Οι 7 καλύτερες κάμερες Mirrorless να αγοράσουν το 2018

Κάντε τις δεξιότητές σας στο επόμενο επίπεδο

Η αγορά καθρεφτών φωτογραφικών μηχανών έχει ωριμάσει τα τελευταία χρόνια, έχοντας φθάσει σε ένα σημείο όπου δεν περιορίζονται πλέον στη σφαίρα των geeks, των επαγγελματιών και των λάτρεις της φωτογραφικής μηχανής. Με συμπαγή, ελαφριά σχέδια συγκρίσιμα με τα παραδοσιακά σημεία και βλαστοί, καθώς και λειτουργικότητα εναλλάξιμων φακών (όπως αυτές που υπάρχουν σε ογκώδεις φωτογραφικές μηχανές DSLR), έχετε πραγματικά το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Αν σας αρέσει αυτή η νέα προσέγγιση στην κάμερα, η οποία αναμένεται να συνεχιστεί μόνο τα επόμενα χρόνια, δείτε αυτή τη λίστα με τις καλύτερες κάμερες χωρίς κάτοπτρα.

Σχετική ανάγνωση: 10 Samsung Gear 360 Συμβουλές & κόλπα

Η φωτογραφική μηχανή Sony Alpha a6000 χωρίς καθρέφτη σχεδιάστηκε για ταχύτητα - μπορεί να τραβήξει 11 καταπληκτικές φωτογραφίες σε μόλις ένα δευτερόλεπτο. Αυτή η φωτογραφική μηχανή υψηλής ποιότητας διαθέτει 24,3 megapixel λεπτομέρειες (ιδανική για μεγέθυνση) και την ταχύτατη αυτόματη εστίαση στον κόσμο, ώστε να μην χάσετε μια λεπτομέρεια σε αυτό το κρίσιμο πλάνο. Δύο γρήγορες κλήσεις σάς επιτρέπουν να αλλάζετε τις ρυθμίσεις σε ένα φλας, ώστε να μπορείτε να προσαρμόζεστε σε ένα περιβάλλον που αλλάζει γρήγορα ή να δοκιμάσετε διαφορετικές ρυθμίσεις στην ίδια λήψη. Συμπαγές και ελαφρύ, η Sony μπορεί να υπερηφανεύεται για το ότι το a6000 είναι περίπου το ήμισυ του μεγέθους και του βάρους ενός τυπικού DSLR αν και εξακολουθεί να έχει τον ίδιο μέγεθος αισθητήρα εικόνας APS-C, αποδεικνύοντας ότι δεν χρειάζεται να θυσιάζετε την ποιότητα για φορητότητα. Αλλάξτε τους φακούς ή το σύστημα στήριξης για μια φωτογραφική μηχανή που μπορεί να τα κάνει όλα.

Η φωτογραφική μηχανή EOS M10 συνδυάζει έναν ελαφρύ, συμπαγή σχεδιασμό με την ισχύ και την ποιότητα της εικόνας, γεγονός που καθιστά τη Canon εμπιστευμένη από τους φωτογράφους σε όλο τον κόσμο. Το EOS M10 διαθέτει αισθητήρα CMOS 18,0 megapixel (APS-C) και επεξεργαστή εικόνας DIGIC, στοιχεία που βοηθούν το M10 να καταγράφει ευκρινείς λεπτομέρειες στις φωτογραφίες ακόμα και όταν το φως δεν είναι ιδανικό. Το M10 είναι συμβατό με τους φακούς EF-M, EF και EF-S που κατασκευάζει η Canon για τις φωτογραφικές μηχανές DSLR, καθιστώντας το ένα ευέλικτο σώμα που μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τύπων λήψεων. Επιπλέον, το M10 έρχεται με εύχρηστες και αυτόματες ρυθμίσεις που είναι πραγματικά τέλεια για νεότερους χρήστες DSLR που προσπαθούν να μάθουν για όλα τα χαρακτηριστικά των καινούργιων φωτογραφικών μηχανών τους. Το Creative Assist μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να προσαρμόσουν τη φωτεινότητα, τη θολότητα φόντου, τη ζωντάνια του χρώματος, την αντίθεση, τη ζεστασιά και ακόμη και τα εφέ φιλτραρίσματος. Η ενσωματωμένη διαισθητική οθόνη αφής στην οθόνη LCD τύπου 3.0 με κλίση καθιστά ευκολότερη την καταγραφή μεγάλων εγωισμών ή την προσαρμογή της εστίασης.

