Πώς να συνδέσετε την μουσική Amazon με την ηχώ σας

Η Alexa μπορεί να παίξει σχεδόν ό, τι θέλετε

Μπορείτε να παίξετε περισσότερα από 2 εκατομμύρια τραγούδια δωρεάν στη συσκευή Amazon Echo εάν είστε συνδρομητής του Amazon Prime. Αυτά τα τραγούδια είναι διαθέσιμα από την Amazon Music. Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα δεκάδες εκατομμύρια τραγουδιών που προσφέρει η Amazon Music, μπορείτε να πληρώσετε μια μηνιαία αμοιβή για την αναβάθμιση στο Amazon Music Unlimited.

Σημείωση: Μπορείτε να ακούτε μουσική και ραδιοφωνικούς σταθμούς από τρίτους παρόχους, μερικοί από τους οποίους είναι δωρεάν, σε οποιαδήποτε συσκευή Alexa και μπορείτε να μεταδώσετε μουσική στη συσκευή Alexa από συμβατό tablet, τηλέφωνο ή υπολογιστή.

Πώς να παίξετε Amazon Music στο Amazon Echo

Για να παίξετε την Amazon Music στην Alexa, στην πιο πρωτόγονη μορφή της, απλά πείτε " Alexa, παίξτε Amazon Music ". Μπορείτε επίσης να πείτε " Alexa, παίξτε Prime Music ", ή " Alexa, να παίξετε μουσική ", μεταξύ άλλων. Η συσκευή σας Echo θα επιλέξει έναν σταθμό που πιστεύει ότι θα θέλατε με βάση τα δεδομένα που συλλέγονται από διάφορες πηγές (συμπεριλαμβανομένης της μουσικής που έχετε αγοράσει μέσω του Amazon) και η μουσική θα αρχίσει να παίζει.

Εάν θέλετε να εξομαλύνετε καλύτερα τα παιχνίδια, μπορείτε να είστε πιο συγκεκριμένοι. Μπορείτε να πείτε " Alexa, παίξτε το πιο δημοφιλές Pink άλμπουμ ", ή, " Alexa, παίξτε τα 40 καλύτερα τραγούδια ". Μπορείτε να καλέσετε έναν καλλιτέχνη με το όνομα του. Μη διστάσετε να ζητήσετε τίποτα. Ωστόσο, η Alexa μπορεί ή όχι να είναι σε θέση να το παίξει. Θα σας ενημερώσει αν δεν βρίσκεται στη βιβλιοθήκη της.

Ακολουθούν μερικές άλλες εντολές που μπορείτε να δοκιμάσετε καθώς παίζετε Amazon Music στην Alexa (και μπορείτε να τις συνδυάσετε και να τα συνδυάσετε όπως επιθυμείτε):

Σημείωση: Αν η Alexa δεν παίξει Amazon Music (ή έχει άλλα προβλήματα αναπαραγωγής), αποσυνδέστε την και συνδέστε την ξανά. Αυτό είναι το Echo ισοδύναμο της επανεκκίνησης.

Πώς να διαχειριστείτε αυτό που παίζει στην Echo του Amazon

Μόλις η μουσική αρχίσει να παίζει, μπορείτε να ελέγξετε τη μουσική χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες εντολές. Μπορείτε να πείτε, " Alexa, παραλείψτε αυτό το τραγούδι ", ή " Alexa, επανεκκινήστε αυτό το τραγούδι ", για να αναφέρετε δύο. Ακολουθούν μερικές εντολές για να δοκιμάσετε. Απλώς πείτε " Alexa " και στη συνέχεια συνεχίστε με οποιαδήποτε εντολή παρακάτω:

Συχνές Ερωτήσεις

Υπάρχουν μερικές ερωτήσεις που συνεχίζονται γύρω από την Echo, την Alexa και την Amazon Prime Music. Εδώ είναι μαζί με τις απαντήσεις τους.

Πρέπει να πληρώσω για τη μουσική;

Εάν έχετε μια ιδιότητα μέλους Prime, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό μουσικής Amazon και να έχετε πρόσβαση σε 2 εκατομμύρια τραγούδια. Αν θέλετε περισσότερα τραγούδια ή θέλετε να προσθέσετε μέλη της οικογένειας, θα χρειαστεί να κάνετε αναβάθμιση σε ένα από τα μουσικά σχέδια της Amazon .

Ποιες συσκευές μπορώ να ακούσω στην Prime Music;

Μπορείτε να ακούσετε την Prime Music για:

Μπορώ να ακούσω το iTunes ή το Pandora ή το Spotify ή οτιδήποτε άλλο;

Ναί. Ένας τρόπος να παίξετε μουσική τρίτων μέσω της Alexa είναι να συνδέσετε το τηλέφωνό σας στη συσκευή Echo μέσω Bluetooth από το τηλέφωνό σας. Για να γινει αυτο:

  1. Μεταβείτε στη λίστα αντιστοίχισης Bluetooth στο τηλέφωνό σας.
  2. Στη συνέχεια, πείτε " Alexa, ζευγάρι ".
  3. Κάντε κλικ στην καταχώριση Echo στο τηλέφωνό σας για να συνδεθείτε.
  4. Τώρα, απλώς αναπαράγετε τη μουσική στο τηλέφωνό σας για να την στείλετε μέσω του ηχείου Echo.

Μπορώ να ορίσω την προεπιλεγμένη υπηρεσία μουσικής από την Amazon Music σε κάτι άλλο, όπως το Spotify;

Ναί. Από την εφαρμογή Amazon στο τηλέφωνό σας ή σε άλλη συσκευή, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις > Μουσική και πολυμέσα > Επιλογή προεπιλεγμένης υπηρεσίας μουσικής . Επιλέξτε την υπηρεσία που θέλετε και πατήστε Τέλος .

Μπορώ να παίξω κάτι διαφορετικό από τη μουσική;

Ναί. Δοκιμάστε να λέτε " Alexa, παίζουν NPR ", ή " Alexa, παίζουν CNN ". Δοκιμάστε " Alexa, παίξτε Ted Talks ", και στη συνέχεια απαντήστε στην επόμενη ερώτηση που θέτει. Μπορείτε να επιλέξετε από εμπνευσμένες συνομιλίες, σε podcasts και πολλά άλλα.