Αποκτήστε την εφαρμογή Flixster για να ανακαλύψετε μεγάλες ταινίες

Εάν είστε μια ταινία Buff, θα θέλετε να ξέρετε για αυτήν την εφαρμογή

Αν θέλετε να δείτε ποιες ταινίες είναι νέες και ζεστές αυτήν τη στιγμή, θα μπορούσατε να ρωτήσετε τους φίλους σας στα κοινωνικά μέσα, να περιηγηθείτε στους νεοαποκτηθέντες τίτλους στο Netflix ή να διαβάσετε μερικά καλά ιστολόγια ψυχαγωγίας. Ή αντ 'αυτού, θα μπορούσατε να εγγραφείτε μόνο για Flixster.

Συνιστάται: 10 από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες τηλεθέασης και ροής ταινιών κατά παραγγελία

Μια εισαγωγή στο Flixster: ο νέος αγαπημένος σας κινηματογράφος

Το Flixster είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ταινιών που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να ανακαλύψουν νέες ταινίες, να βαθμολογήσουν αυτά που έχουν δει, εκτός από αυτά που ενδιαφέρονται να δουν, να βρουν θέατρα που τα παίζουν και ακόμη και να αγοράσουν εισιτήρια για όποια σκοπεύουν να δουν. Πάρτε μια ματιά στις κορυφαίες επιτυχίες στο box office και σε ό, τι είναι καινούργια αυτήν την εβδομάδα και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το λογαριασμό σας για να το αποθηκεύσετε στη λίστα "Θέλετε να δείτε" για να παρακολουθείτε όλα όσα σχεδιάζετε να παρακολουθήσετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Flixster από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, αλλά θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία από τη χρήση των εφαρμογών του για κινητά για iOS και Android. Είναι στην πραγματικότητα η πιο κατεβασμένη εφαρμογή ταινιών όλων των εποχών.

Όταν κάνετε λήψη της εφαρμογής, βεβαιωθείτε ότι πατήσατε την καρτέλα "Οι ταινίες μου" στο κάτω μενού για να δημιουργήσετε ή να συνδεθείτε σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook ή στο Google εάν θέλετε.

Συνιστάται: 10 ιστότοποι για να παρακολουθήσετε δωρεάν τηλεοπτικές εκπομπές online για πλήρη επεισόδια

Γιατί θέλετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Flixster

Ακόμα κι αν δεν θεωρείτε τον εαυτό σας ως τον μεγαλύτερο κινηματογράφο στο κόσμο, η εφαρμογή Flixster στο smartphone σας είναι ένα lifesaver όταν πρόκειται να προγραμματίσετε νύχτες ταινιών τόσο στο θέατρο όσο και στο σπίτι. Εδώ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα επωφεληθούν πραγματικά από τη χρήση της εφαρμογής Flixster.

Εντοπίστε θέατρα κοντά σας: Λίγο μετά τη λήψη της εφαρμογής, η Flixster θα ζητήσει από την άδειά σας να έχει πρόσβαση στην τοποθεσία σας , ώστε να μπορεί να βρει θέατρα κοντά σας. Όταν το επιτρέπετε αυτό, θα μπορείτε να δείτε μια λίστα όλων των κοντινών θεάτρων στην καρτέλα "Θέατρα" που βρίσκεται στο κάτω μενού. Μπορείτε να ορίσετε συγκεκριμένα θέατρα ως αγαπημένα σας.

Λήψη ειδοποιήσεων σχετικά με νέα ρυμουλκούμενα και κυκλοφορίες ταινιών: Όταν ενεργοποιείτε τις ειδοποιήσεις Flixster, θα είστε οι πρώτοι που θα γνωρίζετε για τυχόν νέα ρυμουλκούμενα και κυκλοφορίες ταινιών όπως ανακοινώνονται.

Δείτε τις βαθμολογίες από το Rotten Tomatoes: Κάθε μεγάλος εραστής ταινιών γνωρίζει ότι το Rotten Tomatoes είναι ο νούμερο ένα προορισμός για τις βαθμολογίες ταινιών. Το Flixster είναι πλήρως ενσωματωμένο με το Rotten Tomatoes ώστε να βλέπετε τις βαθμολογίες σε κάθε ταινία που αναζητάτε.