Νέα για τον κόσμο των καθρέφτη κάμερες; Βοηθήστε τον εαυτό σας να προσαρμοστείτε με το Sony a51000. Διαθέτει μια βοηθητική οθόνη LCD 3 ιντσών, που σας βοηθά να πλαισιώσετε το πλάνο σας (ή να επιτύχετε ένα μεγάλο selfie). Ευκολία στην εκμάθηση των λειτουργιών της φωτογραφικής σας μηχανής χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες εφαρμογές PlayMemories Camera. Ρυθμίζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις σας με βάση τον τύπο λήψης που προσπαθείτε να επιτύχετε - τα πάντα από πορτραίτα, λεπτομερείς κοντινές λήψεις, αθλητικές φωτογραφίες, χρονικά διαστήματα ή πλάνα κίνησης. Καλύτερα, το ενσωματωμένο Wi-Fi σημαίνει ότι μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες απευθείας στο smartphone ή στο tablet σας για γρήγορη επεξεργασία και κοινή χρήση. Η σύνδεση είναι μια αύρα - αγγίξτε απλά τη φωτογραφική μηχανή σας στη συμβατή συσκευή NFC που χρησιμοποιείτε για τη σύνδεσή της. Μπορείτε ακόμη να πλαισιώσετε μια εικόνα στην οθόνη του τηλεφώνου ή του tablet σας, στη συνέχεια κάντε κλικ στο κλείστρο της φωτογραφικής μηχανής για να τραβήξετε την εικόνα, κάτι που είναι ωραίο για τους αρχάριους που μαθαίνουν ακόμα πώς να ρυθμίζουν τα αγαπημένα τους πλάνα. Το Sony a5100 μπορεί να είναι καλό για αρχάριους, αλλά δεν είναι σύντομο για την απόδοση. Διαθέτει εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εστίαση, 179 σημεία AF και 6 καρέ ανά δευτερόλεπτο, καθώς και 24,3 megapixel για φωτογραφίες με μεγάλη λεπτομέρεια.

Εάν πρόκειται να ξοδέψετε περισσότερα από 1.000 δολάρια σε μια κάμερα χωρίς καθρέφτες που βγάζει βίντεο, δεν θα πρέπει να περιμένετε να συμμορφωθεί με τα τελευταία πρότυπα ανάλυσης; Παραδόξως, πολλοί από αυτούς δεν το κάνουν. Το Sony alpha A6300 κάνει, και θα μπορούσε πιθανώς να συμπεριληφθεί ως ένας από τους καλύτερους σκοπευτές χωρίς καθρέφτες, ακόμη και αν δεν υπήρχαν επιλογές βίντεο. Αυτό το πράγμα είναι κορυφαίο από όλες τις απόψεις. Το εσωτερικό βίντεο UHD 4K & 1080p καθιστά μια πραγματική βιντεοκάμερα υψηλής τεχνολογίας καθώς και μια κάμερα αντικατάστατου φακού χωρίς κάτοπτρο. Έχει έναν αισθητήρα Exmor CMOS 24,2 megapixel APS-C Exmor, μια σούπερ γρήγορη ταχύτητα αυτόματης εστίασης μόλις 0,05 δευτερόλεπτα, μέχρι 11fps συνεχείς λήψεις και ένα ανθεκτικό πλαίσιο με κράμα μαγνησίου σφραγισμένο με καιρικά φαινόμενα. Έχει επίσης μια ανακλινόμενη πίσω οθόνη, ένα ενσωματωμένο φλας, σύνδεση WiFi και NFC, καθώς και ένα εξαιρετικά υψηλό μέγιστο ISO 51200, που σημαίνει ότι θα αποδώσει καλά σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Ω, και το αναφέραμε ότι βγάζει βίντεο 4K;

Το Fujifilm X-T20 είναι μία από τις νεότερες και πιο εντυπωσιακές φωτογραφικές μηχανές χωρίς καθρέφτες στην αγορά σήμερα. Καταρχήν, διαθέτει έναν αισθητήρα X-Trans CMOS III APS-C των 24,3 megapixel, ο οποίος προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και προσφέρει μεγάλους χρόνους απόκρισης για την παρακολούθηση αυτόματης εστίασης και τη λήψη σε κατάσταση έκρηξης. Έπειτα, έχει μια μεγάλη ρύθμιση ελέγχου, με χειροκίνητη κλήση για ταχύτητα κλείστρου, αντιστάθμιση έκθεσης και κίνηση. Αν θέλετε η κάμερα να κάνει όλη τη σκληρή δουλειά, υπάρχει επίσης μια προηγμένη λειτουργία SR Auto που θα κάνει υπέροχες φωτογραφίες.

