαιρετήσει το κουμπί του σπιτιού που έχει συνδεθεί με το iPhone από την πρώτη γενιά. Η οθόνες OLED 2436 x 1125 των 5,8 ιντσών είναι εκθαμβωτική και έχει σχεδόν απεριόριστη εμφάνιση και αίσθηση στο χέρι σας. Με την απώλεια του κουμπιού στο σπίτι, η συμπερίληψη του Face ID της Apple δεν απογοητεύει. Πέρα από το ξεκλείδωμα, το iPhone X είναι ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη και διαθέτει τις εντυπωσιακές κάμερες 12 megapixel της Apple στις δύο πλευρές της συσκευής. Η πίσω κάμερα προσθέτει μερικά νέα χαρακτηριστικά, όπως True Depth με λειτουργία Portrait και Animoji. Ο επεξεργαστής A11 της Apple φέρνει το όλον μαζί για άριστες συνολικές επιδόσεις και διάρκεια ζωής καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με διάρκεια 21 ωρών ομιλίας, ενώ η ασύρματη φόρτιση σας βοηθά να παραμείνετε φορτισμένοι χωρίς την ανάγκη για καλώδια.

Ενώ μπορεί να φαίνεται και να αισθάνεται πολύ παρόμοια με τα μοντέλα iPhone που επιτυγχάνει, το iPhone 8 είναι πολύ περισσότερο από το δέρμα βαθιά. Ενώ ο συνολικός σχεδιασμός του είναι πολύ οικείος, η ενσωμάτωση των πρώτων χαρακτηριστικών για την Apple περιλαμβάνει την οθόνη True Tone Retina HD που βοηθά στην αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης με βάση τον περιβάλλοντα φωτισμό. Πέρα από την αδιαμφισβήτητα καλύτερη εμφάνιση στην κατηγορία, το iPhone 8 προσθέτει μια μικρή περισσότερη γροθιά στην ήδη εντυπωσιακή φωτογραφική μηχανή 12 megapixel με έναν ταχύτερο αισθητήρα και νέα έγχρωμα φίλτρα για καλύτερα συνολικά αποτελέσματα. Όλες αυτές οι λειτουργίες τροφοδοτούνται από τον επεξεργαστή A11 Bionic, ο οποίος είναι 70% ταχύτερος από την προηγούμενη γενιά, το A10. Για να προσθέσετε ακόμη περισσότερα κίνητρα σε υποψήφιους αγοραστές, το iPhone 8 προσθέτει εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας και ασύρματη χρέωση, ώστε να μπορείτε να πείτε αντίο στα καλώδια μια για πάντα. Ρίξτε μια βαθμολογία IP67 για αντίσταση στην εκτόξευση, το νερό και τη σκόνη και ψάχνετε ένα άλλο υπέροχο προϊόν της Apple.

Το Pixel 2 της Google διατίθεται ξεκλειδωμένο για εύκολη πρόσβαση στο δίκτυο AT & T. Είναι ανθεκτικό στο νερό, έχει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, καθώς και έναν ενημερωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για άμεσο ξεκλείδωμα. Είναι διαθέσιμο σε μαύρο, λευκό και μπλε χρώμα. Η οθόνη AMOLED 5,0 ιντσών 1920 x 1080 είναι μια πανέμορφη ματιά σε ό, τι κρατά το μέλλον για τις συσκευές smartphone με φωτεινά χρώματα και τραγανές μαύρες. Η συμπερίληψη του Android 8.0 σημαίνει ότι ξεκινάτε από το κουτί με το πιο πρόσφατο λογισμικό Android, το οποίο εκτελεί εξαιρετικά σε έναν κορυφαίο επεξεργαστή Snapdragon 835 της βιομηχανίας Android που συνδυάζεται με 4GB μνήμης RAM και στις 64 και 128GB επιλογές αποθήκευσης. Επιπλέον, συγκεκριμένες εφαρμογές της Google, όπως το Google Lens, σας βοηθούν να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα περίφημα ορόσημα, καταγράφοντας μια φωτογραφία, ενώ ο Βοηθός Google μπορεί να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε μια ημερομηνία γεύματος ή να σας καλέσει ένα Uber χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας. Έρχεται με μια φωτογραφική μηχανή 12 MP, καθώς και μια κάμερα 8 MP που είναι ιδανική για selfies.

