Σχολικοί ιστοτόποι βίντεο

Κορυφαίες τοποθεσίες για την παρακολούθηση και την κοινή χρήση σχολικών βίντεο

Τα σχολικά βίντεο σας επιτρέπουν να επισκεφθείτε μια πανεπιστημιούπολη και να συναντήσετε μαθητές και καθηγητές από την άνεση του υπολογιστή σας. Βρείτε τους καλύτερους ιστοτόπους σχολικών βίντεο για να παρακολουθήσετε και να προωθήσετε τα σχολικά βίντεο online.

Σχολικά βίντεο στο YouTube EDU

Το YouTube EDU προωθεί τα σχολικά βίντεο στα κανάλια του YouTube από συνεργάτες του κολλεγίου και του πανεπιστημίου. Εκατοντάδες βίντεο σχολείων παρατίθενται στο YouTube EDU, όπου μπορείτε να βρείτε διαφημιστικά βίντεο, εικονικές περιηγήσεις και online μαθήματα.

Για να προωθήσετε τα σχολικά σας βίντεο στο YouTube EDU, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα κανάλι YouTube και να υποβάλετε αίτηση για να γίνετε συνεργάτης του YouTube. Περισσότερο "

Σχολικά βίντεο στο Facebook

Το Facebook ξεκίνησε ως ιστότοπος για φοιτητές, επομένως έχει νόημα ότι θα βρείτε πολλά σχολικά βίντεο εδώ. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε σχολικά βίντεο, απλώς αναζητήστε για να δείτε αν υπάρχει μια σελίδα ανεμιστήρων που μπορείτε να επισκεφτείτε. Αν έχετε σχολικά βίντεο για κοινή χρήση, δημιουργήστε μια σελίδα ανεμιστήρων, μεταφορτώστε τα βίντεό σας και παρακολουθήστε τους χρήστες του Facebook. Περισσότερο "

Σχολικά βίντεο στο AnyCollege.tv

Το AnyCollege.tv προβάλλει διαφημιστικά βίντεο από πολλά κολέγια και πανεπιστήμια. Εκτός από τα βίντεο, ο ιστότοπος προσφέρει πολλές πληροφορίες για τους σπουδαστές που σκέπτονται σχετικά με τα κολλέγια και τη σταδιοδρομία τους. Περισσότερο "

Σχολικά βίντεο στο iTunes U

Τα σχολικά βίντεο που εμφανίζονται στο iTunes U μπορούν να προβληθούν στο διαδίκτυο ή να μεταφορτωθούν σε ένα iPod για να τα παρακολουθήσετε αργότερα. Τα σχολεία και τα πανεπιστήμια ισχύουν για να συμμετάσχουν στο iTunes U και στη συνέχεια να αποκτήσουν το δικό τους κανάλι για τη μεταφόρτωση και φιλοξενία σχολικών βίντεο στο διαδίκτυο.

Σχολικά βίντεο στο Κολλέγιο Κάντε κλικ στο TV

Τα βίντεο σχολείου στην τηλεόραση Click College παρέχουν πραγματική εικόνα για τη ζωή των φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη. Τα σχολικά βίντεο στον ιστότοπο δεν επιβάλλονται επισήμως. Αντίθετα, είναι συνεντεύξεις με πραγματικούς μαθητές που δίνουν στους τηλεθεατές την πραγματική σέσουλα στα κολέγια σε όλη τη χώρα. Αν ψάχνετε για επίσημα βίντεο στο σχολείο, μεταβείτε στη σελίδα "College Media", η οποία παρέχει συνδέσμους σε ιστότοπους βίντεο, ραδιόφωνο και εφημερίδες από εκατοντάδες κολέγια.