Πότε να αγοράσετε on-line για τα δώρα που χρειάζεστε

Μάθετε πότε και πού πραγματοποιούνται οι καλύτερες προσφορές αγορών στο διαδίκτυο

Θέλετε να παραλείψετε τις γραμμές φέτος; Με τόσους πολλούς εμπόρους λιανικής πώλησης να πηδούν στη μαύρη Παρασκευή και να προσφέρουν δωρεάν ναυτιλιακές προσφορές για να ανταγωνιστούν τα φυσικά καταστήματα "brick-and-mortar", υπάρχουν λίγοι λόγοι για να βγείτε από τα PJ σας και να πάτε σε ένα κατάστημα, λόγους να μένουν στο σπίτι. Αναφέραμε τα ψώνια στα PJ σας;

Αλλά πρώτα, θα θέλατε να μάθετε πότε οι καλύτερες μέρες ψώνια είναι για online αγορές, πού να ψωνίσετε και τι να αγοράσετε. Έτσι, θα ρίξουμε μια ματιά στις κορυφαίες πωλήσεις πριν από τις διακοπές και ποια στοιχεία έχουν τις καλύτερες προσφορές εκείνες τις ημέρες.

Σαββατοκύριακο Ημέρας του Βετεράνου

Η Ημέρα του Βετεράνου μπορεί να μην είναι γνωστή για ψώνια διακοπών, αλλά είναι η μεγάλη πώληση διακοπών πριν από την τρέλα που αρχίζει την ημέρα των Ευχαριστιών. Σκεφτείτε μικρότερα είδη εισιτηρίων, ειδικά ρούχα. Οι μικρές συσκευές μπορεί επίσης να είναι καλές. Αυτό είναι επίσης μια μεγάλη στιγμή για την αποθήκευση stuffers. Οι πωλήσεις της Ημέρας του Βετεράνου δεν θα ανταγωνίζονται με την Black Friday ή Cyber ​​Monday, αλλά είναι καλός χρόνος για να περάσει μερικοί άνθρωποι από τη λίστα.

ημέρα των ευχαριστιών

Ενώ η Κυριακή Δευτέρα μπορεί να φαίνεται συνώνυμη με τις ηλεκτρονικές αγορές διακοπών, μπορείτε να πάρετε τις καλύτερες προσφορές ακόμα και πριν από τη μαύρη Παρασκευή. Και αυτή είναι η ομορφιά των ηλεκτρονικών αγορών. Ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κατάστημα την Πέμπτη μπορεί να ακούγεται σαν πάρα πολύ δραστηριότητα μετά από να φάει όλα αυτά γαλοπούλα και γέμιση, online αγορές είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου των παιχνιδιών Ημέρα των Ευχαριστιών.

Σκεφτείτε ότι η Μαύρη Παρασκευή έχει τις καλύτερες προσφορές στις τηλεοράσεις; Ελέγξτε τις πωλήσεις την Πέμπτη. Ημέρα της Τουρκίας είναι επίσης μεγάλη για ηλεκτρονικά είδη, συσκευές, εργαλεία και προϊόντα ομορφιάς.

Μαύρη Παρασκευή

Καλή ημέρα ψώνια όλων των ανθρώπων για να μισούν, σωστά; Γι 'αυτό αγαπάμε τα ψώνια online. Και οι έμποροι λιανικής πώλησης το γνωρίζουν, γι 'αυτό και μερικές από τις καλύτερες προσφορές τους τείνουν να εμφανίζονται στη μαύρη Παρασκευή αντί της Κυριακής Δευτέρας.

Το Amazon πάντα κάνει σπουδαία δουλειά στη μαύρη Παρασκευή, αλλά δεν είναι το μόνο παιχνίδι στην πόλη. Τα παιχνίδια R Us, Best Buy και Target έχουν όλες τις εξαιρετικές πωλήσεις της Black Friday. Και αν έχετε μια κάρτα Target, μην ξεχνάτε ότι 5% επιπλέον εξοικονόμηση εσείς παίρνετε στην κορυφή των Black Friday προσφορές.

Ενώ οι διαπραγματεύσεις για τα ηλεκτρονικά έχουν μεταφερθεί στην Ημέρα των Ευχαριστιών, αυτό δεν ισχύει για ταμπλέτες ή smartphones. Αλλά όπου η μαύρη Παρασκευή είναι βασιλιάς είναι στο τμήμα παιχνιδιών.

Κυβερνο-Δευτέρα

Ενώ οι φορητοί υπολογιστές αγοράζουν πολύ τη Cyber ​​Monday, οι περισσότερες άλλες ηλεκτρονικές συσκευές θα έχουν τις καλύτερες πωλήσεις την ημέρα των Ευχαριστιών ή της Μαύρης Παρασκευής. Η μόδα, ωστόσο, είναι ένα διαφορετικό θέμα. Ειδικά τα παπούτσια. Μπορείτε επίσης να βρείτε μερικές καλές προσφορές για τις συσκευές κουζίνας, αλλά μερικές από τις καλύτερες προσφορές θα είναι για ταξίδια. Αναμείνετε να δείτε πολλά ταξιδιωτικά πακέτα με τιμές έκπτωσης στη Δευτέρα του Κυπέλλου.

Πράσινη Δευτέρα

Θέλετε να μάθετε πότε να σταματήσετε να ψωνίζετε; Η Πράσινη Δευτέρα, η οποία πέφτει στις 11 Δεκεμβρίου το 2017, σηματοδοτεί την ημέρα που η ναυτιλία παίρνει iffier. Και ενώ η UPS και η FedEx μπορούν να πουν να περιμένουν μέχρι το 15ο είναι μια χαρά, το ασφαλές στοίχημα είναι να παραγγείλετε τα πάντα από τον 13ο. Το καλό είναι ότι τα καταστήματα γνωρίζουν και αυτή την ημερομηνία, και τα τελευταία χρόνια, οι πωλήσεις της Πράσινης Δευτέρας άρχισαν να ξεκινούν.

Η πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου που οδηγεί στην Πράσινη Δευτέρα είναι μια καλή στιγμή για να ψωνίσετε για τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας αν δεν έχετε πάρει πολλά για τη μαύρη Παρασκευή. Παραδόξως, το κόσμημα έχει συχνά μερικές από τις καλύτερες εκπτώσεις του γύρω από αυτό το διάστημα. Αυτή είναι και η τελευταία καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε Παιχνίδια.

Πώς να κάνετε αγορές ηλεκτρονικών πωλήσεων

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο προς όφελός σας για να βρείτε τις καλύτερες πωλήσεις ή σε απευθείας σύνδεση εμπόρους λιανικής πώλησης που ίσως δεν γνωρίζετε. Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης μπορεί να είναι ένα πραγματικό όφελος σε φρενίτιες μέρες για ψώνια όπως η Μαύρη Παρασκευή και η Κυριακή Δευτέρα. Εκτός από την ανάγνωση τι αγοράζουν οι φίλοι σας στο Facebook, δοκιμάστε τους παρακάτω ιστότοπους: