Κάντε το iPhone Mail Check για νέο μήνυμα λιγότερο συχνά ή ποτέ

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις iPhone για να προσαρμόσετε τα διαστήματα συλλογής email

Εάν ανησυχείτε για τη χρήση της μπαταρίας, μπορεί να θέλετε να περιορίσετε πόσο συχνά το iPhone σας ελέγχει για νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Από προεπιλογή, η εφαρμογή αλληλογραφίας iOS έχει οριστεί σε "Push", πράγμα που σημαίνει ότι συνδέεται για να κατεβάσετε νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόλις φθάσουν στον διακομιστή.

Μπορείτε να εμποδίσετε το iPhone Mail να ελέγχει αυτόματα για νέα μηνύματα ή μπορείτε να προγραμματίσετε τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για έλεγχο σε συγκεκριμένα καθορισμένα χρονικά διαστήματα.

Κάντε το iPhone Mail Check για το νέο ταχυδρομείο Λιγότερο συχνά (ή ποτέ)

Για να ορίσετε πόσο συχνά το iPhone Mail ελέγχει τους λογαριασμούς σας για νέα μηνύματα:

  1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στην Αρχική οθόνη του iPhone.
  2. Πατήστε Αλληλογραφία > Λογαριασμοί.
  3. Επιλέξτε Λήψη νέων δεδομένων .
  4. Καταργήστε την επιλογή Πιέστε στο επάνω μέρος της οθόνης. Το Push κατευθύνει την εφαρμογή αλληλογραφίας για ενημέρωση όσο το δυνατόν συχνότερα, κάτι που δεν θέλετε εάν προσπαθείτε να μειώσετε πόσο συχνά το iPhone σας ελέγχει για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  5. Πατήστε σε κάθε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πατήστε Λήψη για να ενεργοποιήσετε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επιλέξτε Μη αυτόματη για να απενεργοποιήσετε πλήρως τον αυτόματο έλεγχο. Μην επιλέξετε Πάτα εάν προσπαθείτε να μειώσετε πόσο συχνά το iPhone ελέγχει για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικό χρονικό διάστημα για κάθε λογαριασμό. Ίσως θελήσετε να ορίσετε ένα κύριο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Push ενώ περιορίζετε άλλες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  6. Επιστρέψτε στην οθόνη Λήψη νέων δεδομένων πατώντας στο επάνω μέρος της οθόνης.
  7. Επιλέξτε ένα διάστημα λήψης . Οι επιλογές περιλαμβάνουν Κάθε Κάθε 15 Λεπτά, Κάθε 30 Λεπτά, Ωριαία και Χειροκίνητα. Αν επιλέξετε Χειροκίνητα, το iPhone σας δεν θα ελέγξει καθόλου τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας. Για να ελέγξετε το μη αυτόματο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανοίξτε την εφαρμογή Αλληλογραφία και μεταβείτε στο γραμματοκιβώτιό σας. Επιλέξτε έναν λογαριασμό αν έχετε περισσότερα από ένα. Σύρετε με το δάχτυλό σας από πάνω προς τα κάτω της οθόνης. Θα δείτε ένα μήνυμα "Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τώρα" στο κάτω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, ένα μήνυμα "Ενημερωμένο μόλις τώρα" που δείχνει ότι όλα τα διαθέσιμα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν μεταφερθεί στο iPhone.
  1. Πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα για έξοδο.