Χρειάζεται να αναπτύξετε μια εφαρμογή για κινητά για την επιχείρησή σας;

Όψεις που πρέπει να εξετάσετε πριν αναπτύξετε μια εφαρμογή για το εμπορικό σήμα σας

Οι εφαρμογές για κινητά αποτελούν σήμερα μέρος κάθε λογικής επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Οι εφαρμογές είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τους πελάτες σας σε επαφή με το προϊόν σας - λειτουργούν σαν απαλές υπενθυμίσεις για να τους τραβήξουν πίσω στο προϊόν της υπηρεσίας σας, ενώ παράλληλα δημιουργούν νέους πελάτες στη διαδικασία. Ωστόσο, οι εφαρμογές για κινητά είναι πραγματικά απαραίτητες για κάθε επιχείρηση; Χρειάζεστε ιδιαίτερα ένα για να προωθήσετε το εμπορικό σήμα ή την επιχείρησή σας; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε την απάντηση στην ερώτησή σας ....

Υπήρξαν πολλές μικρές επιχειρήσεις, όπως πιτσαρίες, αίθουσες ομορφιάς, καφετέριες και ούτω καθεξής, οι οποίες ανέπτυξαν κινητές εφαρμογές για να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους, καταλήγοντας τελικά στα κορυφαία ονόματα στις αντίστοιχες βιομηχανίες τους. Είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός ότι οι εφαρμογές για κινητά επωφελούνται από τις μεγάλες επιχειρήσεις.

Ωστόσο, το κόστος της ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά , καθώς και οι παρενοχλήσεις εμπορίας τόσο της εφαρμογής σας όσο και της μάρκας σας, μπορούν να αποδειχτούν ότι επιβαρύνουν πολύ τον χρόνο και τα χρήματά σας. Η ανάπτυξη μιας εφαρμογής για την επιχείρησή σας προσθέτει αξία στη γενική στρατηγική μάρκετινγκ. Ωστόσο, χρειάζονται πολύ περισσότερα για την επιτυχία της εφαρμογής σας στην αγορά . για να γίνει δημοφιλής μεταξύ των μαζών και να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά.

Παρακάτω αναφέρονται οι πτυχές που πρέπει να σκεφτείτε πριν αναπτύξετε μια εφαρμογή για την επιχείρησή σας:

Το στοχευόμενο κοινό σας

Πρώτον, σκεφτείτε το κοινό-στόχο σας. Ποιοι είναι οι άνθρωποι που στοχεύετε ως δυνητικοί πελάτες και πόσοι από αυτούς χρησιμοποιούν smartphones; Δεύτερον, πόσοι θα ασχοληθούν πραγματικά να κατεβάσουν την εφαρμογή σας; Πρέπει επίσης να διαπιστώσετε το πιο προτιμώμενο κινητό λειτουργικό σύστημα ή φορέα κινητής τηλεφωνίας. Ενώ το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα περιλαμβάνει Android και iOS , η διατήρηση του κορυφαίου φορέα κινητής τηλεφωνίας στο μυαλό σας βοηθά επίσης στην επιχείρηση σας.

Ο προϋπολογισμός σου

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η ανάπτυξη μιας εφαρμογής για κινητά δεν είναι φθηνή. Φυσικά, έχετε τα εργαλεία DIY για ανάπτυξη εφαρμογών, αλλά θα χρειαστεί να ξοδέψετε ακόμα το λογισμικό. Φυσικά, θα λειτουργούσε πολύ καλύτερα για εσάς αν έχετε εμπειρία ανάπτυξης ή προπόνησης στην ανάπτυξη εφαρμογών. Αν επιλέξετε να προσλάβετε έναν επαγγελματία προγραμματιστή, ωστόσο, θα χρεωθείτε ανά ώρα.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι το κόστος υπερβαίνει τον προϋπολογισμό σας, η διαφήμιση του προϊόντος σας σε ιστότοπους για κινητά θα ήταν η καλύτερη και φθηνότερη επιλογή.

Το Περιεχόμενο εφαρμογής σας

Οι εφαρμογές για κινητά πρέπει να ενημερώνονται συνεχώς, προκειμένου να τραβούν όλο και περισσότερους πελάτες, διατηρώντας ταυτόχρονα και τους παλιούς. Οι χρήστες κινητών είναι άστατοι και για πάντα χρειάζονται κάτι ενδιαφέρον για να κρατήσουν την προσοχή τους. Αν δεν ενημερώνετε αρκετά συχνά την εφαρμογή σας, οι χρήστες σας σύντομα θα απομακρυνθούν από εσάς και σε κάποιο άλλο προϊόν.

Διαμόρφωση πλατφόρμας

Μόλις αναπτύξετε τη βασική εφαρμογή σας, πρέπει να σκεφτείτε την μορφοποίηση μεταξύ πλατφόρμων, ώστε να είναι συμβατή με τις διάφορες άλλες κινητές συσκευές που νομίζετε ότι θα προτιμούσαν. Λάβετε υπόψη ότι η διαδικασία θα σας κοστίσει επιπλέον χρήματα, χρόνο και προσπάθεια.

Τελικά, πρέπει να αποφασίσετε σχετικά με την πιο ζωτική πτυχή της απόκτησης κέρδους από την εφαρμογή σας. Πρέπει να αναρωτηθείτε εάν το καθαρό κέρδος σας θα είναι σε θέση να υπερβεί το κόστος σας με λογικό περιθώριο. Σε περίπτωση που σκοπεύετε να προσλάβετε επαγγελματίες προγραμματιστές για να δημιουργήσετε την εφαρμογή σας, πρέπει πρώτα να υπολογίσετε το κόστος και στη συνέχεια να συγκρίνετε τις τιμές σε σχέση με τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Θα ήταν προτιμότερο να μιλήσετε με περισσότερους από έναν προγραμματιστές εφαρμογών πριν κάνετε την επιλογή σας. Θα μπορούσατε επίσης να δημοσιεύσετε τις απαιτήσεις σας στα φόρουμ προγραμματιστών εφαρμογών στο διαδίκτυο, ζητώντας από τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Γνωρίζετε ότι το κόστος ανάπτυξης μιας βασικής εφαρμογής θα ανέλθει σε περίπου $ 3000 έως $ 5000. Αυτή η βασική διάρθρωση κόστους μπορεί να αυξηθεί με περισσότερες προσθήκες στο σχεδιασμό εφαρμογής, στη διαδικασία μάρκετινγκ εφαρμογών και ούτω καθεξής.

Συμπερασματικά

Πρέπει να σκεφτείτε όλα τα παραπάνω σημεία πριν προχωρήσετε στην ανάπτυξη μιας εφαρμογής για κινητά για την επιχείρησή σας. Συνεχίστε με αυτό μόνο εάν είστε πεπεισμένοι ότι η εφαρμογή σας έχει αρκετές δυνατότητες για να πετύχει στην αγορά και ότι πράγματι θα τραβήξει τον μέγιστο αριθμό πελατών στην επιχείρησή σας.