Διαθέτοντας μια πανέμορφη οθόνη 29 ιντσών 2960 x 1440, η Note 8 εξακολουθεί να αισθάνεται καλά στο χέρι σας, χάρη στην οθόνη ατελείωτου, που αφαιρεί όλα, εκτός από τα λεπτότερα πλαίσια. Σημαντικές λειτουργίες σημείωσης 8 όπως το S Pen επιτρέπουν στους χρήστες να στέλνουν ένα μήνυμα, να σχεδιάζουν ένα emoji ή να γράφουν σε μια φωτογραφία και να στέλνουν σε κάποιον άλλο χρήστη Note 8. Η φωτογραφική μηχανή 12 megapixel συνεχίζει την παγκόσμια θέση της Samsung ως μια από τις καλύτερες κάμερες smartphone συνολικά με διπλή οπτική σταθεροποίηση εικόνας, δύο φορές οπτικό ζουμ και διάφραγμα F / 1,7 για εξαιρετικά αποτελέσματα. Η προσθήκη 6GB μνήμης RAM σε συνδυασμό με έναν επεξεργαστή octa-core κρατά τα πράγματα να εκτελούνται ομαλά όλη την ημέρα. Μιλώντας για την καθολική απόδοση, η μπαταρία 3300mAh επιτρέπει σε αυτό το αδιάβροχο εργοστάσιο να παραμείνει τροφοδοτούμενο μέχρι και 33 ώρες χρόνο ομιλίας.

Με μια πανέμορφη οθόνη Super AMOLED μεγέθους 5,8 ιντσών, μεγέθους 2960 x 1440 pixel, το Galaxy S8 είναι θαυματουργά μόνο 1,1 ουγκιές βαρύτερες από το Galaxy S7 5,1 ιντσών. Εξαιτίας αυτού, και των ομαλών καμπυλών του, αισθάνεται πολυτέλεια στο χέρι σας. (Είναι επίσης αρκετά ολισθηρό, γι 'αυτό προτείνουμε να επενδύσουμε σε μια περίπτωση.) Η οθόνη φθείρει τη μπαταρία 3.000mAh γρήγορα, αλλά με κανονική χρήση, θα πρέπει να μπορείτε να περάσετε μια μέρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Από τη φωτεινή πλευρά, το τηλέφωνο χρεώνει αρκετά γρήγορα, πηγαίνοντας από 0 τοις εκατό έως 100 τοις εκατό σε περίπου μια ώρα και ένα μισό. Καλύτερα, το τηλέφωνο είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να διατηρεί μια καλύτερη χρέωση με την πάροδο του χρόνου, οπότε ενώ οι περισσότερες μπαταρίες θα διατηρήσουν περίπου το 80% της φόρτισης μετά από δύο χρόνια, το S8 θα διατηρήσει το 95% της αρχικής του χωρητικότητας.

Το S8 φιλοξενεί ένα chipset Qualcomm Snapdragon 835, ανεβάζοντας τα γραφικά. Παρόλο που δεν διαθέτει διπλές κύριες κάμερες όπως το iPhone 7 της Apple, η πίσω κάμερα των 12 megapixel λαμβάνει ευκρινείς φωτογραφίες, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός, παίρνει επίσης μια αναβάθμιση από πέντε megapixel σε οκτώ megapixel. Συνολικά, είναι το καλύτερο τηλέφωνο Android που κυκλοφορεί σήμερα στην αγορά.

