Οι 8 καλύτεροι ανιχνευτές ραντάρ να αγοράσουν το 2018 για κάτω από $ 100

Έχουμε ακριβώς τι χρειάζεστε για να αποφύγετε ένα εισιτήριο επιτάχυνσης

Σε έναν προϋπολογισμό και θέλετε να αποφύγετε τα σοβαρά πρόστιμα παραβίασης της κυκλοφορίας; Ενώ οι ανιχνευτές ραντάρ μπορεί να είναι ένα κομμάτι της τεχνολογίας που δεν είναι οπαδός της επιβολής του νόμου, η ικανότητά τους να βοηθούν τους οδηγούς να αποφεύγουν τα εισιτήρια υπερβολικής ταχύτητας θεωρείται καλά. Με τόσους ανιχνευτές στην αγορά, είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπιστεί ποια θα ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Για να βοηθήσουμε, επιλέξαμε τις καλύτερες επιλογές στην αγορά για κάτω από $ 100 (και θα παρατηρήσετε ότι η Whistler και η Cobra είναι οι δύο εταιρείες που προσφέρουν το μεγαλύτερο κτύπημα για το buck σας).

Εάν θέλετε 360 βαθμούς κάλυψης και προστασίας από τέσσερις γνωστές συχνότητες (και τις αντίστοιχες ζώνες), συμπεριλαμβανομένων των X, K, KA και Laser, η απλή επιλογή είναι ο ανιχνευτής ραντάρ υψηλής απόδοσης Whistler CR75. Ο ανιχνευτής έχει σχεδιαστεί για να παρέχει την πιο σχετική ειδοποίηση πρώτα με την Προειδοποίηση Προειδοποίησης να σας ενημερώνει για το σημαντικότερο σήμα που έχει εντοπιστεί. Η ενίσχυση του παράγοντα ασφαλείας είναι η συμπερίληψη της ανίχνευσης VG-2, η οποία εξαλείφει την ανίχνευση από ανιχνευτή ανιχνευτή ραντάρ σε περιοχές όπου η χρήση τέτοιων ηλεκτρονικών δεν επιτρέπεται. Οι λειτουργίες πόλεων και αυτοκινητόδρομων συμβάλλουν στη μείωση του αριθμού των ψευδών θετικών ειδοποιήσεων και υπάρχει μια αθόρυβη λειτουργία για την πλήρη σιωπή των ειδοποιήσεων. Ευτυχώς, ακόμα και σε σιωπηλή λειτουργία, το CR75 είναι εξοπλισμένο με φως LED που αναβοσβήνει και επιτρέπει την οπτική ειδοποίηση για απειλές. Η μπροστινή, η πλάγια και η πίσω προστατευτική κάλυψη του αυτοκινήτου σας και μια ψηφιακή πυξίδα δείχνει την επικεφαλίδα σας σε βήματα πέντε βαθμών.

Ένας ανιχνευτής ραντάρ χωρίς κορδόνια, το Cobra ESD 7570 είναι μια επιλογή προϋπολογισμού με εξαιρετικά φωτεινή οθόνη και συμπαγή σχεδιασμό. Είναι ικανό να ανιχνεύει όλες τις γνωστές συχνότητες λέιζερ και ραντάρ. Με τις προειδοποιήσεις ασφαλείας για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, τις σιδηροδρομικές διαβάσεις και τους οδικούς κινδύνους, το Cobra ξεπερνάει ακόμη και την τυπική ανίχνευση ραντάρ για να κρατήσει τους οδηγούς προειδοποιητικούς και ασφαλείς.

Η ένδειξη ισχύος επί του σκάφους της Cobra βοηθά στον προσδιορισμό της εγγύτητας του στόχου και η δυνατότητα επιλογής μεταξύ των λειτουργιών της πόλης και της εθνικής οδού συμβάλλει στη μείωση του αριθμού των ψευδών ειδοποιήσεων. Σε 2,7 x 1,3 x 4,1 ίντσες, δεν παίρνει ένα τεράστιο χώρο στο παρμπρίζ προκαλώντας έτσι την απόσπαση της προσοχής από τον οδηγό. Με δύο ενσωματωμένες λειτουργίες cloaking (Specter I, VG-2), το Cobra μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη της ανακάλυψης από οποιαδήποτε αρχή επιβολής του νόμου που χρησιμοποιεί ανιχνευτές ανιχνευτών ραντάρ.