Δείτε τις βαθμολογίες χρηστών του Flixster για κάθε ταινία: Εκτός από τις Rotten Tomatoes, μπορείτε επίσης να δείτε πώς οι χρήστες του Flixster βαθμολογούν ταινίες εξετάζοντας το σκορ χρήστη του Flixster που εμφανίζεται σε κάθε ταινία.

Αναπαραγωγή ρυμουλκούμενων με το πάτημα του δακτύλου σας: Όταν αγγίξετε μια ταινία για να δείτε τα στοιχεία της, θα δείτε μια μεγάλη συσκευή αναπαραγωγής βίντεο στην κορυφή, την οποία μπορείτε να πατήσετε για να αρχίσετε αμέσως να παρακολουθείτε το τρέιλερ. Δεν χρειάζεται να μεταβείτε στο YouTube ή οτιδήποτε - η Flixster τραβάει μια νέα καρτέλα και αρχίζει να παίζει το τρέιλερ αμέσως.

Δείτε τις πληροφορίες ταινιών, τις φωτογραφίες, τα cast cast και κριτικές κριτικών: Καθώς μετακινείτε τις λεπτομέρειες μιας ταινίας, θα μπορείτε να δείτε όλα όσα χρειάζεστε χωρίς spoilers. Διαβάστε τις συνοπτικές ταινίες, δείτε τις φωτογραφίες, δείτε το cast και το πλήρωμα και διαβάστε τις αναθεωρήσεις κριτικών που τραβήχτηκαν από τις Rotten Tomatoes.

Συνιστάται: 50 Σύνδεσμοι YouTube για να παρακολουθήσετε τις Ταινίες των Χριστουγέννων Online δωρεάν

Πάρτε ώρες προβολής σε θέατρα κοντά σας: Όταν βρείτε μια ταινία που σας ενδιαφέρει, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε "Get Showtimes" για να δείτε μια λίστα με πότε και πού παίζει κοντά σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές του εύχρηστου ημερολογίου για να ελέγξετε τις ώρες για σήμερα και κάθε μέρα για το υπόλοιπο της εβδομάδας.

Αγορά εισιτηρίων: Όταν κάνετε κλικ σε μια ώρα για μια συγκεκριμένη ταινία, θα μεταφερθείτε σε μια νέα καρτέλα όπου μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε τα εισιτήριά σας απευθείας μέσω της εφαρμογής.

Αποθήκευση ταινιών που θέλετε να δείτε: Μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα με ταινίες που θέλετε να δείτε πατώντας το κουμπί "Θέλετε να δείτε". Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα σας αργότερα, απλά πηγαίνετε στο "My Movies" για να δείτε και να διαχειριστείτε τη λίστα σας.

Βαθμολογήστε ταινίες που έχετε δει: Μην ξεχάσετε να βοηθήσετε την κοινότητα Flixster βαθμολογώντας ταινίες που έχετε παρακολουθήσει. Η βαθμολογία σας θα συμβάλει στις συνολικές βαθμολογίες χρηστών του Flixster που εμφανίζονται σε κάθε ταινία που βαθμολογείτε.

Δείτε τι έρχεται σε DVD: Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, λάβετε ένα ενημερωμένο κομμάτι ταινιών που κυκλοφόρησαν πρόσφατα σε DVD αγγίζοντας την καρτέλα "DVD" στο κάτω μενού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές στην κορυφή για να δείτε τις νέες κυκλοφορίες, τι προγραμματίζεται να βγει σύντομα και τα είδη που μπορείτε να περιηγηθείτε.

Εάν έχετε κουραστεί να κυνηγάτε ασαφείς πληροφορίες σχετικά με τις νέες ταινίες και πού και πότε μπορεί να παίζουν, το Flixster είναι μια εφαρμογή που πρέπει να έχετε. Είναι πραγματικά το ιδανικό one-stop-shop για όλες τις ταινίες σας ανάγκες.

Επόμενο συνιστώμενο άρθρο: 10 Powerful Netflix Hacks για να βελτιώσετε την εμπειρία streaming σας

Ενημερώθηκε από: Elise Moreau