Τώρα μιλάμε για φακούς. Η Fujifilm έχει βάλει πολύ χρόνο και προσπάθεια για την οικοδόμηση ενός οικοσυστήματος φακών που λειτουργούν στις διάφορες κάμερές τους. Το X-T20 λειτουργεί με τους καταπληκτικούς φακούς X Mount, οι οποίοι προσφέρουν την τέλεια ρύθμιση εξοπλισμού, ανεξάρτητα αν είστε χομπίστης ή επαγγελματίας φωτογράφος.

Επαγγελματίες και σοβαροί λάτρεις της φωτογραφίας λαμβάνουν υπόψιν τους - η φωτογραφική μηχανή Sony a7R III πλήρους κατόπτρου χωρίς αντανακλάσεις αλλάζει το παιχνίδι όταν πρόκειται για επεξεργαστική ισχύ και αποδοτικότητα εικόνας. Το a74 III συνδυάζει έναν ανιχνευτή εικόνας Exmor R CMOS υψηλής ανάλυσης 42,4 MP 1, ο οποίος χρησιμοποιεί έναν σχεδιασμό φακού χωρίς χάσματα σε τσιπ και αντιανακλαστική επίστρωση για υψηλή ευαισθησία και χαμηλό θόρυβο.

Το a7R III διαθέτει ταχύτητες λήψης μέχρι 10 fps 2 με πλήρη παρακολούθηση AF / AE καθώς και ένα νέο LSI front-end για γρήγορη ανάγνωση του αισθητήρα εικόνας και μια ενημερωμένη μηχανή επεξεργασίας που αυξάνει την ταχύτητα επεξεργασίας κατά περίπου 1,8 φορές σε σύγκριση με την προηγούμενη μοντέλο. Αυτά τα ισχυρά εξαρτήματα συνεργάζονται για να επιτρέπουν στην κάμερα να φωτογραφίζει με μεγαλύτερη ταχύτητα με μια εντυπωσιακή σειρά ISO 100 - 32000 (επεκτάσιμη σε ISO 50 - 102400 για φωτογραφίες) και μαζική δυναμική περιοχή 15 σταδίων 9 ακόμα και σε χαμηλές ρυθμίσεις ευαισθησίας. Παρά την εντυπωσιακή ισχύ της, το Sony a7R III είναι ακόμα συμπαγές και ελαφρύ, καθιστώντας το μία από τις κορυφαίες κάμερες υψηλής τεχνολογίας που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο.

Όταν προσπαθείτε να βρείτε την ιδανική επιλογή για έναν απλό ή για πρώτη φορά φωτογράφο, θα θελήσετε κάτι που να μην σπάσει την τράπεζα, αλλά παράγει εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο. Στην κατηγορία καθρέφτη φωτογραφικών μηχανών, η καλύτερη επιλογή είναι η Panasonic LUMIX DMC-G7KS.

Το DMC-G7KS διαθέτει αισθητήρα 16 megapixel και έξυπνη επεξεργασία εικόνας που παράγει εικόνες που κανονικά βρίσκετε σε μεγαλύτερες κάμερες DSLR. Έχει επίσης ένα οθόνες ορατότητας OLED υψηλής ανάλυσης για να πλαισιώνει τις φωτογραφίες σας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής LCD με κλίση και περιστροφική τρύπα για να έχετε οποιαδήποτε γωνία επιθυμείτε. Ένα άλλο πράγμα που αγαπάμε: μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες κατά την εγγραφή βίντεο 4K HD, οπότε δεν έχει σημασία τι ή που γυρίζετε, μπορείτε να πάρετε την τέλεια φωτογραφία.

Οι αναθεωρητές της Amazon έχουν ερωτευτεί αυτήν την κάμερα, με ιδιαίτερα υψηλό έπαινο για εξαιρετική ποιότητα εικόνας και δυνατότητες λήψης βίντεο 4K. Είπαν επίσης ότι αυτή η φωτογραφική μηχανή λειτουργεί εξαιρετικά για μια ποικιλία καταστάσεων πυροβολισμού, όπως πορτραίτα, τοπία και άγρια ​​φύση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .