Καλύτερες τοποθεσίες για την παρακολούθηση των τελευταίων ειδήσεων διασημοτήτων

Πάρτε το κουβούκλιο σας Fix από αυτές τις κορυφαίες ιστοσελίδες Celeb

Όταν τα πιο πρόσφατα διασημότητες ειδήσεων σπάσουν, συχνά πηγαίνουν ιοί στον ιστό . Αλλά μερικές ιστοσελίδες είναι καλύτερες από άλλες, όταν πρόκειται για το σπάσιμο όλων των τελευταίων ειδήσεων διασημότητα και κουτσομπολιά με ακρίβεια και σε εύθετο χρόνο.

Αν είστε εθισμένοι στο να γνωρίζετε τι συμβαίνει στο Χόλιγουντ και δεν θέλετε να περιμένετε για ψυχαγωγία απόψε στην τηλεόραση στην τηλεόραση, εδώ είναι μερικές τοποθεσίες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε το κουτσομπολιό σας σε διασημότητες.

01 από 08

TMZ

Στιγμιότυπο οθόνης της TMZ.com

Η TMZ είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες για όλα τα πράγματα στο Χόλιγουντ. Η αναφορά του ιστότοπου επικεντρώνεται στη λήψη μόνο των καλύτερων εσωτερικών σφαιρών και οι δημοσιογράφοι του είναι συνήθως οι πρώτοι που έχουν κάλυψη σε τυχόν σπασίματα ή τρέχοντα νέα. Ο ιστότοπος σας δίνει ακόμα τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό και να προσαρμόσετε την εμπειρία σας, με αποκλειστικά τμήματα για φωτογραφίες και βίντεο. Περισσότερο "

02 από 08

Ω ΘΕΕ ΜΟΥ! από το Yahoo

Στιγμιότυπο οθόνης του OMG.Yahoo.com.

Ω ΘΕΕ ΜΟΥ! είναι ένας δικτυακός τόπος κουτσομπολιού που ανήκει στο Yahoo! , και παίρνει μερικούς από τους υψηλότερους αριθμούς κυκλοφορίας σε απευθείας σύνδεση, καθιστώντας το ένα από τα πιο trendy web πόρους για τις τελευταίες ειδήσεις διασημότητες. Πιστέψτε το ή όχι, αυτό βλέπει στην πραγματικότητα περισσότερη επισκεψιμότητα από ό, τι η TMZ. Και ακριβώς όπως αναμενόταν, ο ιστότοπος που έχει επίσης ρεπορτάζ διασημοτήτων σε όλο το εικοσιτετράωρο, οπότε ποτέ δεν θα βαρεθείτε.

03 του 08

Το περιοδικό People

Στιγμιότυπο οθόνης του People.com.
Οι περισσότεροι εξειδικευμένοι ειδήμονες ειδήσεων γνωρίζουν ότι το People Magazine είναι μια από τις πιο δημοφιλείς δημοσιεύσεις για ψυχαγωγικά νέα και διασημότητες. Το site μοιάζει με μια ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού του, που περιέχει τελευταίες ειδήσεις και τι κάνει νέα στο Χόλιγουντ, οπότε υπάρχει πάντα κάτι νέο για να διαβάσετε. Έχουν πράγματι κάποια αρκετά διασκεδαστικά online κουίζ. Περισσότερο "

04 του 08

Perez Hilton

Στιγμιότυπο οθόνης του PerezHilton.com

Ένας δημοσιογράφος κουτσομπολιού γνωστός ως Perez Hilton δημιούργησε ένα από τα δημοφιλέστερα ιστολόγια που το Διαδίκτυο έχει δει ποτέ. Είναι τόσο δημοφιλές, είναι ο ίδιος πρακτικά προσωπικός. Είναι πολύ γνωστός γιατί γράφει ανόητες και κρίσιμες λεζάντες στις φωτογραφίες των διασημοτήτων. Έχει αρκετά την προσωπικότητα επίσης, και δείχνει μέσα από την περιοχή του. Έτσι, αν είστε για κάποιο επιπλέον δράμα από έναν από τους κορυφαίους bloggers διασημότητας του διαδικτύου, τότε αυτό θα ήταν καλό να κοιτάξετε. Περισσότερο "

