Χρησιμοποιώντας συσκευές INSTEON για την παρακολούθηση εσωτερικών και εξωτερικών θερμοκρασιών

Όταν οι εξωτερικές θερμοκρασίες πέσουν κάτω από το πάγωμα και πλησιάζουν στο μηδέν, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού λαμβάνουν ειδικές προφυλάξεις κατά των στοιχείων. Δεν θα ήταν ωραίο το σύστημα αυτοματισμού στο σπίτι να σας ειδοποιήσει ή να ενεργοποιήσει αυτόματα τις συσκευές INSTEON όταν η εξωτερική θερμοκρασία πέσει σε ένα συγκεκριμένο όριο;

Το κιτ INSTEON I / O Linc High and Low Temperature Threshold απομακρύνει τις εικασίες από τη γνώση της εξωτερικής θερμοκρασίας.

Ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις κατωφλίου

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του αισθητήρα θερμοκρασίας INSTEON σε σχέση με τα πιο ανταγωνιστικά προϊόντα είναι ότι οι υψηλές και χαμηλές ρυθμίσεις θερμοκρασίας είναι πλήρως διαμορφωμένες από -30 ° Fahrenheit έως 130 ° Fahrenheit.

Οι περισσότεροι ασύρματοι αισθητήρες θερμοκρασίας έχουν προκαθορισμένες θερμοκρασίες που παρέχουν ειδοποίηση για, συνήθως 39 ° έως 40 °.

Τι είναι ένα I / O Linc;

Ένα I / O Linc είναι μια συσκευή INSTEON που ανοίγει ή κλείνει τις επαφές βάσει ενός συμβάντος ενεργοποίησης, στην περίπτωση που η θερμοκρασία πέφτει κάτω (ή παραπάνω) σε ένα καθορισμένο όριο. Οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να ελέγχεται μέσω κλεισίματος ή ανοίγματος επαφής μπορεί να ενεργοποιηθεί από το I / O Linc. Δεδομένου ότι το I / O Linc είναι επίσης μια συσκευή INSTEON, μπορεί να ενεργοποιηθεί και οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή INSTEON στο δίκτυο.

Τι μπορεί να ελέγξει ο αισθητήρας θερμοκρασίας;

Εάν ζείτε σε ένα κρύο κλίμα, πιθανότατα χρησιμοποιείτε την ενεργοποίηση των απομακρυσμένων βαλβίδων σε μια ροή ροής όταν κρύβεται για να αποτρέψετε την κατάψυξη των σωλήνων σας. Με μια ηλεκτρική ενεργοποιημένη βαλβίδα κάτω από τον νεροχύτη, ο αισθητήρας θερμοκρασίας INSTEON και ο I / O Linc μπορούν να ενεργοποιήσουν αυτόματα το νερό όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από το προκαθορισμένο όριο. Ομοίως, εάν χρησιμοποιείτε θερμική ταινία για να διατηρήσετε τους σωλήνες ζεστό, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ταινία αυτόματα όταν η εξωτερική θερμοκρασία πέσει κάτω από το πάγωμα.

Αν ξεκινάτε το σπορά σε ένα εξωτερικό θερμοκήπιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αισθητήρα θερμοκρασίας για να ενεργοποιήσετε μια θερμοσίφωνα χώρο για να κρατήσετε τα νεαρά φυτά σας από το πάγωμα. Ο αισθητήρας θερμοκρασίας μπορεί να ενεργοποιήσει αυτόματα τους θερμαντήρες οπουδήποτε μέσα ή έξω από το σπίτι και μπορεί να είναι μια εξαιρετική λύση για τη διατήρηση των αγαπημένων κατοικίδιων ζώων ή των ζώων εκτροφής ζεστού σε θερμοκρασίες κατάψυξης.