Πώς να κάνετε πολλά κουδούνια στο Animal Crossing: Νέο φύλλο

Ο κόσμος που παρουσιάζεται στο Animal Crossing: Το νέο φύλλο για το Nintendo 3DS είναι φωτεινό, πολύχρωμο και φιλικό. Κανείς δεν φαίνεται να θέλει πολλά, εκτός ίσως για την περιστασιακή πεταλούδα στο Μουσείο. Αλλά όσο ευτυχής μπορεί να είναι το δικό σας χωριό, θα χρειαστεί ακόμα πολλά χρήματα - "Bells" - για να γίνει πραγματικά η πόλη σας να λάμψει και να κρατήσει τους πολίτες σας ευτυχείς. Εδώ είναι μερικές εύκολες συμβουλές για να κάνετε πολλά κουδούνια στο παιχνίδι:

Αγοράστε μπισκότα τύχης στο κατάστημα Nooklings 'με κέρματα, στη συνέχεια, πούλησε τα βραβεία σας

Το κατάστημα Nooklings στο Main Street προσφέρει μπισκότα τύχης, τα περισσότερα από τα οποία περιέχουν ένα εισιτήριο για ένα στοιχείο που σχετίζεται με τη Nintendo (Super Mushrooms, Fire Flowers και τίποτα). Αυτά είναι πολύ διασκεδαστικό να συλλέξετε αν είστε fan του Nintendo tchotchkes. Είναι επίσης πολύτιμες. Εάν σχεδιάζετε το σπίτι σας για να ταιριάζει με ένα θέμα που δεν αφορά τη Nintendo, σκεφτείτε να ξεπουλήσετε τα παιχνίδια Nintendo καθώς τα κερδίζετε. Μπορείτε επίσης να πουλήσετε τυχόν διπλάσια που λαμβάνετε.

Τα μπισκότα Fortune αγοράζονται με τα Παιχνίδια Coins , τα οποία κερδίζετε περπατώντας με το Nintendo 3DS. Με άλλα λόγια, μπορείτε πρακτικά να τα «αγοράσετε» δωρεάν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μαζί σας το Nintendo 3DS σας όταν κάνετε δουλειές, κάτι που πρέπει να κάνετε ούτως ή άλλως.

Βρείτε, φυτέψτε και συγκομίστε τα ξένα φρούτα

Η πόλη σας έχει τα δικά της εγχώρια φρούτα και κάθε κομμάτι πωλεί γενικά για 100 καμπάνες στο New Leaf . Ωστόσο, μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε μη φυσικά φρούτα, τα οποία συνήθως διαρκούν 500 κουδούνια ανά τεμάχιο. Αν πάρετε ακόμη και ένα μόνο κομμάτι μη-γηγενών φρούτων, φροντίστε να το φυτέψετε. Στη συνέχεια φυτέψτε το φρούτο του δέντρου αυτού και με το χρόνο θα έχετε ένα οπωρώνα αξίας χιλιάδων κουδουνιών! Τα οπωροφόρα δέντρα μπορούν να συγκομιστούν κάθε τρεις μέρες μόλις αναπτυχθούν πλήρως.

Ο ευκολότερος τρόπος για να αρπάξετε τα ξένα φρούτα είναι να επισκεφθείτε μια πόλη ενός φίλου μέσω τοπικής σύνδεσης ή Wi-Fi, να γεμίσετε τις τσέπες σας και να φυτέψετε τα φρούτα όταν φτάσετε στο σπίτι σας. Επίσης, οι ζωικοί σας πολίτες μπορούν να σας δώσουν με ένα κομμάτι, καθώς μπορείτε να πάρετε ένα καλάθι μη γηγενών καρπών εάν ολοκληρώσετε όλα τα καθήκοντα που σας αποδίδει η Isabelle στο Δημαρχείο. Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, μεταβείτε στο νησί της πόλης σας, αρπάξτε κάποιο τροπικό φρούτο και φυτείστε το.

Βεβαιωθείτε ότι δεν φυτεύετε τα δέντρα σας πολύ κοντά ή πολύ κοντά σε ένα κτίριο ή βράχο ή δεν θα αναπτυχθούν. Τα φρούτα που αναπτύσσονται σε φοίνικες, όπως οι καρύδες και οι μπανάνες, πρέπει να φυτευτούν κοντά στην παραλία για να ανθίσουν.

Βρείτε και αναπτύξτε "τέλεια φρούτα"

Στο New Leaf, μπορείτε να βρείτε ένα κομμάτι "τέλειο φρούτο". Τα τέλεια φρούτα φαίνονται ιδιαίτερα πλούσια και ζαλισμένα και ένα κομμάτι αξίζει 600 κουδούνια. Μπορείτε να φυτέψετε τέλεια φρούτα για να μεγαλώσετε ένα δέντρο γεμάτο τέλεια φρούτα, αλλά τα τέλεια οπωροφόρα δέντρα είναι εύθραυστα και θα πρέπει να ξυλιχθούν μετά την συγκομιδή τους.