Με 360 βαθμούς προστασίας που βοηθούν στην ανίχνευση σημάτων που έρχονται προς τα εμπρός και πίσω από ένα όχημα, το Cobra XRS 9470 είναι μια καταπληκτική επιλογή για επιπλέον άμυνα. Η ενσωματωμένη τεχνολογία ειδοποίησης VG2 και Specter μειώνει την ανακάλυψη με ανιχνευτές ανιχνευτών ραντάρ, προσφέροντας ταυτόχρονα φωνητικές ειδοποιήσεις και λειτουργίες αστικών και αυτοκινητοδρόμων για την εξάλειψη εσφαλμένων θετικών σημείων. Η ανίχνευση σημάτων περιλαμβάνει επτά σήματα ραντάρ, έξι σήματα λέιζερ και ένα σήμα ασφαλείας που συλλαμβάνει ειδοποιήσεις από τα τρία τέταρτα χιλιόμετρα μακριά, οπότε υπάρχει αρκετός χρόνος για να μειωθεί η ταχύτητα και να αποφευχθεί το εισιτήριο. Η οθόνη διαθέτει μετρητή ισχύος σήματος για να καθορίσει ένα ακριβές εύρος τιμών σε ένα όχημα επιβολής του νόμου, καθώς και αυτόματο σίγαση και αυτόματο ρυθμιστή για χρήση κατά τη διάρκεια της νύχτας. Θα βρείτε επίσης ειδοποιήσεις για το πότε υπάρχει οδικός κίνδυνος ή σιδηροδρομική διασταύρωση.

Όταν πρόκειται για ταχύτητα ανίχνευσης, ο ανιχνευτής ραντάρ Cobra RAD 350 είναι η καλύτερη ευκαιρία για τον εντοπισμό απειλών. Υποστηριζόμενη από την "άμεση προστασία" της, το Rad 350 μπορεί να ανιχνεύσει ένα ραντάρ ταχύτερα από οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο μοντέλο προϋπολογισμού. Το φίλτρο τεχνολογίας IVT (In-Vehicle Technology) βοηθά στη μείωση του αριθμού των ψευδών συναγερμών από ηλεκτρονικά στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν διαφορετικά να παράσχουν ψευδείς σημαίες, όπως σύστημα αποφυγής σύγκρουσης οχήματος ή συσκευή παρακολούθησης κυκλοφοριακής ροής.

Ο ανιχνευτής πλήττει όλες τις γνωστές ζώνες ραντάρ (X, K, Ka), λέιζερ και VG-2 για πλήρη προστασία. Παράλληλα με τα πλεονεκτικότερα χαρακτηριστικά του, το RAD 350 προσθέτει ένα δευτερεύον σύνολο πρόσθετων στοιχείων, όπως auto dimming, ήρεμες ειδοποιήσεις και ψηφιακό μετρητή έντασης για να καθορίσετε την εμβέλειά σας από το ραντάρ ή το λέιζερ λέιζερ που επιχειρεί να εντοπίσει την ταχύτητά σας. Η έγχρωμη οθόνη επτά τμημάτων προσφέρει αναγνωρίσιμα εικονίδια για τον προσδιορισμό του σήματος που εντοπίζεται τοπικά και μπορεί εύκολα να διαβαστεί στις συνθήκες της ημέρας και της νύχτας.

Συμβατό με τις συσκευές Android και iOS, το Cobra Electronics iRad 950 προσφέρει λειτουργίες που δεν υπάρχουν σε ανιχνευτές ραντάρ "dummy". Με την εφαρμογή iRadar, θα βρείτε βελτιώσεις όπως δεδομένα ζωντανής κυκλοφορίας και λειτουργία "λάβετε οδηγίες" που θα σας βοηθήσουν στη δρομολόγηση στον προορισμό σας. Συμπεριλαμβάνεται ένας χάρτης κάλυψης που ενισχύεται από περισσότερους από ένα εκατομμύριο χρήστες που παρέχουν περισσότερες από 40.000 αναφορές την ημέρα. Εκτός από τις αναφορές χρηστών, το iRad συντάσσει ειδοποιήσεις κάμερας κόκκινου φωτός, αναφορές χρηστών για ζωντανές αστυνομικές τοποθεσίες, περιοχές προσοχής, κάμερες ταχύτητας και άλλα δεδομένα κίνησης σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένων ατυχημάτων και εμπλοκών κυκλοφορίας. Ο ανιχνευτής προσφέρει 360 βαθμούς προστασίας σε όλες τις γνωστές λωρίδες ραντάρ και λέιζερ και μπορεί να εντοπίσει σήματα μέχρι και ένα τέταρτο ενός μιλίου μακριά.