05 του 08

Buzz Media

Στιγμιότυπο από το Celebuzz.com

Δεν είναι μόνο ένας ιστότοπος. Είναι ένα πλήρες δίκτυο ιστοτόπων ψυχαγωγίας. Το Buzz Media φιλοξενεί τη μεγαλύτερη σε απευθείας σύνδεση κοινότητα pop-culture στον κόσμο, η οποία φέρνει πάνω από 40 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα. Από Celebuzz να ΟΚ! Magazine, μπορείτε πραγματικά να διαλέξετε και να επιλέξετε ό, τι ιστότοπο ταιριάζει καλύτερα στα ενδιαφέροντα και το στυλ σας, ώστε να μην χρειαστεί να επισκεφτείτε τόσο πολλά πράγματα σε μερικές από τις άλλες ευρύτερες ιστοσελίδες celeb . Περισσότερο "

06 του 08

ΜΙ! Online

Στιγμιότυπο οθόνης του EOnline.com

ΜΙ! Ψυχαγωγία Η τηλεόραση είναι το δημοφιλές δίκτυο δορυφορικής τηλεόρασης που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δει τη χάρη στις τηλεοπτικές οθόνες τους. Η δημοφιλής διαδικτυακή της ιδιοκτησία που ονομάζεται E Online. Αυτός είναι αρκετά παρόμοιος με τους άλλους δημοφιλείς ιστότοπους και περιλαμβάνει τα πάντα, από ειδήσεις και εσωτερικές σφαίρες για να γιορτάζουν φωτογραφίες και βίντεο. Η διάταξη του site είναι αρκετά snazzy πάρα πολύ, με ορισμένες ομοιότητες μεταξύ της OMG της Yahoo! Έτσι, αν σας αρέσουν τα πράγματα που βάζουν στην τηλεόραση, το οποίο είναι αρκετά δημοφιλές δημοφιλές, ίσως να ενδιαφέρονται για τα ηλεκτρονικά πράγματα τους επίσης. Περισσότερο "

07 του 08

Gawker

Στιγμιότυπο οθόνης του Gawker.com

Παρόλο που αυτό δεν παίρνει ακριβώς μερικά από τα μεγάλα αριθμούς κυκλοφορίας του ουρανού, όπως λένε οι κορυφαίοι δέκα τόποι διασημοτήτων κουτσομπολιού, είναι ένας εξαιρετικός πόρος που παίρνει αναφορές διασημοτήτων λίγο πιο πέρα ​​από τα συνηθισμένα. Οι συγγραφείς τείνουν να σας κάνουν να σκέφτεστε λίγο περισσότερο. Και με τίτλους όπως, Origins of a Murder, και όλα όσα πάντα ήθελες να γνωρίζεις για να γυρίσεις ένα εξώφυλλο άλμπουμ, είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό site για να το διαβάσεις. Περισσότερο "

08 από 08

Κελάδημα

Στιγμιότυπο από το Twitter.com

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, έχουμε τον βασιλιά όλων των κορυφαίων περιοχών ειδήσεων: Twitter . Αντί να ανανεώνετε συνεχώς το TMZ.com ή το People.com, γιατί όχι μόνο να εγγραφείτε στο Twitter και να αρχίσετε να παρακολουθείτε τον λογαριασμό Twitter όλων των διασημότερων κουτσομπολιών και όλων των αγαπημένων σας διασημοτήτων; Όταν οι ειδήσεις σπάνε, συνήθως σπάει στο Twitter το γρηγορότερο. Έτσι, αν θέλετε καλά νέα όταν χτυπά, Twitter είναι ο τόπος που πρέπει να είστε. Περισσότερο "