Μπορείτε να πάρετε στο σπίτι ένα μη-γηγενή κομμάτι από τέλεια φρούτα από μια πόλη ενός φίλου και να το πουλήσει για 3000 καμπάνες, αλλά δυστυχώς, δεν μπορείτε να καλλιεργήσετε μη ντόπια τέλεια οπωροφόρα δέντρα.

Ανακινήστε τα δέντρα

Μπορείτε να κουνήσετε τα δέντρα στέκεται δίπλα τους και πατώντας το κουμπί "A". Εάν είστε τυχεροί, τα χρήματα μπορεί να πέσουν. Μπορείτε να βαθμολογήσετε ακόμη και ένα κομμάτι επίπλων (μην ρωτήσετε πώς φτάσαμε εκεί), το οποίο μπορείτε να πουλήσετε αν δεν το θέλετε.

Υπάρχει επίσης μια καλή ευκαιρία να κουνήσετε μια κυψέλη κάτω από το δέντρο. Εάν είστε γρήγοροι, μπορείτε να πάρετε μια μέλισσα για τη συλλογή σας Μουσείο. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποφύγετε την εμφάνιση ενός προσώπου γεμάτου από τσιμπήματα, αν τρέχετε σε ένα σπίτι. Αλλά ακόμα και αν δέχεστε επίθεση, μπορείτε να συλλέξετε την άδεια κυψέλη και να την πουλήσετε για 500 καμπάνες. Ωραία και ανταμείβοντας!

Ψάξτε για ασυνήθιστους βράχους, στη συνέχεια Smash them!

Κάθε μέρα, αν κοιτάξετε αρκετά σκληρά, θα βρείτε ένα βράχο στην πόλη σας που έχει πολύ διαφορετικό σχήμα από τους άλλους βράχους της πόλης σας. Εάν βάλετε το βράχο αυτό ανοιχτό με το τσεκούρι ή το φτυάρι σας, μπορείτε να βρείτε μεταλλεύματα μέσα. Ore πωλεί για πολλά χρήματα, οπότε κάνετε την αποστολή σας να βρείτε το καθημερινό σας "παράξενο" ροκ.

Συμβουλή: Πέρα από το Re-Tail, ο σύντροφος του Reese, ο Cyrus, μπορεί να σφυρηλατήσει χρυσά έπιπλα για σας αν του φέρετε κάποιο χρυσό μετάξι.

Κυνήγι για το καθημερινό ροκ χρήματος

Και πάλι, τα βράχια στο Animal Crossing: New Leaf θα προσφέρουν μια γενναιοδωρία σε όσους γνωρίζουν πού να κοιτάξουν. Μια φορά την ημέρα, ένας επιλεγμένος βράχος στην πόλη σας θα βλάψει τα κουδούνια αν το χτυπήσετε με το τσεκούρι ή το φτυάρι σας. Το ροκ πιάτα έξω χρήματα σε αυξανόμενα πολλαπλάσια, αλλά έχετε πολύτιμα λίγα δευτερόλεπτα για να πάρετε τα πάντα που μπορείτε από αυτό, και η ανάκρουση θα σας επιβραδύνει. Μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγή του βράχου σας με την πρακτική, ή να σκάψετε οπές πίσω από σας για να απορροφήσετε την ανάκρουση.

Πώληση στο Re-Tail

Το Re-Tail είναι το κατάστημα ανακύκλωσης της πόλης / υπαίθρια αγορά. Μπορείτε να πουλήσετε τα περισσότερα από τα αντικείμενα που συλλέγετε στο Re-Tail για μια υψηλότερη τιμή από ό, τι θα πάρετε στο κατάστημα Nooklings. Λιανική είναι επίσης πιο βολικό να επισκεφθείτε, δεδομένου ότι είναι στην πόλη σας ενώ το κατάστημα Nooklings είναι στην Main Street. Ο Reese θα σας χρεώσει μια μικρή χρέωση για να απαλλαγείτε από τα σκουπίδια, συμπεριλαμβανομένων των ελαστικών, των παπουτσιών και ακόμη και των ψεύτικων έργων του Crazy Redd (που μπορείτε να κρατήσετε για το δικό σας σπίτι, παρεμπιπτόντως).

Ελέγξτε το στοιχείο υψηλής αξίας της Reese για την Ημέρα

Υπάρχει ένας μικρός πίνακας έξω από το Re-Tail που απαριθμεί μέχρι έξι στοιχεία που θα σας κερδίσουν δύο φορές περισσότερα κουδούνια αν τα φέρετε μέσα. Ελέγξτε το καθημερινά.