Με τη μέτρηση μόλις 2,8 x 4,4 x 1,3 ίντσες, το Whistler XTR-265 έχει πλήρη προστασία 360 μοιρών έναντι σημάτων ραντάρ και λέιζερ. Το Whistler προσθέτει επίσης ειδοποιήσεις ασφαλείας για την λειτουργία POP, καθώς και ένα σύστημα προειδοποίησης ασφαλείας για προειδοποιητικές ειδοποιήσεις για τους κινδύνους στο δρόμο. Η συμπερίληψη της τεχνολογίας VG-2 βοηθά στην αποφυγή της ανίχνευσης με τεχνολογία ανιχνευτή κατά των ραντάρ που χρησιμοποιείται από την επιβολή του νόμου σε ολόκληρη τη χώρα.

Η διαθεσιμότητα τριών τρόπων λειτουργίας πόλης και αυτοκινητόδρομου σας επιτρέπει να επιλέξετε αν θέλετε περισσότερες ή λιγότερες ειδοποιήσεις ανάλογα με το περιβάλλον σας. Η λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας του οχήματος συμβάλλει στη μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του αυτοκινήτου, κλείνοντας αυτόματα τον ανιχνευτή εντός τριών ωρών από το κλείσιμο του αυτοκινήτου. Οι λειτουργίες ήσυχης και αυτόματης ησυχίας μπορούν να σιωπήσουν τις ειδοποιήσεις ήχου του Whistler, αλλά εξακολουθούν να επιτρέπουν οπτικές ενδείξεις και ειδοποιήσεις μέσω της οθόνης.

Το XRS 9370, που τονίζεται από τα εξαιρετικά γρήγορα γλυκά κυκλώματα της Cobra, βοηθά στην άμεση ειδοποίηση για μια ανιχνευόμενη απειλή, ακόμη και εναντίον των ταχύτερων όπλων ραντάρ στο οπλοστάσιο επιβολής του νόμου. Με τεχνολογία VG-2 και Spectre, το XRS 9370 μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή ανίχνευσης με ανιχνευτές ανιχνευτών ραντάρ. Η διαθεσιμότητα της ανίχνευσης λωρίδας KU επιτρέπει στο XRS 9370 να παραμείνει μόνιμη. Επιπλέον, το Cobra ανιχνεύει όλες τις 14 γνωστές συχνότητες ραντάρ και λέιζερ σε εύρη που είναι αρκετά μακριά για να επιτρέψουν αρκετό χρόνο για επιβράδυνση και αποφυγή εισιτηρίου. Ο ανιχνευτής ραντάρ προσφέρει 360 βαθμούς ανίχνευσης, όπως το auto dimmer για τη νυχτερινή χρήση, τις αστικές και αυτοκινητόδρομες, καθώς και έναν μετρητή ισχύος σήματος για τον προσδιορισμό της εμβέλειας σε έναν στόχο.

Με τη λειτουργία υψηλής απόδοσης, το Whistler Pro-78SE είναι ο ιδανικός ανιχνευτής ραντάρ για χρήστες που θέλουν να μείνουν ενήμεροι για τις επικείμενες απειλές μέσω ειδοποιήσεων φωνής και ήχου. Αναβαθμισμένη με 360 βαθμούς προστασίας για όλες τις γνωστές λωρίδες λέιζερ και ραντάρ, το πραγματικό φινίρισμα του Whistler είναι η πραγματική φωνή του που σας προειδοποιεί για ένα ενεργό ραντάρ χωρίς να τραβάτε τα μάτια σας από το δρόμο. Οι ειδοποιήσεις φωνής θα παρέχουν επίσης μηνύματα συστήματος προειδοποίησης ασφαλείας και δυνατότητα επιλογής χαρακτηριστικών χωρίς να ζητείται από τον οδηγό να κοιτάξει τον ανιχνευτή.

Τρεις διαθέσιμες λειτουργίες πόλης και αυτοκινητοδρόμων αυξάνουν την ευαισθησία του ραντάρ και ελαχιστοποιούν τις ψευδείς ειδοποιήσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας και την τρέχουσα θέση. Το εξάρτημα Intellicord προσφέρει στους χρήστες τηλεχειριστήριο του ραντάρ, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας και της απενεργοποίησης της λειτουργίας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .