Πώς να σταματήσετε την αλληλογραφία iOS από τη χρήση κυψελοειδών δεδομένων

Χρειάζεστε email τώρα και πάντα, ή θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε λίγο μπαταρία αργότερα και περισσότερο; Αυτά τα megabytes στο σχέδιο κυψελοειδών δεδομένων σας, εάν πάνε σε αυτό που γεμίζει τα εισερχόμενά σας όπως εσείς, πηγαίνετε, ή θα μπορούσαν τα ίδια MB να σας βοηθήσουν να πλοηγηθείτε και να μοιραστείτε φωτογραφίες;

Το iOS Mail ελέγχει συνήθως για νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε με χρονοδιάγραμμα είτε με τη λήψη νέων μηνυμάτων κατά την άφιξή τους στα εισερχόμενά σας (ή, όπου και αν, εισερχόμενα). Αυτό που είναι βολικό, γρήγορο και ίσως χρήσιμο (ώστε να μπορείτε να το διαγράψετε χωρίς να διαβάσετε , για παράδειγμα ...) στο γραφείο και την πόλη μπορεί να είναι μόνο ένα ενοχλητικό βάρος για το σχέδιο κυψελοειδών δεδομένων σας, μπαταρία και νεύρα.

Λιγότερο δεδομένα και περισσότερη διασκέδαση

Τώρα, έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε με το τηλέφωνό σας και τον χρόνο και τα χρήματά σας, από ό, τι έχετε κατεβάσει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο παρασκήνιο.

Ευτυχώς, το iOS Mail μπορεί να πειστεί εύκολα να μην ελέγχει αυτόματα την αλληλογραφία - τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mail όταν το χρειάζεστε, χρησιμοποιώντας ένα κινητό σχέδιο ή Wi-Fi . Το iOS Mail μπορεί επίσης να ρυθμιστεί να μην χρησιμοποιεί κυψελοειδή δεδομένα - τότε θα ελέγχει και θα μεταφορτώνεται μόνο μέσω Wi-Fi, ενώ η ανάγνωση και γραφή εκτός σύνδεσης είναι δυνατή οποιαδήποτε στιγμή, φυσικά. Τέλος, το iOS Mail μπορεί να μην κάνει χρήση των δεδομένων κυττάρων (μαζί με όλες τις άλλες εφαρμογές) - τότε είστε πραγματικά εκτός σύνδεσης.

Σταματήστε την αλληλογραφία iOS από τη χρήση κινητών δεδομένων

Για να απενεργοποιήσετε τα κυψελοειδή δεδομένα για το iOS Mail (και να το χρησιμοποιείτε μόνο σε σύνδεση ενώ είστε συνδεδεμένοι σε δίκτυο Wi-Fi):

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή σας iOS.
  2. Πηγαίνετε στο Cellular .
  3. Τώρα βεβαιωθείτε ότι το Mail είναι απενεργοποιημένο κάτω από το USE CELLULAR DATA FOR .

Φυσικά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τη χρήση κυψελωτών δεδομένων αλληλογραφίας στον ίδιο χώρο.

Μπορείτε να διαβάσετε ακόμα τα μηνύματα στο τηλέφωνο και να συντάξετε μηνύματα που θα παραδοθούν μόλις συνδεθείτε σε ένα δίκτυο Wi-Fi.

Σταματήστε την αλληλογραφία iOS από τη χρήση κυψελοειδών δεδομένων

Για να απενεργοποιήσετε γρήγορα τα κυψελοειδή δεδομένα για το iOS Mail:

  1. Σύρετε προς τα επάνω από το κάτω μέρος της οθόνης για να εμφανιστεί το κέντρο ελέγχου.
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο της λειτουργίας του αεροπλάνου ( ✈︎ ) για να το ενεργοποιήσετε.
    • Σημειώστε ότι αυτό θα αποσυνδέσει πλήρως τη συσκευή. δεν θα μπορείτε να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις ή να κάνετε οτιδήποτε απαιτεί σύνδεση στο διαδίκτυο.

Για να απενεργοποιήσετε μόνο τις υπηρεσίες δεδομένων:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
  2. Πηγαίνετε στην κατηγορία Cellular .
  3. Βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία κινητής τηλεφωνίας είναι απενεργοποιημένα
    • Σημειώστε ότι αυτό θα απενεργοποιήσει τις υπηρεσίες δεδομένων για όλες τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες συστήματος. μπορείτε ακόμα να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις, παρόλο που οι κλήσεις VoIP δεν θα λειτουργήσουν.

Αποτρέψτε την αλληλογραφία iOS από τον έλεγχο αλληλογραφίας στο παρασκήνιο

Για να ρυθμίσετε, ίσως προσωρινά, το iOS Mail να μην ελέγχει για νέα μηνύματα στο παρασκήνιο ή να τα λαμβάνει αυτόματα (μέσω email push) από το διακομιστή κατά την άφιξή τους:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
  2. Τώρα ανοίξτε την κατηγορία Αλληλογραφία, Επαφές, Ημερολόγια .
  3. Πατήστε Λήψη νέων δεδομένων κάτω από τους λογαριασμούς ACCOUNTS .
  4. Βεβαιωθείτε ότι το Push είναι απενεργοποιημένο.
  5. Τώρα βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Χειροκίνητα με το FETCH .

Αυτό θα απενεργοποιήσει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ώθησης για όλους τους λογαριασμούς και θα απενεργοποιήσει τους αυτόματους ελέγχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για λογαριασμούς που έχουν οριστεί για το χρονοδιάγραμμα. Σημειώστε ότι αυτό επίσης θα απενεργοποιήσει την ώθηση των συμβάντων ημερολογίου και των αλλαγών επικοινωνίας, για παράδειγμα.

(Ενημερώθηκε τον Ιούλιο του 2015, δοκιμάστηκε με iOS Mail 8)