Παίξτε την Αγορά του Περπάτημα

- Το Animal Crossing έχει μια "αγορά μίσχων" που βασίζεται στα γογγύλια ("Stalk", "Stock" -geddit;). Κάθε πρωί της Κυριακής, μπορείτε να αγοράσετε γογγύλια από ένα αγριόχοιρο που ονομάζεται Joan. Στη συνέχεια, όλη την εβδομάδα μπορείτε να μιλήσετε με Reese και Re-Tail και να μάθετε για ποια γογγύλια σας πωλούν. Η τιμή αλλάζει δύο φορές την ημέρα: Μόλις ανοίξει το Re-Tail για την ημέρα και πάλι το μεσημέρι. Πρέπει να πουλήσετε τα γογγύλια σας μέχρι την επόμενη Κυριακή το πρωί ή θα χαλάσουν.

"Αγορά χαμηλά, πωλούν υψηλά" είναι προφανώς το κλειδί σας για να κάνετε ένα τεράστιο κέρδος, αλλά είναι πιο δύσκολο από ό, τι ακούγεται. Thonky.com έχει έναν μεγάλο οδηγό αγοράς μίσχων που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μετρητά σε μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Πιάστε τα ψάρια και τα σφάλματα στο νησί

Μόλις εγκατασταθείτε στη νέα σας ζωή, θα αποκτήσετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε σε ένα τροπικό νησί δίπλα στις ακτές της πόλης σας. Το κόστος είναι 1.000 καμπάνες (το κόστος καλύπτει την επιστροφή), αλλά είστε σίγουροι ότι θα το κάνετε αυτό αρκετές φορές με τους σωρούς των υψηλών τιμών σφάλματα και τα ψάρια που μπορείτε να συγκεντρώσετε ενώ είστε εκεί.

Τα λάφυρά σας δεν μπορούν να εγκαταλείψουν το νησί στις τσέπες σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι τα ελέγχετε όλα στο καλάθι κοντά στην έξοδο για τις αποβάθρες σκαφών. Τα περιεχόμενα του καλαθιού θα τελειώσουν στην αποβάθρα πίσω στην πόλη σας, ώστε να μπορείτε να τα παραλάβετε και να πουλήσετε ό, τι θέλετε στον ελεύθερο χρόνο σας.

Εργαστείτε στο Feng Shui σας

Στην Κίνα, το φενγκ σούι είναι ένα σύστημα που υποτίθεται ότι βελτιώνει την τύχη των ανθρώπων που οργανώνουν συγκεκριμένα πρότυπα οικιακών αντικειμένων. Το φενγκ σούι πηγαίνει πολύ βαθύτερα από αυτή την απλοποιημένη εξήγηση, φυσικά, αλλά είναι το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε για να κερδίσετε κάποια επιπλέον μετρητά στο Animal Crossing: New Leaf . Αν κανονίσετε κίτρινα και πράσινα αντικείμενα με ορισμένους τρόπους, μπορείτε να βρείτε επιπλέον χρήματα και να καταλήξετε να πληρώνετε λιγότερα για τα αντικείμενα.

Dig Up και να πωλούν απολιθώματα

Κάθε μέρα, θα βρείτε ρωγμές σε σχήμα αστεριού στο έδαφος. Εάν χρησιμοποιείτε το φτυάρι σας για να σκάψετε αυτά, οι πιθανότητες είναι καλές ότι θα πετύχετε ένα απολίθωμα. Τα απολιθώματα μπορούν να αναλυθούν από το Blathers στο Μουσείο και από εκεί μπορείτε να τα πουλήσετε ή να τα δωρίσετε. Τα απολιθώματα πωλούν για πολλά χρήματα, αν και μερικές φορές είναι καλύτερο να προχωρήσουμε και να δώσουμε ό, τι βρίσκετε. Τούτου λεχθέντος, μόλις το μουσείο σας εκπληρώσει λίγο, μπορείτε να υπολογίζετε στην εύρεση αρκετών διπλών που μπορείτε να πουλήσετε χωρίς να υποφέρετε από την ενοχή του δωρητή.

Πάρτε και πούλησε αντικείμενα από τα χαμένα και βρέθηκαν

Εάν οικοδομήσουμε ένα αστυνομικό τμήμα στην πόλη σας, θα κληρονομήσετε επίσης ένα χαμένο και βρέθηκε. Το Lost and Found συγκεντρώνει κομμάτια έπιπλα, χαρτικά και άλλα αντικείμενα που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και να τα πουλήσετε. Δεν είναι απόλυτα ειλικρινής, αλλά hey, ανιχνευτές.

Πουλήστε τα δώρα των ζώων

Κρατώντας στο θέμα των moneymaking ιδέες που είναι μόνο λίγο scummy: Μπορείτε να πουλήσετε δώρα που οι φίλοι ζώων σας κληροδοτούν σε σας. Μην αισθάνεστε όμως πολύ κακός. Μερικές φορές θα κάνουν απλά να παραδεχτούν ότι κατακρίνουν το αντικείμενο που σας πυροδοτούν. Ακόμα καλύτερα, δεν είναι ασυνήθιστο να βρείτε τα δώρα που τα δίνετε για πώληση στην υπαίθρια αγορά του Re-Tail.