Στρατιωτικό δοκιμασμένο για χειρισμό ακραίων περιβαλλόντων, συμπεριλαμβανομένης αξιολόγησης IP68 για αντοχή στο νερό, το LG V30 είναι μια συσκευή standout για το Android που πιστά αναζητά κάτι καινούργιο. Η οθόνη 16 ιντσών OLD FullVision 2880 x 1440 διαθέτει φωτεινά χρώματα και εξαιρετική εμπειρία πολυμέσων καθιστώντας εξαιρετική την παρακολούθηση ταινιών ή σύντομων κλιπ YouTube. Οι διπλές πίσω κάμερες περιλαμβάνουν και έναν τυπικό φακό 16-megapixel και ευρυγώνιο φακό 13 megapixel για εξαιρετικά αποτελέσματα που φαίνονται και νιώθουν σαν να ανήκουν σε μια ακριβότερη φωτογραφική μηχανή πλήρους σώματος. Τα ειδικά στοιχεία της LG, όπως το Daydream, η πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας της εταιρείας, συνδυάζουν την εμπειρία ήχου Hi-Fi Quad DAC, η οποία είναι πιο δυνατή και πιο καθαρή από ποτέ. Πέρα από τις λειτουργίες της LG, τα συρραπτικά Android, όπως το Google Assistant, είναι κατασκευασμένα ακριβώς για να βοηθήσουν στην πλοήγηση του καιρού, της κυκλοφορίας και του αθλητισμού. Η LG βοηθάει στη διαφοροποίηση της απελευθέρωσης του LG V30 όχι μόνο παρέχοντας μια πλήρη εγγύηση ενός έτους για τη συσκευή, αλλά και δίνοντας δωρεάν ένα δεύτερο έτος κάλυψης.

Το Galaxy J3 μοιάζει με το Galaxy S4, με διάμετρο 5.6 x 2.8 x .3 ίντσες. Είναι η οθόνη AMOLED 5 ιντσών, 1280 x 720 pixel, που παράγει φωτεινά χρώματα και καλή αντίθεση. Και παρόλο που το σώμα του είναι πλαστικό, που είναι αυτό που μπορείτε να περιμένετε από ένα τηλεφωνικό προϋπολογισμό, αισθάνεται και φαίνεται ανθεκτικό εντούτοις.

Στο εσωτερικό, διαθέτει έναν επεξεργαστή Samsung Exynos 3475 που προσφέρει σταθερή απόδοση παρά το γεγονός ότι το τηλέφωνο διαθέτει μόνο μνήμη RAM 1,5 GB. Η μπαταρία της είναι ίσως μία από τις πιο εντυπωσιακές ιδιότητες της, που διαρκεί περισσότερο από εννέα ώρες, ενώ παράλληλα προβάλλει βίντεο σε πλήρη οθόνη με LTE σε μέγιστη φωτεινότητα. Αυτό θέτει ντροπή σε άλλα κινητά τηλέφωνα. Τρέχει το Android 6.0 Marshmallow, το οποίο είναι κάτι περισσότερο από τα περισσότερα άλλα τηλέφωνα του προϋπολογισμού μπορεί να πει, αν και έρχεται με ένα δίκαιο ποσό bloatware. Το J3 διαθέτει μια φωτογραφική μηχανή με 5 megapixel που βλέπει προς τα πίσω και μια κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός με δύο megapixel, κάτι που δεν είναι τίποτα θεαματικό, αλλά αυτό είναι ακόμα ένας πολύ καλός προϋπολογισμός.

Αν ψάχνετε για το καλύτερο κτύπημα για το buck σας, κοιτάξτε κατ 'ευθείαν στο iPhone SE. Έχει τις ίδιες προδιαγραφές και εσωτερικό υλικό όπως το Best pick Apple, το iPhone 6s. Υπάρχει μια κάμερα 12 megapixel ικανή να καταγράφει βίντεο σε 4K. Εάν ήσασταν οπαδός του iPhone 5 ή 5s, θα νιώσετε σαν στο σπίτι, καθώς το τηλέφωνο είναι σχεδόν πανομοιότυπο σε μέγεθος και σχήμα. Το Touch ID της Apple, η μέθοδος που βασίζεται σε δακτυλικά αποτυπώματα για πρόσβαση στο smartphone σας χωρίς κωδικό πρόσβασης, είναι παρούσα, όπως και η Apple Pay. Στην πραγματικότητα, αν έχετε οποιεσδήποτε περιπτώσεις που βρίσκονται γύρω για το iPhone 5 / 5s, θα είστε σε θέση να το γλιστρήσει δεξιά και αισθάνονται νοσταλγική.

Η οθόνη των 4 ιντσών μπορεί να μην ικανοποιεί μερικά από τα σημερινά "μεγαλύτερα είναι καλύτερα" πλήθη smartphone, αλλά η εύρεση μιας συσκευής που ανταγωνίζεται την απόδοση των καλύτερων smartphones στην αγορά σε ένα πακέτο φιλικό προς τις τσέπες δεν ήταν εύκολο. Σε αυτό τον τομέα, η Apple πέτυχε και το έκανε με πικέλες. Ότι η τιμή είναι σχεδόν το ήμισυ του μεγαλύτερου αδελφού του, το καθιστά εύκολη σύσταση για το καλύτερο τηλέφωνο αξίας. Ο επεξεργαστής A9, το ίδιο με το εσωτερικό του iPhone 6s, είναι 3 φορές πιο ισχυρός από αυτόν του iPhone 5s, που σημαίνει γραφικά κονσόλας και ισχυρή απόδοση για το Pokémon Go.

Όταν πρόκειται για τη χρήση μιας συσκευής σε ένα δίκτυο όπως το AT & T που δεν πωλείται επίσημα από τον μεταφορέα, τα καλά νέα δεν είναι μόνο αυτό που επιτρέπεται, είναι συχνά ενθαρρύνεται. Η πραγματική πρόκληση γίνεται η εύρεση συσκευών που μπορούν να ενσωματώσουν πλήρως την εμπειρία του δικτύου χωρίς να υποστηρίζονται επίσημα από τον μεταφορέα. Στην περίπτωση του OnePlus 3, υποστηρίζει πλήρως το δίκτυο της AT & T, συμπεριλαμβανομένης της μπάντας 4G LTE που θέλετε για την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Γιατί λοιπόν να αγοράσετε αυτό το τηλέφωνο αντί για κάτι σαν το iPhone ή το Galaxy S7 Edge; Για την τιμή, είναι μια κλοπή, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, 6GB μνήμης RAM και εσωτερική αποθήκευση 64GB, κάμερα 16-megapixel και σώμα από αλουμίνιο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η κάμερα είναι τέλεια, καθώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα με απόδοση εικόνας χαμηλού φωτισμού που θα θέλαμε να δούμε να βελτιώνεται μέσω της ενημέρωσης λογισμικού. Παρόλα αυτά, είναι κάτι παραπάνω από αρκετά καλό και τρέχει εκεί με το Galaxy S7 Edge ως μια premium φωτογραφική μηχανή που προσφέρει μια σειρά από χρήσιμα χαρακτηριστικά. Δυστυχώς, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ήταν απογοητευτική υπό την έννοια ότι είναι απλώς μέτριος. Είναι ακριβώς στη μέση του πακέτου με κορυφαίες συσκευές Android. Εντούτοις, όταν πρόκειται για επαναφόρτιση, το OnePlus 3 είναι, χωρίς κανένας, καλύτερο στην κατηγορία. Μπορείτε να χυμώσετε τη συσκευή μέχρι και 60 τοις εκατό σε μόλις 30 λεπτά, ανεξάρτητα από το τι κάνετε στο τηλέφωνο την εποχή εκείνη. Και όταν βρισκόμαστε σε μια εποχή που έχει σχέση με την ταχύτητα, αυτό είναι καταπληκτικό.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .